en iyi parlaklık wax seçimi?

Bfuyar

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kayseri
merhaba, wax alacağım henüz karar veremedim soft99 araştırdıgım kadarı ile iyi gibi duruyor. benım ıcın onemlı olan parlaklık sizce hangı waxı almalıyım? fıyat olarak 200-300 olabilir teşekkürler

DMR

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Peki soft99 dısında daha cok parlaklık veren wax varmı bildiginiz?
Bütçeniz el veriyorsan Zymöl wax ürünlerine bakabilirsiniz. Ben Soft99 authentic kullanıyorum.
Bu arada profilinizdeki aracı farkettimde, bende 1.3 mercan turuncu siparşi verdim kısmetse kasım ayında teslim alacağım
Şimdiden Hayırlısı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah :) Gerçekten memnun kalacağınız bir araç olacaktır.

Bfuyar

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Bütçeniz el veriyorsan Zymöl wax ürünlerine bakabilirsiniz. Ben Soft99 authentic kullanıyorum.

Şimdiden Hayırlısı olsun, iyi günlerde kullanın inşallah :) Gerçekten memnun kalacağınız bir araç olacaktır.
Teşekkür ederim sizde güle güle kullanın :)

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
Bu tip bir soru ucu çok açık, şimdi zymol olur swiswax ürünleri olur bunlar uç noktaları olan ürünler. Glaze herhangi bir markanın ulaşabildiğiniz ürünü olabilir. Üstüne wax tutunur ancak hem parlaklık olsun hem ömrü uzun olsun diye bir beklentiniz olmasın 1-2 ay anca ömürleri olur heleki kış şartlarında dahada düşer bu süre

Atibay

Acemi Detaycı
Üye
İl
Kayseri
Bu tip bir soru ucu çok açık, şimdi zymol olur swiswax ürünleri olur bunlar uç noktaları olan ürünler. Glaze herhangi bir markanın ulaşabildiğiniz ürünü olabilir. Üstüne wax tutunur ancak hem parlaklık olsun hem ömrü uzun olsun diye bir beklentiniz olmasın 1-2 ay anca ömürleri olur heleki kış şartlarında dahada düşer bu süre
3 ay yeterli hocam tekrarlarız insallah

Khan

Acemi Detaycı
Üye
Soft99 authentic koyu renk araçta çok güzel parlaklık veriyor ama kalıcılık bir ay anca sürüyor 2-3 yıkama gibi.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
3 ü 1 Arada Wax Uygulaması

Bu ürüne de bakabilirsiniz uygulaması diger wax larla aynı bilgi amaçlı yardımcı olmak için attım size birde uygulama bölümlerine bakarak oradaki paylaşımları inceleyerek bilgi sahibi olabilirsiniz bir çok üstad tecrübelerini oraya aktarmış hemen hemen tüm ürünlerin uygulanmış konuları mevcut burdan yönlendirmek zor çok sayıda wax var.