En begendigimiz sık sil hızlı cila ve koruma (quick detailer) ürünlerimiz..

serdar8424

Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
O zaman ben de luxury gloss u listeye ekledim en yakın zamanda alacağım.
Teşekkür ederim Umur ve Süleyman abi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sayın üyeler beğendiğiniz ürünü niye beğendiğinizi yazarsanız daha güzel olur sanki :)

Baya pahalı ürünler paylaşılmış gördüğüm kadarıyla. Litresini 26-35 liraya aldığımız quick wax'lara göre sizin bu paylaştığınız ürünlerin ne gibi bir artısı var mesela, onları yazsanız ?

Ben kendi mesajımda yazdım, menzerna endles shine'ı merak ediyorum diye . Ama almama sebebim şu an için fiyatı. Litresi 120 lira civarına geliyor. 30 liralık üründen ne gibi bir artısı olabilir emin olamadığım için satın almadım henüz.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Normalde Sonax bsd derdim ancak şuanda favori ürünüm AB Top Gloss Shine.
1/6 oranında sulandırılabilmesi, ıslak veya kuru araca kullanılabilmesi gibi çok yönlü bir ürün. Parlaklığı bir tık arttırıyor ve toz çekme olayı da çok çok az.

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
umrdmr' Alıntı:
Ben kendi mesajımda yazdım, menzerna endles shine'ı merak ediyorum diye . Ama almama sebebim şu an için fiyatı. Litresi 120 lira civarına geliyor. 30 liralık üründen ne gibi bir artısı olabilir emin olamadığım için satın almadım henüz.
ben endless shine kullandım begenmedm. hosuma gitmedi. parlakliigi başarılı degil. konu eski ama olsun

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
En çok beğendiğim hızlı cila Gyeon Cure ama zalımın litresi 430 lira olmuş. O paraya Swissvax alırım daha iyi.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Paian' Alıntı:
En çok beğendiğim hızlı cila Gyeon Cure ama zalımın litresi 430 lira olmuş. O paraya Swissvax alırım daha iyi.

Sık sil ürün için fiyat Çok yükselmiş.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Dragstar' Alıntı:
Paian' Alıntı:
En çok beğendiğim hızlı cila Gyeon Cure  ama zalımın litresi 430 lira olmuş. O paraya Swissvax alırım daha iyi.

Mantıklı bir izahı yok bu fiyatlandırmanın. Tamam parlaklık su iticilik iyi hoş da 10/10 değil de 10/8 verim alayım desem Project 32 vs. litre fiyatı 30-40 lira. Ha illa bu parayı top tier bir ürüne verecek olsam qd değil wax alırım. Swissvaxlar var bu paraya hem de arabayı okşaya kolaya uygulanıyor :D. Ayrı keyfi, manevi hazzı var yani. Neyse de evdeki şişeyi kenara ayırdım bu saatten sonra kullanamam.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Paian' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:

Mantıklı bir izahı yok bu fiyatlandırmanın. Tamam parlaklık su iticilik iyi hoş da 10/10 değil de 10/8 verim alayım desem Project 32 vs. litre fiyatı 30-40 lira. Ha illa bu parayı top tier bir ürüne verecek olsam qd değil wax alırım. Swissvaxlar var bu paraya hem de arabayı okşaya kolaya uygulanıyor :D. Ayrı keyfi, manevi hazzı var yani. Neyse de evdeki şişeyi kenara ayırdım bu saatten sonra kullanamam.
Ben daha kıyıp kullanamadım, jelatininde duruyor neredeyse 1 senedir. Kısmet bakalım ne zaman kullanırım.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Paian' Alıntı:
En çok beğendiğim hızlı cila Gyeon Cure  ama zalımın litresi 430 lira olmuş. O paraya Swissvax alırım daha iyi.

Çok mantıklı yorum. Sık sil ürünün fiyatı katı waxı geçtikten sonra işin bir esprisi kalmıyor.

