Doğu Garaj - Citroen C2 1.4HDI

cemdogu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Merhabalar herkese.

Diğer forumlarda yer alıp, bu forumlarda yer almamasına üzüldüğüm aracımı paylaşmak istedim sizlerle. 5 yıldır kullanıyoruz ve aldığımız günden beridir ellemediğimiz yeri kalmadı kendisinin. Tabii ki ilk günden başa sarıp, bütün hikayeyi aktarmak istiyorum sizlere. Konu uzun olursa affola :)

Öncelikle üniversite'ye girdiğimiz ilk sene okulun servisine senede ortalama 3.000 TL para ödemek zorundaydık iki kişi için. Bunu zaten 5 sene, öğretim hayatınızla çarptığınızda, o günün şartlarıyla bir araba parası ediyordu. Dolayısıyla araç seçimi için interneti kurcalamaya başlamıştık. C2'yi bir iki kere görüp "bu ne le böyle" tepkisi vermiştik. Ancak biraz daha araştırınca aslında yedek parça açısından çok mantıklı olduğunu gördük. Özellikle düşük yakıt tüketimi, bakım maliyetlerinin düşük olması, şehir içinde kullanımının kolay olması gibi özellikleri bizi etkilemişti. Bu uğurda 2 adet C2'ye baktık. İlkinin tavan direğine tuğla düşmüştü. Hafif tesirli güneş yanıkları başlamıştı. O zamanlar Berkay abi, Sancak Mahallesindeki iki araçlık stüdyosunda çalışıyordu. Ona gösterdiğimizde aracı pek beğenmemişti. Biz de almaktan vazgeçtik.

Baktığımız ikinci aracı satın aldık. O da bizim keratamız. Aldığımız gün 169.xxx KM'deydi ve arka amortisörü patlaktı. 10.000 bakımı gelmişti. Boya durumu korkunçtu. Ön farları karartılmış, fakat kapatılırken korkunç bir iş yapılmış. Sis farları akvaryuma dönmüş. İç kapı döşemesi trimleri yok. Orjinal teybi takılı fakat CD çaları çalışmıyor.. Bir egzoz ucu var, ıslık çalıyor. Gibi gibi gibi...

Aşağıdaki görsel, ilk yıkamamızdan kalma. O zamanlar tabii ki detay ile uzaktan yakından alakamız yok. Makarna sünger'i iyi birşey sanıyoruz...

Netekim, ilk olarak Cenk farları düzeltmeyi deniyor. En azından sararmayı giderirsek, belki idare edebiliriz diye düşünüyoruz. Fakat sonuç yine de pek parlak değil.. Bu arada, aracın Doğu Garaj'daki ilk fotoğrafı da budur. Daha sonraki mesajlarımda Doğu Garaj'ın tadilatına ve geliştirmelerine de yer vereceğim.

O zamanlar üzerinde orjinal VTR jantları vardı fakat kaldırım çizikleriyle doluydu. Lastikleri zaten dümdüzdü. Bir süre idare edebilmek adına, ucuz yollu bir takım yazlık lastik aldık. 195-45-16 ölçülerindeki bu lastik, 1 sene içinde tarifsiz bir şekilde balonla dolmuştu... Hey gidi.

Sis farları akvaryum demiştik. İlk alınan yedek parçamız, pandik tipi anahtarı sustalı anahtara dönüştürmek, sonra da sis farlarını temin etmek. O zaman için bizim açımızdan devrim olmuştu :)

Bir süre bu şekilde bindikten sonra farları değiştirmeye karar verdik. Orjinal Bosch farların tanesi 500 küsur liraydı, fakat DEPO marka farların adedi 150 TL idi. Çiftini temin ettik ve kendimiz montajını gerçekleştirdik. Bu sayede ilk defa tampon indirmeyi, araç elektriğiyle uğraşmayı keşfettik. Enteresan bir histi. Öncesi ve sonrası görselini paylaşayım sizlerle.

Her aracın içerisine yakıştırdığım bir eklentidir, ayak aydınlatma. Kendi aracımıza da yaptım. Basitçe tavan lambasından 0,50'lik iki kablo. Uçlarına da tabelalarda kullanılan, gün ışığı modül led. Tavan lambası dimlenerek söndüğü için ayak aydınlatmaları da bu şekilde sönüyor.

