Detaycının Bagajı!!!

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Teknoloji editörleri sırt çantlarını inceler, yutıbır arkadaşlar oda vlogu çeker, kendi kendime dedim, bir kaç yüzbin yada milyon abonemiz hariç neyimiz eksik :) Hemen işe giriştim :D Ramazan ayında pek inceleme yapamadım, araya böyle bir içerik sıkıştırdım. İyi seyirler :)

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
hepsini büyük şişeler yerine önemli ürünleri küçük şişelerde muhafaza etmek hem ürünler hemde bagaj hacmi için bence daha mantıklı. Kışın açık yerde fazla soğuk , yazın da güneş altında fazla sıcağa maruz kalabilir

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eskiden bende bir dolu ürünü bagajda gezdirirdim artık en fazla susuz temizleyici ile iç mekan temizleyici mendil taşıyorum. Uzun yolda da sinek-böcek temizleyici veya susuz temizleyiciyi yanıma alıyorum.En azından acil durumlarda leke/kir uzun süre yüzeyde kalmaz. Diğer türlü ömürleri çok çabuk biter bir de bagajda ani bir manevra esnasında sağa sola çarpıp dökülebilirler. Zaten uzun yolda gittiğim yerlerde otomobil yıkama imkanı olmuyor. İşin özeti, tavsiyem, bagajda bir dolu ürün taşımayın. :(

mirafiori

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Eskiden bende bir dolu ürünü bagajda gezdirirdim artık en fazla susuz temizleyici ile iç mekan temizleyici mendil taşıyorum. Uzun yolda da sinek-böcek temizleyici veya susuz temizleyiciyi yanıma alıyorum.En azından acil durumlarda leke/kir uzun süre yüzeyde kalmaz. Diğer türlü ömürleri çok çabuk biter bir de bagajda ani bir manevra esnasında sağa sola çarpıp dökülebilirler. Zaten uzun yolda gittiğim yerlerde otomobil yıkama imkanı olmuyor. İşin özeti, tavsiyem, bagajda bir dolu ürün taşımayın. :(
Hakan abi senin depon var benim koyacak yerim yok :D Mecburiyet... :)