Dinlerken Zevk Aldığımız Şarkılar

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Bu şarkıları görünce iyice anladım artık yaşlanıyorum..çocukluğumuzun şarkıları.hiç eskimez bunlar hiç

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bilgisayar başında kurudum kaldım ilaç gibi geldi teşekkür ederim. Çocukluğuma gittim vallahi hele ki "Big In Japan" <3:). Yanlış anlamayın yaş kaç diye baktım özellikle siz arada şarkı paylaşın bence :).

Edit: Bu da benden size gelsin bu arada;
1)

2)

3)

Teşekkür ederim.

Atasev

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Duran Duran

Ergenlik dönemindeyiz, saçları böyle uzatır, fön çeker, uçlarını da oksijenli su ile güneşte sarartırdık. Hey gidi gençlik.....

_CaN_

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Sen bakma şimdi rock dinlediğime. Yıl 2003 sanırım bir kız vardı hayatımda. Onun zamanında çok dinlemiştim bu paylaştığım şarkıyı. Bana o günleri anımsattın Emre. Küçüktük ama dert sahibi olmak için yer aramışız gibi :yazik:

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
Sen bakma şimdi rock dinlediğime. Yıl 2003 sanırım bir kız vardı hayatımda. Onun zamanında çok dinlemiştim bu paylaştığım şarkıyı. Bana o günleri anımsattın Emre. Küçüktük ama dert sahibi olmak için yer aramışız gibi :yazik:

İbrahim Erkal'ın yeri ayrı. Ne zaman dinlesem maziye giderim. Bu ara müptelası olduk, özellikle eski kız arkadaşımı gördükten sonra. Her ne kadar nişan arefesinde olsam da eski yaralar ciğer yakıyor:confused:

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye

TV8 de 8. etap programını hunharca izlediğimde duymuştum, gerçi hala izliyorum yaşasın 8. ETAP:)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi