Merhabalar, Forumu detail malzemeleri ararken keşfettim sayenizde kısa sürede birçok bilgi edindim. Eski Corsa C kullanıcısıyım (eski araç olunca klasik benzinlik yıkamasıyla hallediyordum) 5 aydır Golf 8.5 kullanıyorum ilk sahibiyim aracın rengi yunus gri. Kaliteli fiyat performans ürünleri ile aracımı temizleyip korumanın derdindeyim. Araca ppf, seramik vs yaptıramadım maddiyatım elverdiğinde yaptırmayı düşünüyorum bu yüzden ph nötr ürünler tercih etmekteyim. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Yıkama makinem ve Foam Lance’ m var. Yıkama eldiveni, havlu, tek tük detay fırçalarımda mevcut
Normalde tek şampuan olarak Koch Chemie Gsf, Apc olarakta Gs alıp geçmeyi düşünüyordum stok bulamadığımdan dolayı
Ön yıkama için Good Stuff Snow Foam
Temaslı yıkama için Good Stuff Pure Shampoo
Cam temizle için ADBL Glas almayı düşünüyorum.
Lastik parlatıcı, Jant ve demir tozu temizleyici, Direksiyon & Torpido temizleyici gibi ürünler için henüz karar veremedim tavsiyelerinize açığım.
Normalde tek şampuan olarak Koch Chemie Gsf, Apc olarakta Gs alıp geçmeyi düşünüyordum stok bulamadığımdan dolayı
Ön yıkama için Good Stuff Snow Foam
Temaslı yıkama için Good Stuff Pure Shampoo
Cam temizle için ADBL Glas almayı düşünüyorum.
Lastik parlatıcı, Jant ve demir tozu temizleyici, Direksiyon & Torpido temizleyici gibi ürünler için henüz karar veremedim tavsiyelerinize açığım.