Aracın iç aydınlatmaları turuncu, koltukları mavi... Pek bir alakasız geldi. İnternette bazı araştırmalar yaptık ve gösterge panelindeki ledlerin nasıl değiştirileceğini çözdük. Cenk'in havya ile olan tecrübesi neticesinde, gösterge panelimizi farklı bir renge büründürdük. Yakıt ve Hararet göstergesi daha şenlikli oldu. Fotoğraflarda ışık pek bir parlak görünüyor fakat aracın orjinal özelliği olan parlaklık ayarıyla kısıyoruz, ya da parlaklığı arttırabiliyoruz. Bu sebeple sorun yaşanmıyor.

Bu kadar aydınlatmayla oynamışken, kapı kolu içi aydınlatması da yapmak hoş olur diye düşündüm. Bu ledlere de içeriden ayarlanan parlaklık modülü ekledim. Bu sayede oldukça cılız bir şekilde yanıyorlar.

Daha sonra Berkay Abi'nin ikinci stüdyosunda VTR jantlarımızı boyadı kendisi. Tabii ki bu jantları sonrasında defalarca değiştirdik :) Kendi imkanlarımızla kapı çıtalarını, ön ızgarayı ve ayna kapaklarını da boyamıştık.

Yavaş yavaş, Berkay Abi'nin de etkisiyle detay işlerine merak sardık. Cenk zaten epey hevesliydi. Babamın bindiği araçla epey uğraşmış, konularını paylaşmıştı. Karcher K2 Basic ve Çinden gelen foam lance aparatıyla eğlencemiz başladı diyebiliriz :)

Daha sonraları tamponlarda tadilat, ön eklerin takılması gibi işler yer aldı. El işçiliğimizi geliştirmek adına, çıkma parçaları geri dönüşüme soktuk. Plastik ön ekler orjinaldi fakat, C2 grubundaki bir arkadaş tarafından hafif bir tıklama sonucu çatlamıştı. Plastik macunu kullanarak onarıp, EZR rengine boyamıştık.

Tabii ki bu ön ekleri ben, bir gece eğlencesi sonrası kaldırıma tıklayarak tekrar kırdım... Sıfırlarını temin edip, aynı şekilde boyayıp devam ettik :)

Sıfır far da almış olsaki bu araçların far aydınlatma performansı oldukça düşük. Youtube'da retrofit projeleri izleyip izleyip gaza geldim ve çinden 2,5 inçlik bolt-on mercekleri getirttim. İlk etapta farların içini de kararttım. Fakat bize göre görüntüyü çok boğdu. Sonrasında iyi durumda 2 adet çıkma far bulup, tadilatımız sırasında bozulan far yükseklik motorunu ve krom reflektörünü kullanarak tekrar krom farlara dönüş yaptık.

Orjinal aksesuar olan klima menfezi etrafı çerçeveleri ve vites körüğü çerçevesini bulmak çok ciddi emek istedi. Netekim C2 grubundakilerle birlikte, Türkiye stoklarında son kalan 4 kutu malzemeyi temin etmiş olduk. Araca taktık. Bir süre de beyaz iç aydınlatmayla gezdik fakat şu an yine gün ışığı rengindeler.

Bu da aracın o zamanki güncel halleri. Amerikan park montajı da yapılmıştı. Garajın hali içler acısı görüldüğü üzere.

Tampon boya uygulamalarından önce yapılması gereken işler vardı. Aracın ön alt ızgarası berbat bir honeycomb ızgarayla değiştirilmişti. Üstelik orjinal ızgaranın takılacağı tırnaklar kesilip yapılmıştı. Orjinal ön alt ızgarayı temin edip, mecburen plastik kaynağı yaptırmak zorunda kaldık. Ancak Çiğdem Fiber, bu konuda oldukça iyi iş yaptı diyebilirim. Alt kısımdaki bazı yırtıkları da kaynatıp boyaya hazır hale getirdiler.

Akabinde aracın ön-arka tamponlarını söküp boyacıya verdik. Garajda sıfır ışık olduğu için, babamın arabasını gece lambası olarak kullanmıştık....

