@Server.bedii detailing konusu denilince bu saydığınız başlıkların hepsi akla geliyor zaten. Detailinge ilişkin bütün başlıklar geçerli. Jürinin kriteri de başarılı uygulama olacak.
Diğer soruların cevabı da ilk mesaj da yazıyor:
18 yaşından büyük olmalısınız.
Profesyonel anlamda detailing yapıyor olmamalısınız.
Forumda yönetici olmamalısınız.
01.04.2018 Pazar gününden başlayıp 19.08.2018 Pazar günü bitimine kadar aracınıza detailing uygulaması yapıp uygulamayı, kullandığınız ürünleri ve bunların fotoğraflarını www.detailforum.com da paylaşmalısınız.
Paylaştığınız konunun linkini bu başlık altında belirtmelisiniz.
Jüri üyeleri bu uygulamalar arasından en başarılı ilk 5 uygulamayı seçecek.
Hadi hayirlisi güzel hediyeler var kacinci olurum bilmem ama aracim icin uygulama yapacaktim harika olmuş zamanlama biraz doping yapacam zymöl concours gibi[SMILING FACE WITH SMILING EYES][SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Geçen hafta polisaj hariç uyguladım ne varsa. Harika zamanlama. Yarışmaya artık derileri sildim diye katılırım dicem onlarda da 15 günlük leather conditioner var. Ben paspasları.süpürür resim yollarım artık.
Yarışmaya katılacak arkadaşlara başarılar. Şimdidwn yarışmaya katılacak arkadaşlara hediyelerini güle güle kullanmalsrını temenni etmekten başka bir seçenek yok. İyi olan en iyi olan kazansın.
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi