Şampuanı tavsiye edilen şekilde dozajladım, beklediğimden yoğun bir köpük yaptı, Magifoam gibi bir tutunma olmadı fakat bu kötü olduğu anlamına gelmiyor, önceliği kirleri sökmesiydi ve başarılı bir şekilde kirleri söktü. Ben ürünü beğendim Magifoamın yerine bu ürünle devam edebilirim.
iyi seyirler.
@Pro Sayın admin DK Chemie içinde bir bölüm oluşturulsa markalarda iyi olur gibi
Öncelikle; ellerinize, emeğinize ve zamanınıza sağlık.
PW, dkchemie ürün grubunda CSden sonra ikinci geliştirdiğimiz şampuandı. Sonrasında profesyoneller için HD ve RF de yapıldı.
Ürünleri geliştirirken çok irdeliyor, bilgi ve tecrübemiz doğrultusunda bol bol değerlendiriyor, yetersiz kaldığımız da ve/veya fikirlerine değer verdiğimiz profesyonel dostların görüşlerini muhakkak alıyoruz.
PW son kullanıcılara yönelik bir ön yıkama şampuanıdır. Ön yıkama şampuanında yüzeyde uzun süre kalmasından ziyade kirleri çözmesi ve akıtması, mekanik temizliğe minimum ihtiyaç bırakması gerekiyor. Bu sebeple yapışmış kirlere işleyebilecek ve onları çözebilecek yoğunluk (sıvılık) ön yıkama şampuanı için oldukça önemlidir.
PW sabun bazlı ph dengeli bir şampuandır ve zengin içeriği sayesinde maksimum kir sökücü özelliğe sahiptir. PW ile ön yıkama yapıldıktan sonra gerekli görülmesi halinde kullanılmasını tavsiye ettiğimiz şampuanımız CS; uygun sertlikteki ve temizlikteki su ve foamlance ile oldukça yoğun bir köpük oluşturur ve uzun süre araç yüzeyinde kalır. Bu yoğun köpük mekanik temizlik sırasında eldivenin neredeyse boyaya değmemesini sağlar ve böylelikle yıkama sırasında çizilme riskini azaltır.
CS derin parlaklık, kirlenme geciktirici ve su itici (perdeleme) özellikleri ile yıkama periyodlarını uzatır ve sonraki yıkamaları kolaylaştırır. Bir de wet coat ile desteklenirse tadın yenmez