Bazı ürünler mesela chemical guys'ın pasta grubu ölümsüz, en azından bendekiler 10 senedir ölmediler. Ama metal wax, metal polish gibi ürünler dibe çöktü ve çalkalamama rağmen hayata döndürmedim hepsi düz çizgi ve uzun biip sesi eşliğinde detailing mezarlığını boyladılar.
Nanolex Wash Coat kısa sürede renk değiştirebiliyor ama etkisi, kokusu bozulmuyor.
Flowey X50'de kısa sürede şişe dibinde tortular oluşturuyor. Çalkalayınca renk değişiyor ama sıkıntısız kullanılabiliyor.
Şimdilik gözlemlediklerim bu kadar. Bol bol değilde ihtiyaç kadar ürün almak en güzeli. Ha detailingden para kazanıyorsunuzdur o zaman zaten kısa sürede aldıklarınızı bitirme şansınız olur. Ama benim gibi dur şunu deneyeyim, o indirime girmiş bundan da alayım diye kumbaraya atarsanız bir müddet sonra ne aldığınızı da unutma durumu söz konusu olacağı gibi hangisini ne zaman aldığınızda karışmaya başlayacak. Ben bazı ürünlerin üzerlerine aldığım günün tarihini yazıyorum. Şimdilerde birçok ürünü sıraya soktum bitirdikçe oh be diye rahatlıyorum. Bitiremeyip bozulanlar için de cuma günü mevlüt var