Hosgeldiniz. Sizin de burayi bulmus olmaniza cok sevindim. Bu forumda eksikligini hissettigim kisilerden biriydiniz. Insallah forum boyle yeni katilimlarla daha da buyuyecek.
Valla o kısmını bilmem, keşke bana da haber verseydiniz
Böyle kendim tesadüfen bulmayaydım iyidi Neyse, geç oldu ama güç olmadı. Sizlere ve dolayısıyla hepimize hayırlı olsun.
Böyle kendim tesadüfen bulmayaydım iyidi Neyse, geç oldu ama güç olmadı. Sizlere ve dolayısıyla hepimize hayırlı olsun.
Önceleri sessiz,şimdilerde ses eklediğin inceleme videoların buraya renk katıcaktır.Hatta bugün youtube'de Bim den aldığın 5 liralık 'Karnauba' wax incelemeni izledim,gülmekten öldüm
Önceleri sessiz,şimdilerde ses eklediğin inceleme videoların buraya renk katıcaktır.Hatta bugün Bim den aldığın 5 liralık 'Karnauba' wax incelemeni izledim,gülmekten öldüm
Hakan abi hoşgeldin seni görmek çok güzel konuşmayan adam olarak kanalını takip ediyordum testlerini çok beğeniyorum japon tayfasını senden öğreniyorum tekrar hoşgeldin keyfi forumlar
Hakan abi hoşgeldin seni görmek çok güzel konuşmayan adam olarak kanalını takip ediyordum testlerini çok beğeniyorum japon tayfasını senden öğreniyorum tekrar hoşgeldin keyfi forumlar