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Elimde soft99 fukupika , soft 99 luxury gloss , Menzerna endless shine , Dr beasleys final , chemical guys p40 , chemical guys v07 , autobrite project 32 , auto finesse finale (kil kaydırıcı niyetine ) , Koch chemie quick shine var. Benim en Sevdiğim luxury gloss. Müsait zaman test konusu açayım. Şimdi Aklımda kenotek showroom shine var. Onu da stoğa eklemek istiyorum

Detail Guy

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
Paian' Alıntı:
Fiyatı 2-3 kat yükseldi nerdeyse ürün çok aşırı bi ürün de değil 400 liralık.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
En beğendiğim quick detailer/hızlı cila Zymöl Deep Gloss Detail gerçekten çok başarılı bir ürün., her ihtimale karşı 2 şişe stok yapmama rağmen., 1'i bitti diğeri şişenin dibine yaklaştı bitmek üzere., Ahmet abi yakında zymöl ürünleri gelicek dedi., bir süre beklicem artık gelmezse diğer çok beğendiğim favori ürünüm Nanolex Final Finish almayı düşünüyorum

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
forzaGilles' Alıntı:
En beğendiğim quick detailer/hızlı cila Zymöl Deep Gloss Detail gerçekten çok başarılı bir ürün., her ihtimale karşı 2 şişe stok yapmama rağmen., 1'i bitti diğeri şişenin dibine yaklaştı bitmek üzere., Ahmet abi yakında zymöl ürünleri gelicek dedi., bir süre beklicem artık gelmezse diğer çok beğendiğim favori ürünüm Nanolex Final Finish almayı düşünüyorum
Dubaide satılıyor. Getireyim bir dahakine gelirken dostum. Titanium üstüne kullanmak için ideal midir? Nasıl kullanıyorsunuz her yıkamada mı? Islakken mi araç yoksa kuruladıktan sonra mı?

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
nuriksari' Alıntı:
forzaGilles' Alıntı:
Dubaide satılıyor. Getireyim bir dahakine gelirken dostum. Titanium üstüne kullanmak için ideal midir? Nasıl kullanıyorsunuz her yıkamada mı? Islakken mi araç yoksa kuruladıktan sonra mı?
Kışın Zymöl Titanium üzerine her yıkamada bir kullanıyorum., Yazın Glasur üzerine kullanıyorum., Yıkama sonrası aracın "kaba suyunu" kuruladıktan sonra uyguluyorum

Server.bedii

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Konya
Gyeon wetcoat'ı tek geçerim.Hem kullanım kolaylığı hem parlaklığı hem su iticiliği hem de dayanıklılığı muazzam bence.

Çok pahalı olması ve sarfiyatı fazla olması nedeniyle de kendinden uzaklaştırıyor.

serdar_22

Çaylak Detaycı
Üye
İl
edirne
herkes övdü şu luxury glossu elinde olan biraz veriversin.canımız çekti.bi tarafımız şişecek beya :)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
serdar_22' Alıntı:
herkes övdü şu luxury glossu elinde olan biraz veriversin.canımız çekti.bi tarafımız şişecek beya :)
Kimyasaladamlar Ahmet abi getirir herhalde yine.
Bende sevdiğimden çift almıştım baya iyi ürün mango kokulu filan :)

serdar_22

Çaylak Detaycı
Üye
İl
edirne
@Ozgur_gs_91 seninkide şimdi yani işmi,ben diyorum acım sen diyosun bende 2 tane var sen ahmet abiyi bekle :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Ozgur_gs_91' Alıntı:
serdar_22' Alıntı:
Aldınız aldınız bana kalmadı. Gelsede bu sefer bende alsam, alabilsem.

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
SubaruOutback' Alıntı:
Ozgur_gs_91' Alıntı:
Aldınız aldınız bana kalmadı. Gelsede bu sefer bende alsam, alabilsem.
Senden bize birşey kalmıyordu hep abi. Bu sefer ters olmuş acaba nerde bir yanlışlık yaptık