En iyi sprey başlık

Ozgur_gs_91

Profesyonel Detaycı
Moderator
Site Kurucusu
İl
Kocaeli
80 adet alımda tanesi 12 tl oluyor. Bence fiyatı gayet iyi gözüküyor. İstanbulda ikamet edip korona günleri sonrası toplu alım çom güzel olacaktır.
120 adette o fiyata gelicektir. Koli başı %10 iskonto oluyor. 2. Koliye %20 olarak gidiyor. Diğer illere gönderilecekler içinde 10-15 TL arası kargo ücreti çıkar tabi daha uygun anlaşmalı bir kargosu olan biri yapmaz ise. Sürat kargo kredili kullanılarak yapılabilir.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Yinede fiyata markalı sprey şişelere göre baya uygun özgür hocam.

Kargo anlaşmalı ve alacak birisi olsa tam süper olur :alkisss:

120 adette o fiyata gelicektir. Koli başı %10 iskonto oluyor. 2. Koliye %20 olarak gidiyor. Diğer illere gönderilecekler içinde 10-15 TL arası kargo ücreti çıkar tabi daha uygun anlaşmalı bir kargosu olan biri yapmaz ise. Sürat kargo kredili kullanılarak yapılabilir.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
80 adet alımda tanesi 12 tl oluyor. Bence fiyatı gayet iyi gözüküyor. İstanbulda ikamet edip korona günleri sonrası toplu alım çom güzel olacaktır.
Müthiş fiyat bu fiyata Canyon’lu şişe almak döviz kurunun arşa ulaştığı dönemde inanılmaz güzel.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Şişe + Canyon başlık için fiyat baya iyi görünüyor. Açıkçası virüs muhabbeti bitip de Kayseri'den İstanbul'a dönebildiğim zaman alım + dağıtım işine gönüllü olabilirim. Tabi o zamana kalırsak :)
İnşallah hocam bir an önce sağlıklı günlerimize geri dönebiliriz.

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Canyon başlıklı şişeler için fiyat gayet uygun. Alım yapılabilirse İstanbul Avrupa yakasında elden dağıtımı yapabilirim bende. Firma anadolu yakasında olduğu için alımı o tarafdan birisi daha rahat yapabilir.
Avrupa yakasının ürünlerini almak için karşıya geçer dönüşte de metrobüs güzergahında dağıtabildiğimi dağıtırım. Olursa kalan ürünleri de yine metrobüs veya marmaray durağından teslim edebilirim. Geçen seneki alımda bir çok kişiye de bu şekilde dağıtılmıştı. Hatta ben il dışında olduğum için baya bir zaman sonra teslim almıştım.
Tabi ki @carking58 hocamında dediği gibi o zamana kalırsak :)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Canyon başlıklı şişeler için fiyat gayet uygun. Alım yapılabilirse İstanbul Avrupa yakasında elden dağıtımı yapabilirim bende. Firma anadolu yakasında olduğu için alımı o tarafdan birisi daha rahat yapabilir.
Avrupa yakasının ürünlerini almak için karşıya geçer dönüşte de metrobüs güzergahında dağıtabildiğimi dağıtırım. Olursa kalan ürünleri de yine metrobüs veya marmaray durağından teslim edebilirim. Geçen seneki alımda bir çok kişiye de bu şekilde dağıtılmıştı. Hatta ben il dışında olduğum için baya bir zaman sonra teslim almıştım.
Tabi ki @carking58 hocamında dediği gibi o zamana kalırsak :)
Benim ev de Maltepe/Küçükyalı'da. Virüsü atlatirsak haberleselim o halde, iki yakada iki şubeyle bu işin üstesinden geliriz bence

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi