Dr’Beaslys Sıvı Wax

DropX

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Geçenlerde wax için fikir danıştığım @Murat hocam denemem için Dr’Beasleys Sıvı Wax göndermişti sağolsun. Göndereli aslında bir hayli zaman oldu ama vakit ve mekan olmadığı için uygulama yapmaya fırsatım olmadı. En son sağolsun eline emeğine sağlık @onurçiko hocam aracıma el atmıştı da aracımda ben de duacısı olmuştuk :)

Murat hocamın gönderdiği ürünü merak ederken en son apar topar da olsa uygulamak istedim. Zaten @onurçiko üstad aracıma el sürdükten sonra aklımda kalan bir uygulamaydı. Sonun da bir petrole havanın açık olduğu bir gün aracı çektim ve güç Bela uygulayabildim. @Sefa46 üstad benim ne denli bir güçlükle bunj yapmış olduğumu tahmin ediyordur. 1 Şubat 2021 de ürünü uyguladım

Gelelim uygulamaya ;
Önce aracımı petrolde pH nötr bir şampuan ve iki eldiven ile dikkat edebildiğim kadar dikkat ederek yıkadım. Ne yazık ki çift kova şansım yok. Yıkama sonrasında aracımı kuruladım ve bir gölgeye çektim

daha sonra bir uygulama pedi ile @Murat hocamın gönderdiği wax ı ince bir tabaka olarak uyguladım.

Daha sonra kuruması beklerken benim için bir klasik halini alan ve vazgeçmeyi düşünmediğim endurance jel ile lastiklerimi parlattım. Wax kuruduktan sonra sildim güzelce ve sonuç olarak bu şekilde oldu

Uygulama sonrası hemen konu açmayıp bir süre ürünü görmek istedim. Bugün dün geceden az bir yağmur ve çiğ sonrası araç da görünüm bu şekildeydi 05 Şubat 2021 (5 gün sonrası)

Sonuç ve düşüncelerim;
Ürün uygulama sonrası güzel bir parlaklık kattı gerçekten. Dokunma hissiyatı olarak da çok güzeldi. Uygulama ve silme işlemleri yormuyor. Ürün sarfiyatı olarak ilk kez sıvı kullandım ama sanki az gibiydi çünki eskiden çok kalın bir tabaka katı wax atıyordum @onurçiko hocamdan görünce az uygulamak gerektiğini anca öğrendim :) bu ürünü de az uyguladım o yüzden sarfiyat az gibiydi. Kalıcılık olarak bu gün biraz su tuttum ve sanki yarı yarıya ilk günkü performansı. Bulduğum yer aşırı derecede tozlu bir yer ama toz tutması sanki bir pw ya da bsd ye göre azdı. Boncuklanma olarak fena değildi ama Sanki katı waxa göre biraz daha soft bir boncuklanma gibi geldi. Eksiklerim ya da yanlış izlenimlerim varsa kusura bakmayın. Ürün hakkında daha da detaylı bilgiyi @Murat hocam muhakkak verecektir. Şimdiden hatalarım için affola. İlerleyen dönemde tekrar uygular ve farklı sonuç alırsam ya da kalıcılığı daha da uzun giderse mutlaka yazarım. Hayırlı akşamlar

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Eline saglik hocam bilirim orayi 3 4 kere izin donusu orada yikadim arabayi bide Emniyetin yaninda Kadoil var orda yikardim Bir kere benzin aldim sulu cikti :sırıtan1: bi daha orda araba da yikamadim bisey de almadim

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Elinize sağlık, dayanımı koşullara göre değişkenlik göstersede güzel bir doygunluk katmış :) maşallah

DropX

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Eline saglik hocam bilirim orayi 3 4 kere izin donusu orada yikadim arabayi bide Emniyetin yaninda Kadoil var orda yikardim Bir kere benzin aldim sulu cikti :sırıtan1: bi daha orda araba da yikamadim bisey de almadim
Düşün şimdi en iyisi burası :) bende her izne gittiğim de mazot filtresi değiştiriyorum artık nasıl mazot koyuyorlarsa :)