Tamponlar boyadan gelene kadar dayanamayıp, tavana floresan ampul takmıştım. En azından akşam olunca ne yapıcaz kaygısı ortadan kalktı. İki gün sonra tamponlar gelince, daha öncesinde boyayıp kenara kaldırdığımız VTS-VTR ön eklerini de takmış bulunduk. Ön ızgara da mat siyaha boyandı.

Bixenon uygulamamızın da sonuçlarını gözlemleme şansı doğdu. Farlar resmen kendine geldi. Beyaz ışık olmasına rağmen, önceki halinden çok daha iyiydi.

Aynı yolda uzun farlar da gayet iyi çalışıyordu.

Daha sonra Salih abi sağolsun, C2'nin 5 camına da film uygulaması yapıldı.

Sonrasında araç alçaltılmak üzere Amortech Ferhat Usta'ya emanet edildi.

Hemen akabinde de yeni boyadığımız sac jantlarla birlikte kışlıklara geçmiş olduk. Sac jantların ortasına da Citroen Berlingo'lardaki orta kapaktan taktık.

Araca fiber marşpiyel de takıldı ancak o kadar kötü takıldı ki. Güncel tarihte daha yeni kurtulduk o marşpiyelden. Bu sebeple size fotoğraflarını gösterip can sıkmak istemiyorum. Düzenli olarak yıkayıp, eşek gibi kullandık C2'yi özetle. Pedermobil ile fotoğraflarını çekip durduk. Garaj hala içler acısı...

O zamanlar eldeki malzemeler on numara geliyordu. Sonax BSD, Lastiklerde Endurance. İç temizlikte Scholl Spam... Hey gidi günler. Scholl Spam'ı kara borsa bulursam alırım bu arada...

Kış fotoğraflarından yaza. Berkay abi'nin hediyesi olan Peugeot jantlarını taktık. VTR'lar satıldı. Çok uygun fiyata, üzerinde etiketleri duran, 195-50-16 ebatlarında lastik takımı bulunca hemen aldık ve taktık.

Direksiyon kumandasını çalıştırabilecek bir stalk adaptörü bularak, android double din'e geçmiş bulunduk. Bizim sinyal ünitesi, 2005 modellerde bulunan c2 ünitesi değil. 2006 ve sonrasında görülen, aslında Peugeot Partner ile takas edilmiş bir ünite. Bu sayede cruise control ve yeni tip müzik kontrol koluna sahip. Bu yüzden ses tuşlarını kullanabilmemiz önemli. Bu takası yaparken, başlıca amacımız o kolları çalıştırmaktı. İyi iş başardık diyebilirim. Android double din'e de farklı bir launcher kurunca, kullanım kolaylığı kazanmış olduk.

Daha sonra garajla ilgilenmeye başladık. Zira artık biraz daha fazla ekipmanımız, ürünümüz ve biraz daha bilgimiz oluşmuştu. Apartman yönetimi, garajların yerini kilit taşı kaplayacağını duyurunca biz de duvarları üstlendik. Bu garajın üst kısmında apartmanın bahçesi var. Bu sebeple her ne yaparsak yapalım, 2 yıl sonra tekrar boyanması gerekecekti. Ucuz çözümler geliştirmemiz lazımdı. 10 kilo tavan boyası aldık. Kırmızı boya, zaten ev duvarında kullandığımız boyaydı. Tavan lambaları floresan, çıkma. Garajda görüp göreceğiniz herşey atık :)

İki aracın da sığabileceği, temiz, temizlenebilir bir garajımız oldu.

Garajın tadilatı bitince, ilk iş polisaj oldu. Detaylı iç temizlik için de eski bir Philips halı yıkama makinesi tedarik ettik. Biliyorsunuz bu makineler ölümsüz. Filtresini temizleyip, arada bir motorunu şöyle bir elleyince sıfır hale geliyor. Tam olarak böyle yaptık. Hala kullanıyoruz :)

Fusso Coat uyguladıktan sonra araç şahane görünüyordu, boyasındaki sayısız kusura rağmen...

Yurtdışında uygulayanları gördükçe imreniyordum. Citroen C3 ya da DS3 direksiyonu, bu araç için bolt-on bir yükseltme. Basitçe eskisini söküyorsunuz, kornanın şasesini veriyorsunuz, yeni airbagi takıyorsunuz. Bu kadar. Çook uygun bir fiyata çıkma yeni kasa C3 direksiyonu bulduk. O zamanlarda batan bir citroen servisindeki bütün malzemeleri alan işletmeden komik bir rakama sıfır airbag temin ettik. Tercihimiz Citroen logosundan yana oldu. Sonuçta DS'in de kököleri bu markaya dayanıyor. Sırf tek kapı olduğu için DS logosu kullanmak anlamsız geldi.

