2 aya yakın zaman olmuş. Bu arada 2 kez 3d deri temizlik ve koruma ürünü ile bakım yapıldı. Genel olarak memnunum ancak elim terliyken hafif yapışma hissi oluşunca yazın sıcak günlerde rahatsız edeceğini düşünerek forumda çok övülen colourlock ürünleri ile korumak istedim. Hafif deri temizleyici ile temizleyip kuruduktan sonra deri kalkanı ile korumaya aldım. İlk izlenim önceki haline göre deri üzerinde bir kalkan oluştuğunu, sağlamlığını hissettiriyor. Birkaç günlük kullanımda sonuç çok iyi. Umarım yaz sıcağında sorun yaşatmaz.
Bu süreçte
Deriklinik ile yaptığım görüşmeleri, önerdiği işlemleri ve videoları buraya aktarayım, boyamayı düşünenler için yol gösterici olabilir.
Yetkilinin ilk söylediği yapışma hissi boyanın çözünmesinden kaynaklanıyor. Normalde boya sonrası deri kalkanı kullaılması gerekiyor ama Deri kalkanı sorunu çözermi garanti vermedi çünkü boya öncesi hazırlıkta yağ çıkarmak için farklı aşamalar öneriyor. (Umarım boyama öncesi apc ve güçlü deri temizleyici ile yaptığım temizlik yağlardan arındırma işini yapmış olsun.)
Gelen maili derleyerek aktarıyorum..
"Direksiyon derileri, otomobildeki en zor ve uğraştırıcı restorasyonlardan biridir.
Direksiyonlarda tamir söz konusu olana kadar deri üzerindeki boya katı ve boya katını koruyan şeffaf koruyucu tabaka (üst kaplama) zarar görmüş ve deri tüm el terini ve dolayısıyla vücut yağını emmiş oluyor.
Derinin içine nüfuz eden bu yağlar çıkarılmadan yapılan tamir tutunmuyor ve yağ sürekli yukarı çıkma eğiliminde olduğu için yapılan boyanın da bozulmasını sağlıyor.
Yağ çıkartma işlemi:
Yağ çıkartma işlemi her kat 2-3 saat bekleyerek yapılır ve tüm yağ tamamen çıkana kadar 3 bazen 4 kat halinde uygulanır.
Yağ çıkarıldıktan sonra yüzeyde ki hasarlar daha da belirgin bir hale gelir ve hasarlı yüzey doğru ürünlerle tamir edilmelidir.
Yağ çıkarma ve dolgu işlemleri tamamlandıktan sonra yüzey Colourlock ürünleri ile tamir edilebilir.
Direksiyon tamiri videosu
Biraz uzun oldu. Umarım sıkıcı olmamıştır.