Detaylı Oto Yıkama Fiyat Tavsiyesi

usurer

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
Arkadaşlar merhaba kaliteli ürünlerin kullanıldığı butik hizmet verecek olan detaylı oto yıkama mağazası açmayı planlamaktayım.
Her bir araba yıkama süresi yaklaşık 1.5-2 saat kadar sürecek.Tek başıma çalışacağım için muhtemel günde en fazla 3-4 araca hizmet vereceğim.
Bu işlem için binek araç başı 100TL Suv ve Jeep tarzı büyük araçlar için 125TL düşünüyorum.
Detaylı iç temizlik (koltuk ve iç halıların süpürülmesi, plastik aksamın temizlenmesi, havalandırma girişleri dahil)
Ön yıkama sonrası çift kova yıkama, jant ve lastik temizliği, plastik paspasların yıkanması, cam temizliği ve son olarak hızlı cila uygulaması)
Mağaza İzmir'de olacak, fiyatlandırma konusunda öneri ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Cavraoğlu

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Buğra agabeyime cok katıliyorum. Ülkemizde malesef işciliğe ve el emeğine saygı yok hakettigi ücretide bulamıyor. Açmak istediginiz yer nasıl bilemem ama bizim milletimiz gösterişi cok seviyor yani şaşalı,ışıklı, 3 boyutlu detailimg yazan tabela ,deri koltuklu girişi olan yerleri gördülermi burası cok iyi diyor ve kostikli yikamaya güderili silinmye 100 tl verir. Ama sizin kullandıgınız ürünleri bilmeden havluları titizliğinizi vs. Anlamayacak kisiler icin acacagınız dükkanda bu kavramlar dısındaysa kişiye yıkama ücreti çok gelecektir. Samsunda bunun bir çok örnegi var Avm altında sacma sapan cilalı yıkamaya VİP yıkama adında 100 tl isteniliyor. Adamlar kapı altlarını silemeyi bile unutuyor araç içerisi kirli ıslak nem kokuyor. Yani diyecegim çevrenizde işcilik anlaminda kaliteniz biliniyor ise güzel adımlarsınız lakin sıfırdan başlamak zor olacaktır. Hayırlisı olsun Allah kolaylik versin sizlere .

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bir kere normal müşteri gelmez, her gelen niye fiyat böyle der, her seferinde laf anlatmak yorucu olur. Seramik de piyasada yanlış pazarlandığı için benim arabamda seramik var çizilmez kurşun geçirmez mantığıyla avmde yıkatır. Değerinizi bilen sabit müşterileriniz illaki olur ama o da sizi kurtarmaz diye düşünüyorum. Eliniz yatkınsa detailing yapsanız yanında bu hizmeti verseniz daha mantıklı olur benim fikrim.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Hocam benim kendi şahsi fikrim şu şekildedir

100 Tl Fazla gelebilir kaldı ki insanlar petrollere falan gidiyor 4 ila 8 Tl arasında aracını yıkayıp 2 Tl ye süpürgeyle işlemini bitiriyor çogunluk herkezin kendi şampuanı vs var uygulama merkezleri fiyatları 40-60 arasında değişmektedir ha belki havalandırma girişlerini temizlemiyorlardır onu bilmiyorum ancak 30 Tl ye seramik kaplı aracını Avm de yıkatan köşebasında yıkatan mantıga göre işletme kuracagınız yer önemli ama 4 5 arac sizi kurtarırmı bilmiyorum detailing yapmanızı tavsiye ederim.

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Arkadaşlara katılıyorum kör ölür badem gözlü olur senn 100lira dilden dile kazıkçı yıkamacı açılmış olarak dillerde dolanır ki kimse bunun suyu malzemesi işçigi var demez gene arkadaşların dedigi gibi şaşalı bi dükkan yapar agzında iyi laf yaparsa olur bu iş Allah yardımcın olsun

bugrahongul

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
kısa özet geçeyim mi? Sen lt'si 50-10-150 neyse iron remover kullanıcaksın adam janta ismi cismi duyulmamış ürünle karşılaşmasını yapıcak sen trimlere vs af striper kullanıcaksın adam herhangi bir marka ürünün torpido sütü diyecek lastiğe meguiars endurance kullanıcaksın abidik gubidik bir Marka diyecek üzüleme diye diyorum detay yap yaptığın araç sahibine anlat daha rahat olur diyorum bence

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

usurer

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkürler, maliyet hesabına göre belki tekrar fiyatlandırma yapabilirim bu durumda.

bugrahongul

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkürler, maliyet hesabına göre belki tekrar fiyatlandırma yapabilirim bu durumda.
Hocam gerçekten üzerler insanlar maliyet düşürmek şu kurlarda imkansız bir aldığımızı bidaha alamıyoruz aynı fiyata

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Bence normal yıkama açın ve üstüne bir de menü ekleyin. Örneğin ANSF ile yıkanmasını istedi +20 ekleyin.

Nasıl kumpirciler önünüze menü koyuyor hangi malzemeyi istiyorsanız işaretliyorsunuz, o tarz bir şey olabilir.

usurer

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
izmir
yani amacım bir günde çok araba yıkamak değil detaylı temizlik yapmak, o sebeple kaliteli malzemeler ile güzel hizmet vermek amacım, zaten tek başıma hizmet vereceğim için az ama öz iş olsun istiyorum, diğer türlü zaten fiziksel olarak da başa çıkamam kalite düşer.
Ama dediğiniz şu şekilde olabilir, yıkama sonrası hızlı cila istemiyorsa fiyat düşer, yada zymöl yerine flowey seçerse yine ufak da olsa indirim olabilir vs gibi.Bu dediğinizi düşüneceğim teşekürler

Son düzenleme:

Midiair

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Malatya
Arabasını seven insanlar kirlendikçe yıkıyor bu da genelde haftalık temizliğe dönüyor haftalık 100+ verecek pek az insan var. Sadece detaylı temizlik ile pek para kazanılmaz düz yıkama yaparsanız kazanç daha yüksek olur. Ancak o da tek kişi ile olmaz. 1 2 kişiyle çalışacaksanız standart temizlik 35tl + detaylı temizlik 50 100 150 şeklinde tarife yapılabilir. Yıkama da tek işten kar olduğu için normal detail işi daha çok tercih ediliyor. Verilen emeğe göre getirisi daha yüksek. Yapabiliyorsanız pasta cila seramik boya koruma vb. işleri yapıp ek hizmet olarak detaylı temizlik sunmak daha kârlı ve müşteri kitlesi daha geniş. Ancak arabasını 100tl+ fiyata yıkatacak 3 5 kişiye güvenerek bu işe girilmez kısa sürede kapatırsınız.

Fatihkandemir

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
200 liraya polisaj yapılan ülkede 100 liraya araba yıkatan kaç kişi çıkar.
Bence tam donanımlı bir yer açıp uygulama yapsanız, bu yaptığınız araçlar size yıkama için geri dönerler.