Dodi de bu upgrade'i onayladı!

Daha sonra Peugeot jantlarını da satıp, Citroen C4 jantlarına geçiş yaptık. Boya durumları iyiydi, lasitklerimizi geçirip devam ettik.

Daha sonra direksiyon kaplandı. Alkantara seçtiğimiz için şu anda pişmanım. Zira ellerimiz çok terliyor ve alkantara bunu seven bir yapı değil. Görünümü çok hoş ancak, son görüntülere de bakarsınız, oldukça kötü bir şekilde deforme oldu. İlerleyen dönemde tamamen deri kaplatacağım.

Ara ara bakımları paylaşmıyorum. En büyük ve sorunlu olan problemimiz enjektörlerdi. Vatan Peugeot Cemal Usta, bize sıfıra yakın çok iyi 4 adet enjektör buldu. Montajını gerçekleştirmeden önce de üst kapağı açıp, krank milini yalıtıp, manifold girişlerindeki kurumu temizledik. Bu işlemlerden sonra araç, sadece enjektörlerin değişimiyle dahi uçuşa geçti diyebilirim.

Sonra gezdik. Deli gibi gezdik.. :) Bagajda subwoofer, 4 adet bavul. 4 kişi. Bolu'ya, hatta kartalkaya'ya gittik bu araçla. O kadar iyiydi ki, asla satmayacağımıza tekrar emin oldum.

Arabanın alt yapısı, güncel gelişmeleri takip etmek için son derece uygun. Basitçe alıp, takıyorsunuz herşeyi. Bu araçta intercooler takılmak için yer hazır. Sadece basit bir plastik ön panel kesimi yapılıyor. 2 tane radyatör ayağı temin ediliyor. Bu kadar. Biz intercooler olarak 1.6 THP intercooler'ı temin ettik ve taktık. Sonuç gayet başarılı.

Bu hareketten sonra yazılım yaptırmamak ahmaklık olurdu. BoostER, Erhan abi'nin hünerli elleri sayesinde oldukça iyi bir performans elde ettik.

Gel gelelim. Arabanın görüntüsü giderek daha kötü gelmeye başladı gözümüze. Zira sol ön kapısında başarısız bir lokal boya onarımı. Çamurluk ağızlarının tamamında çizik. Ön tamponda son gördüğünüz görselden daha büyük çizikler. Arka tamponda bir trafik tıklaması sonucu macun patlaması. Tavanda geçmişte yapılan dolu göçüğü onarımı sonrası oluşan boya kusurları. Kısacası, detailing ile kurtaramayacağımız bazı kusurlar artık beni çok rahatsız ediyordu.

Hal böyle olunca, Berkay Abi ile oturup konuştuk. Aracın baştan sona boya uygulamalarını tamamladık. Akabinde sulu zımpara ve polisaj işlemlerini yaptık. Bütün bu işlemleri gösteren videoyu da youtube'a ekledik :)

Umarım konuyu fazla uzatıp canınızı sıkmamışımdır. İlerleyen dönemlerde yine yapacaklarımı bu konu altından paylaşırım. Güncel fotoğrafları da bu mesajdan sonra ekleyeceğim.

Okuduğunuz için teşekkürler :)

cemdogu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Bunlar da güncel fotoğrafları olsun. Komple boya uygulamalarından sonra, tıpkı ikinci el araçlardaki gibi bir prosedür uygulanıyor. Hepimizin bildiği polisaj aşamaları.

Tabii ki öncesinde sulu zımparayla oluşan portakal kabuğunu gidermek gerekti. Mehmet usta sağolsun o işi ve kabaca ilk aşama pasta uygulamasını tamamladı. Ardından devreye Kıvanç girdi. KochChemie ürünleriyle 3 Aşamalı Polisaj İşlemleri. H9 ağır aşındırıcıyı UFS Domestic yün ped kullanarak Kıvanç halletti. Akabinde ben, F6 ara kesim pastayı KochChemie Turuncu Sünger Ped ve Rupes orbital makine ile tamamladım. M3 hare giderici uygulamasını da tamamladık. Akabinde Nanolex Hybrid Wax kullanarak boya koruma işlemlerini tamamladım. Lastiklerde 3 kat kadar Gyeon Tire uyguladım. Araç ve jantlar yeni boyalı olduğu için silikon içeren seramik kaplama uygulamasını yapamadım. Fakat boya iyice kürleştiğinde mutlaka yapacağım.

