Divortex Washberry

Bu gonderi marka yanlisi mi? Degil mi?

• Evet

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayir

Kullanılan: 10 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Selamlar

Oncelikle sunu belirteyim A, B ve C gibi herhangi bir markayla bir alakam yok. Kapitalist sisteme usak olmadan butceme dost her urunu alir kullanirim.

Bu urun bana divortexin sitesinde belirtilen e postaya yazdim urun dikkatimi cekti ama herhangi bir bilgi yok alip kullanmak istiyorum diye. Dedilerki adresinizi numaranizi yollayin denemelik 1 lt gonderelim dediler. Kabul ettim urun bugun geldi.

Cok bereketli gozukuyor urun 1:128 gibi bir orani var. Dedigini karsiliyor. Ph dengeli yaziyor turnusol kagidim olaydi keske. Kokusu cok sahane. Iceriginde cila faln yokmus.

Kivami neyim hosuma gitti kullanip arac ustundeki etkisinide zamanla gorup inceleme olarak insallah yazarim buyurun videoya

Bu iletiyle beraber umarim divortex firmasi yerli bir detailing, kimya sirketi olarak bu foruma gerekli agirligi verirler ve bizlere faydali, ucuz, etkili ve yerli urunleri sunar.

Selametle

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Ben aldım içerisinde kostik var %0.5 oranında, ph nötr kir sökücülüğü baya kötü, pek memnun etmedi. Divortex pek ilgili değil böyle gönderir ama gerisi yok

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ben aldım içerisinde kostik var %0.5 oranında, ph nötr kir sökücülüğü baya kötü, pek memnun etmedi. Divortex pek ilgili değil böyle gönderir ama gerisi yok
Ben bu bilgiye ulasamamistim kostik iceriyorsa ben hemen bunu birilerine hediye edeyim sevinsinler arabada denemeyek bile.
Satin alsak uzulurduk desenize
Gerci 0.5 hangi miktarda var oda onemli oran olarak dedim.
Ayrica kir sokmemeside itici geldi hem kostikli hem suclu

Selametle

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Selamlar

Duramadim meraktan az once yikadim arabayi.

1- Kopuk asiri derecede guzel, koyu ve kalici bereketli bir urun.
2- Icinde kostik oldugunu soylediniz uzun surede ne yapar bilemiyorum
3- Kir sokuculugu zayif
4- Israrla guzel kokuyor
5- Leke birakmiyor
6- Ustunde 1.5 aylik power lock var gucu azalmisti hic bir etkisi olmadi sampuanin hidrofobisi hala zayif olarak devam etmekte
7- Sanirim icindeki kostik kadar cila da var finisi neutralden yuksek, zymolden dusuk.

Sadece kostikten korktum, sirf bunun icin hediye edebilirim birilerine. Ama ayni sampuanla eldivenle cift kova yapilirsa kir sokuculugude olur. Bu da istemedigimiz birsey aslinda. Ph notr olsun bide hemen soksun atsin kirleri isteriz.
Altina belki ceviz atarsak bu etkiside artabilir.
4 lt sampuan icin kopuklu el pompasinda yikama olarak;
1.5 litre su icin 365 yikama yapabilir buda yikama basina 16krs yapar. Ekonomik sanki.
Misafirlerim oldugu icin hic resim cekemedim uzgunum ama kopuk kivami icin videoyu izleyebilirsiniz.

Telafi icin kucuk bir davet
Hadin gelin sizleride gezdireyim Mardini

Selametle

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Ben aldım memnun etmedi beni, içeriğindeki kostik pek bişi yapmayabilir oranı düşük ancak pek bir kir sök e özelliği yok, boşa köpük gibi bişi gibi geldi. Foam lance ile 200ml gibi bir oranda kullandım gerçi bu ürünü

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ben aldım memnun etmedi beni, içeriğindeki kostik pek bişi yapmayabilir oranı düşük ancak pek bir kir sök e özelliği yok, boşa köpük gibi bişi gibi geldi. Foam lance ile 200ml gibi bir oranda kullandım gerçi bu ürünü
Bizim oralarda boylesi bos seylere

Yuzu gozel dag armutu derler

O hesaptan bu washberry de
Bol kopuk var ama nafile

Selamete

tgykya

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar Divortex Alpha Foam Ph Nötr Cilalı Oto Şampuanı kullanmayı düşğnltıeö firma içerisinde asit kostik yok diyor ama üst mesajlarda wassbery de var demişler kararsız kaldım.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Merhaba arkadaşlar Divortex Alpha Foam Ph Nötr Cilalı Oto Şampuanı kullanmayı düşğnltıeö firma içerisinde asit kostik yok diyor ama üst mesajlarda wassbery de var demişler kararsız kaldım.
Ben kullandım memnun kalmadım temizlik kabiliyetini kayganlığını beğenmedim şimdi bitsin diye jant lastik davlumbaza falan ön yıkama diye bocalıyorum az bir şey kaldı bitiyor:)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Hocam bütün eski konuları up yapmışsınız divortex macerasına hızlı soru cevap başlığından devam edebilirseniz konular ziyan olmamış olur

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
hayır almadım almayı düşünüyordum sormak istedim konusunu görünce
Tabiki sorabilirsiniz bu forum paylaşmak için var zaten hocam, hatta almış da olabilirsiniz ürünleri bazı ürünleri fena sayılmaz Divortexin, ama denildiği gibi hızlı soru cevap bölümünden sorabilirsiniz daha güncel başlıklarla ilerleyebiliriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi