Merhaba değerli detailforum üyeleri, aranıza katılalı çok kısa bir süre olsada forumdan oldukça bilgi edinmeye çalıştım, aranızda ametör bir forum üyesi olarak sizin bilgilerinize ihtiyacım var. Bu zamana kadar aracımı benzinliklerde yıkamak yerine kapımın önünde çift kova yöndemi ve hortum ile kendim yıkamaya özen gösteriyordum, DetailForum'u bulduktan sonra işleri bir tık ileri taşımaya karar verdim ve basınçlı yıkama makinesi ile foam lance sipariş verdim ve elime ulaştılar şuan elimde olan ürünlerim şöyle;
Niflisk Core 130
Bear Force Snow Foam Lance
Turtle Zip Wax Wash
Kalitesiz diyebileceğim süngerler, bez ve havlular var.
Konuyu çok uzatmadan sizden tavsiye istediğim ürünler ise;
1. Şampuan ( ne kadar amatör biri olsamda turtle leke bırakıyor ve temizlik konusunda beğendiğimi söyliyemem)
2. Bez, Havlu ve eldiven
3. Hare giderici. (Aracımda derin çizikler olmasada bol bol hare bulunmakta)
4. Cila ve boya koruma ürünleri.
5. Jant temizleme ve Genel temizleme ürünü
Bu arada aracımın rengi ürün konusunda önemli mi önemsiz mi bilmediğimden belirmek isterim aracım koyu tonlarda kırmızı renk ( LAL Kırmızısı ). Çok fazla bir bütçemde yok açıkcası amatör bir üye için yeterli ürünler olması işime daha çok gelecektir. Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunarım.
Niflisk Core 130
Bear Force Snow Foam Lance
Turtle Zip Wax Wash
Kalitesiz diyebileceğim süngerler, bez ve havlular var.
Konuyu çok uzatmadan sizden tavsiye istediğim ürünler ise;
1. Şampuan ( ne kadar amatör biri olsamda turtle leke bırakıyor ve temizlik konusunda beğendiğimi söyliyemem)
2. Bez, Havlu ve eldiven
3. Hare giderici. (Aracımda derin çizikler olmasada bol bol hare bulunmakta)
4. Cila ve boya koruma ürünleri.
5. Jant temizleme ve Genel temizleme ürünü
Bu arada aracımın rengi ürün konusunda önemli mi önemsiz mi bilmediğimden belirmek isterim aracım koyu tonlarda kırmızı renk ( LAL Kırmızısı ). Çok fazla bir bütçemde yok açıkcası amatör bir üye için yeterli ürünler olması işime daha çok gelecektir. Şimdiden herkese teşekkürlerimi sunarım.