Divortex RedStorm Demirtozu Temizleyici Testi

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
@Motors" @"emre-sti ürünün kalitesi ancak diğer ürünlerle karşılaştırılarak anlaşılır. Ardından da fiyat karşılaştırılıp alınabilirliği değerlendirilir.

Şahsım adına biz bu işleri hobi olarak yaptığımızdan performans olarak en iyi ürün tercihimdir. Şu ana kadar gördüğüm en iyisi VP Dragon’s oldu. F/P olarak ise Sonax.

Moderatör tarafında düzenlendi:

emre-sti

Acemi Detaycı
Üye
İl
Odessa
Merak etmeyin elime ilk kez demirtozu temizleyicisi geçmiyor divortex sene başında bana da demirtozu temizleyicisi hariç incelemek için ürün gönderdi sizin de dediğiniz gibi %50 karşılaştırmalar aynı panelde hemen uygulama sonra, bir hafta ve bir aylık süreçlerde detaylı resimlerle incelemeler gönderdim. şu an evdeki iki araç da birisi Şahin diğeri Subaru legacy ikisinde de Hikari diamond var. Elimde sonax eski formül 3d bdx ve 3 lt kadar da vp dragon's da var hayırlı sayılır bir çeyizimde mevcut, diğer platform da detaylı açıklamaları yaptık kullanıcı hatasi sonucu bir ürünu yerin dibine sokmak haksızlık eline ilk kez demirtozu temizleyici

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
technologyst' Alıntı:
ALLAH yardımcın olsun acaip bir ürün anladığım kadarıyla gereği YÖK evde çöp çok zaten
Benim yorumum şu şekilde, bu fiyat bandında hatta çok daha ucuza daha tatmin edici ürünler var.