DropX

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Elinize sağlık, dayanımı koşullara göre değişkenlik göstersede güzel bir doygunluk katmış :) maşallah
Sağolun hocam. Parlaklık olarak gerçekten hoşuma gitti Sedef beyaz olunca satenimsi bir görüntü oldu ama parlak düz renklerde gerçekten iyi sonuç verir gibi hocam. Dayanımı sanki biraz da gece gündüz arasında ki sıcaklık farkı ve aşırı yoğun çiğlenme de etkilemiş olabilir diye düşünüyorum

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@DropX elinize sağlık :) boncuk drumu tam istediğimiz gibi olmasa da kattığı derinlik gerçekten hoşmuş :) aynı durumu cg white waxta yaşamıştım. final fotolarına bayıldım :D bunda araca ayrı bi sempati duymamın da etkisi vardır tabi :) sizden imkan oldukça bol uygulama rica ediyorum, kocaman maşallah araca :)

DropX

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Sw kıy
@DropX elinize sağlık :) boncuk drumu tam istediğimiz gibi olmasa da kattığı derinlik gerçekten hoşmuş :) aynı durumu cg white waxta yaşamıştım. final fotolarına bayıldım :D bunda araca ayrı bi sempati duymamın da etkisi vardır tabi :) sizden imkan oldukça bol uygulama rica ediyorum, kocaman maşallah araca :)
Sw kıymetini herkes anlar bi gün umarım :) vaktim olsa çok uygulama yaparım da yaşadığım bölge şartları buna o kadar engel ki :/

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Sağolun hocam. Parlaklık olarak gerçekten hoşuma gitti Sedef beyaz olunca satenimsi bir görüntü oldu ama parlak düz renklerde gerçekten iyi sonuç verir gibi hocam. Dayanımı sanki biraz da gece gündüz arasında ki sıcaklık farkı ve aşırı yoğun çiğlenme de etkilemiş olabilir diye düşünüyorum
Kürleşme durumunda etkisi oluyor hocam çiğ,nem koşulunun. Elinizde kaldıysa ürün uygun bi zamanda bir deneme daha gelir belki :)

DropX

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Kürleşme durumunda etkisi oluyor hocam çiğ,nem koşulunun. Elinizde kaldıysa ürün uygun bi zamanda bir deneme daha gelir belki :)
Kaldı hocam bakalım havalar biraz daha düzelsin uygular yazarım mutlaka :) çiğ nem koşuluna daha da dikkat eder daha kuru bir hava da denerim birde

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık kardeşim. Araba hala yanıyor maaşallah. Ürünü kullanmış biri olarak zorlu koşullara çok dayanabilecek bir ürün değil ama idare eder. Dr beasly çok buncuklanan bir ürün de değil zaten karakteristik olarak.

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Dayanım ve su iticilik olarak beklentileri karşılamayan bir ürün. Fakat parlaklığına söz söyletmiyor.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Emeğine sağlık parlaklık tatmin edici bu üründen den bendede var bu hafta makina ile atayım bakalım sonuçlar nasıl olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık iyi parlaklık katmış dr beasley. Araba yaşına göre çok genç duruyor masallah.

DropX

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73
Eline sağlık kardeşim. Araba hala yanıyor maaşallah. Ürünü kullanmış biri olarak zorlu koşullara çok dayanabilecek bir ürün değil ama idare eder. Dr beasly çok buncuklanan bir ürün de değil zaten karakteristik olarak.
Aynen abi hala yanıyor sayende ama bende değerini biliyorum :) Wax’ın parlaklığı hoşuma gitti a

Dayanım ve su iticilik olarak beklentileri karşılamayan bir ürün. Fakat parlaklığına söz söyletmiyor.
Aynen üstad parlaklık çok güzel tekrar teşekkür ederim wax için :)

Emeğine sağlık parlaklık tatmin edici bu üründen den bendede var bu hafta makina ile atayım bakalım sonuçlar nasıl olacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Makine ile fark eder mi bilmiyorum ama parlaklık çok güzel olur o kesin :)

Ellerinize sağlık iyi parlaklık katmış dr beasley. Araba yaşına göre çok genç duruyor masallah.
@onurçiko hocam el attı o kadar uğraştı etti ne çekti ben bilirim sağolsun, tabi ki genç duracak durmasa o kadar emeğe rağmen yakardık arabayı heralde :):)