Aracın içinde Cenk temizlik yaptı. KochChemie PolStar ile döşeme temizliği yapıldı. Green Star kullanarak plastik aksamlarda temizlik yaptık. Nihayetinde Gyeon Preserve, ya da KochChemie TopStar kullanarak plastik aksamlarda koruma uygulandı. Hangisi olduğunu tam olarak hatırlayamadım :( Direksiyonda iyi bir temizlik yapıldı fakat daha önce belirttiğim gibi, alkantara kısım oldukça kötü bir şekilde aşınmıştı. Bu sebeple görünüm yine de iyi değil. İlerleyen dönemde direksiyon kaplaması değişecek mutlaka. Şimdilik mat görünümü koruması için Gyeon Leather Coat ile düzenli olarak bakımını yapıyorum. Cam su itici kullanmadım. Çünkü Nanolex Reactivating Glass Cleaner koydum çeyizime. Hem temizliyor, hem de hatırı sayılır bir su iticilik sağlıyor camlarda. İkisi bir arada ürün yani.

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Techturkey’de gayet sıkı takip ediyordum. Hatta burada @Burak-Akın ın C2 si içinde birbirinizi tanımadığınızı düşünerek direksiyon değiştirme işleminizi çok beğendiğimden bahsetmiştim :)

Güle güle, kazasız belasız kullanın aracınızı.

Bu vesileyle de hoş geldiniz demiş olayım.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Uzun süredir takipteyim, bir gün Cemal ustada C2 gördüm, bu araç sandım ancak siyahtı, o araç mı acaba diyordum sonra forumdan görünce olmadığını öğrenmiştim. :komik: Gerçekten güzel olmuş Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.

cemdogu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Techturkey’de gayet sıkı takip ediyordum. Hatta burada @Burak-Akın ın C2 si içinde birbirinizi tanımadığınızı düşünerek direksiyon değiştirme işleminizi çok beğendiğimden bahsetmiştim :)

Güle güle, kazasız belasız kullanın aracınızı.

Bu vesileyle de hoş geldiniz demiş olayım.
Çok teşekkür ederim, hem ilginize hem de güzel dileklerinize :)

Uzun süredir takipteyim, bir gün Cemal ustada C2 gördüm, bu araç sandım ancak siyahtı, o araç mı acaba diyordum sonra forumdan görünce olmadığını öğrenmiştim. :komik: Gerçekten güzel olmuş Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.
Aldığımız günden beridir başka bir ustaya göstermedik aracımızı, Cemal Usta, Citroen işinin vakkosudur gerçekten. Diğer aracı da yüksek ihtimalle tanırız.

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.

EmirhanYigiter

Uzman Detaycı
Üye
Çok teşekkür ederim, hem ilginize hem de güzel dileklerinize :)

Aldığımız günden beridir başka bir ustaya göstermedik aracımızı, Cemal Usta, Citroen işinin vakkosudur gerçekten. Diğer aracı da yüksek ihtimalle tanırız.

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
C4 de yaşadığımız arıza sonucunda tanışmıştık bizde çok memnun kaldık. Yaklaşık 15 araç götürüyoruz, bu zamanda işini düzgün yapan usta bulmak zor.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Allah kaza bela vermesin, bütün emeği geçenlerin ellerine sağlık. :) Bende bazı forumlardan özellikle Techturkey'den takip ediyordum. Aslında yeterli bilgiye ve yeterli ustalarla tanıdığım olsa böyle bir proje düşünüyorum, kendi Fio'ma yaptım birşeyler ancak prof olmadığı için hiç paylaşmak istemedim.

