El ile cam temizliği

Balan9494

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
merhabalar. Forumda cam temizliği ile alakalı birçok konu okudum ve en sonunda kaybolup yeni konu açmak istedim.

Seat ibiza 2021 aracım var. Camda silecek çalıştırdığım anda tüm görüntü bulanıklasıyor, lekeli görüntü oluşuyor. Sileceklerimi değiştiricem ve bununla birlikte camdaki kireç lekerini vs tamamen temizlemek istiyorum.
El ile uygulama yapabileceğim bir ürün listeniz var mıdır?

teşekkür ederim

ttopak

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Adana
merhabalar. Forumda cam temizliği ile alakalı birçok konu okudum ve en sonunda kaybolup yeni konu açmak istedim.

Seat ibiza 2021 aracım var. Camda silecek çalıştırdığım anda tüm görüntü bulanıklasıyor, lekeli görüntü oluşuyor. Sileceklerimi değiştiricem ve bununla birlikte camdaki kireç lekerini vs tamamen temizlemek istiyorum.
El ile uygulama yapabileceğim bir ürün listeniz var mıdır?

teşekkür ederim
Merhaba. Adbl markanin glass polish ürünü var onunla birlikte uygulama pedini alıp canımıza uygulayabilirsiniz, şu kireç lekeleri içinde deturner Wsr( Water spot remover) ürünü var. Onu alıp uygulayabilirsiniz

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Balan9494

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. 3d eraser biraz riskli diyorlar. Bunun yerine katı wax kullansam cama zarar verir miyim ya da bir işe yarar mı?

Fatih37

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
autoglym glass polish, auto brite clearview ve carpro ceriglass glass polish
İmzamdaki kanalımda mevcuttur, onlarda izleyebilirsin

GöKHaN 35

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. 3d eraser biraz riskli diyorlar. Bunun yerine katı wax kullansam cama zarar verir miyim ya da bir işe yarar mı?
Cam'da denedim güzel sonuç verdi. Anlatılan gibi ürünü kullandıktan sonra su ile durulayııp sildim. Herhangi bir sorun olmadı.

Katı wax sadece kayganlık verir diye düşünüyorum.

batikankodak

Usta Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ/Çorlu
waxın sadece koruma amaçlı uygulanacağı fakat diğer ürünlerin camdaki kireci almaya yönelik olduğundan farklı amaçlar doğrultusunda kullanılır.Eğer elinizde pasta varsa önce kil yapıp sonra pasta uygulayınca da çoğu kireci alabilirsiniz. Yaptığım koruma önceleri genelde yumuşak kil + kc F6 pasta veya Fraber Scale sonrası kil yapıp koruma uyguluyorum şuana kadar hep memnun kaldım.

Mexmet

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
yan camlarda ki fitil çiziklerini almak için ceriglass ın iyi olduğunu incegarajda görmüştüm peki adbl glass polish bu konuda nasıl ? Elle uygulama için uygun mu hangisini tercih etmeliyim?

South

Çaylak Detaycı
Üye
3d eraserı seneler önce almıştım ve cam kaporta ve krom aksamda kullanmıştım plastiğe deydirmez ve su ile durularsanız sıkıntı olmaz diye düşünüyorum

kaptik_virusu

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
yan camlarda ki fitil çiziklerini almak için ceriglass ın iyi olduğunu incegarajda görmüştüm peki adbl glass polish bu konuda nasıl ? Elle uygulama için uygun mu hangisini tercih etmeliyim?
Cam temizleyicilerin çıkaramadıklarını adbl glass polish ile çıkarabilmiştim fakat camdan çizik almak elle pek mümkün olmayabilir.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
o çizikleri elle alamazsınız. Makine tecrübeniz yoksa denemenizi de tavsiye etmem