Detaycılar Merhaba

talhasimsirart

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Merhabalar, Forumu detail malzemeleri ararken keşfettim sayenizde kısa sürede birçok bilgi edindim. Eski Corsa C kullanıcısıyım (eski araç olunca klasik benzinlik yıkamasıyla hallediyordum) 5 aydır Golf 8.5 kullanıyorum ilk sahibiyim aracın rengi yunus gri. Kaliteli fiyat performans ürünleri ile aracımı temizleyip korumanın derdindeyim. Araca ppf, seramik vs yaptıramadım maddiyatım elverdiğinde yaptırmayı düşünüyorum bu yüzden ph nötr ürünler tercih etmekteyim. Yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Yıkama makinem ve Foam Lance’ m var. Yıkama eldiveni, havlu, tek tük detay fırçalarımda mevcut

Normalde tek şampuan olarak Koch Chemie Gsf, Apc olarakta Gs alıp geçmeyi düşünüyordum stok bulamadığımdan dolayı
Ön yıkama için Good Stuff Snow Foam
Temaslı yıkama için Good Stuff Pure Shampoo
Cam temizle için ADBL Glas almayı düşünüyorum.
Lastik parlatıcı, Jant ve demir tozu temizleyici, Direksiyon & Torpido temizleyici gibi ürünler için henüz karar veremedim tavsiyelerinize açığım.

talhasimsirart

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Ek: Sıvı sprey hızlı cila mı yoksa katı wax mı yapmalıyım kararsızım. Wax uygulayamam daha iyi olucaksa
Authentic Premium Carnauba ürününü düşünüyorum

enesengun

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ANTALYA
Merhabalar.
Lastik Parlatıcı için bütçe sorun olmayacaksa Meg Endurance kesinlike tavsiye ederim.
İç aksam temizliği için Car pro Inner qd ve koruma için car pro 1:4 perl öneririm. Daha önce koch chemie ts spritz vs kullandım ama car pro grubunun toz çekme ve dayanımı bana daha iyi geldi.
Demir tozu temizliği için adbl vampire kullanıyorum gayet memnunum.
Jant temizliği için koch chemie gs yi sulandırıp kullanabiliriz veya k2 neorimde(hem lastik hem de jantta kullanıldığı için) iyi bir seçenektir.
Lastik temizliği için kesinlikle vonixx delete başka ürün bakmanıza gerek bile yok.