cemdogu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Allah kaza bela vermesin, bütün emeği geçenlerin ellerine sağlık. :) Bende bazı forumlardan özellikle Techturkey'den takip ediyordum. Aslında yeterli bilgiye ve yeterli ustalarla tanıdığım olsa böyle bir proje düşünüyorum, kendi Fio'ma yaptım birşeyler ancak prof olmadığı için hiç paylaşmak istemedim.
Bizim de boyadan önce yaptığımız hiçbir iş profesyonel değildi hocam. Ben şahsen reklamcılık mezunuyum. Cenk te öyle. Tamamen hobi. Çekinmeden paylaşın bence. Teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bizim de boyadan önce yaptığımız hiçbir iş profesyonel değildi hocam. Ben şahsen reklamcılık mezunuyum. Cenk te öyle. Tamamen hobi. Çekinmeden paylaşın bence. Teşekkür ederiz güzel dilekleriniz için.
Biraz apaçi işi olduğu için paylaşmak istememiştim, tabi yaptıklarımı 1 sene önce civarı yapmıştım. :D Zaten sis için duy alıp içine zenon falan koymayı kendim yapmıştım, Paü'de Elektrik bölümü okuduğumdan oto elektrikden iyi anlıyorum. :)

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Güzel restorasyon benim Ibizayada böyle bı restorasyon geliyor ufak ufak çabalıyorum ordan burdan yaparak başladım, ilk iş jant lastikleri oldu tabi. İnşallah sonucunda sizin ki gibi çiçek şekilde çıkar:)

cemdogu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Biraz apaçi işi olduğu için paylaşmak istememiştim, tabi yaptıklarımı 1 sene önce civarı yapmıştım. :D Zaten sis için duy alıp içine zenon falan koymayı kendim yapmıştım, Paü'de Elektrik bölümü okuduğumdan oto elektrikden iyi anlıyorum. :)
Siz de güzel günlerde kullanın aracınızı. Hoşunuza giden her eklenti güzeldir :)

Güzel restorasyon benim Ibizayada böyle bı restorasyon geliyor ufak ufak çabalıyorum ordan burdan yaparak başladım, ilk iş jant lastikleri oldu tabi. İnşallah sonucunda sizin ki gibi çiçek şekilde çıkar:)
Merhaba. Teşekkür ederim iltifatlarınız için. Avatar'daki ibiza ise, C2 almadan önce ilgilenmiştik biz de. Fakat kısmet olmadı, bizim bütçemiz maksimum 20.000 TL idi. O fiyatlara alacağımız İbiza'yı hala toparlayamamıştık şimdi :) Çok güzel bir kasa. Güzel günlerde kullanın siz de.

Kermssl

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Siz de güzel günlerde kullanın aracınızı. Hoşunuza giden her eklenti güzeldir :)

Merhaba. Teşekkür ederim iltifatlarınız için. Avatar'daki ibiza ise, C2 almadan önce ilgilenmiştik biz de. Fakat kısmet olmadı, bizim bütçemiz maksimum 20.000 TL idi. O fiyatlara alacağımız İbiza'yı hala toparlayamamıştık şimdi :) Çok güzel bir kasa. Güzel günlerde kullanın siz de.
Evet avatardaki Ibiza 6L kasa, valla bende çok bilgisiz ve cahil cesareti ile girdim araca ama 3 yıldır bı kere sanayiye çekici üstünde gitmedim, tek yağ bakımı ve baskı balata için gittim diyebilirim üzmüyor yani Allah'a bin şükür. Düşünceniz için teşekkür ederim sizde güle güle kullanın tekerinize taş değmesin:)

Burak-Akın

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Güzel proje olmuş ellerinize sağlık, emek harcanan işleri çok ayrı seviyorum. C2 için resmen yeniden doğmuş. Sanırım aracın konusunu daha önce Tech'de görmüştüm

C2 vts sahibi olarak benimde aklımın bir köşesinde proje var.

cemdogu

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Güzel proje olmuş ellerinize sağlık, emek harcanan işleri çok ayrı seviyorum. C2 için resmen yeniden doğmuş. Sanırım aracın konusunu daha önce Tech'de görmüştüm

C2 vts sahibi olarak benimde aklımın bir köşesinde proje var.
C2 sahibi bir detailer görmek ne güzel! Teşekkür ederim iltifatlarınız için :)

Orçun

Tecrübeli Detaycı
Üye
Çok güzel olmuş elinize sağlık Trcitroen zamanından bilirim aracı