En iyi sprey başlık

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Arkadaşlar toplu alımı sadece yönetim yapabilir diye bir durum yok, bizden biri de ön ayak olursa toplu alım yapılabilir.

Herkes cennete gitmek istiyor ama kimse ölmek istemiyor olmaz böyle :)

Açıkçası benim gözüm kesmez.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Arkadaşlar toplu alımı sadece yönetim yapabilir diye bir durum yok, bizden biri de ön ayak olursa toplu alım yapılabilir.

Katılıyorum abi bende yapmak isterimde ama malum kargolar, virüs ,sokağa çıkma yasağı derken açıkçası yemedi.:)

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
konu dışı ama bir sorum var. Malum demir tozu sökücüler yoğun oluyor bunlar için önerebileceğiniz başlık var mı?siz ne kullanıyorsunuz.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
konu dışı ama bir sorum var. Malum demir tozu sökücüler yoğun oluyor bunlar için önerebileceğiniz başlık var mı?siz ne kullanıyorsunuz.
Bana kalırsa konu dışı değil sonuçta sprey başlık konusu altında konuşuyoruz. Ben canyon başlık ile murat plastik başlığı ile demir tozu attım bir sıkıntı çıkmadı yeterki işiniz bittiğinde spreyi temizleyin 5-6 fıs temiz su attırıp içini temizlemeniz lazım.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Bana kalırsa konu dışı değil sonuçta sprey başlık konusu altında konuşuyoruz. Ben canyon başlık ile murat plastik başlığı ile demir tozu attım bir sıkıntı çıkmadı yeterki işiniz bittiğinde spreyi temizleyin 5-6 fıs temiz su attırıp içini temizlemeniz lazım.
Kwazar var bende kc fb denedim pek randıman vermedi hatta bir ara takıldı atmadı. Fb de okadar yoğun değil aslında, canyon spariş geçeyim bende.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Sadece yönetim yapar diye bir ithamda bulunmadık bizler de zaten ;) forumda "herkesin" alabileceği bir alım düzenlenir mi diye öneride bulundum, bilmem anlaşılır oldu mu?

Evet herkes cennete gitmek istiyor ama yanında sadece belli kişileri götürmek istiyor belki de demekki bu forumda ne dersiniz :D

Bu fısfıs vs muhabbeti corona öncesi geçmişti ve konuşulmuştu. Yapılır edilir denirken sonrasında birden askıya kaldırıldı zaten. Şu anda kimseyi zorla ürünü aldırıp canını riske atma vs gibi bir amacım-amacımız yok. Farkındaysanız olursa-yapılırsa şeklinde konuştum... konuyu farklı yere çekmezsek sevinirim ;)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Sadece yönetim yapar diye bir ithamda bulunmadık bizler de zaten ;) forumda "herkesin" alabileceği bir alım düzenlenir mi diye öneride bulundum, bilmem anlaşılır oldu mu?

Evet herkes cennete gitmek istiyor ama yanında sadece belli kişileri götürmek istiyor belki de demekki bu forumda ne dersiniz :D

Bu fısfıs vs muhabbeti corona öncesi geçmişti ve konuşulmuştu. Yapılır edilir denirken sonrasında birden askıya kaldırıldı zaten. Şu anda kimseyi zorla ürünü aldırıp canını riske atma vs gibi bir amacım-amacımız yok. Farkındaysanız olursa-yapılırsa şeklinde konuştum... konuyu farklı yere çekmezsek sevinirim ;)
Niye bir tek sizi gerdi ki? :) Ben genel bir konuşma yaptım, alınmanızı gerektiren bir durum mu vardı benim gözden kaçırdığım?

Ben okuduğunu çok iyi anlayabilen bir insan olduğumu düşünüyorum.

Sizi kendi "kanka"nız yanında cennete almıyorsa önce o tarafı sorgulamak durumundasınız ki bu beni veya forum hiç ilgilendirmez. Benim de kimlerle ne aldığım bir tek beni ve onları ilgilendirir. Telefon paylaşırsanız bundan sonraki her alışverişimde size de danışarak ilerlerim.

Ön ayak olursanız forumda faydalanmak isteyen arkadaşlar adına sevindirici bir iş yapmış olursunuz. Dediğim gibi benim gözüm kesmez, belki sizin keser.

Konuyu farklı bir yere çekmek tam da bir üst mesajda yapılana denir.

Selamlar.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Niye bir tek sizi gerdi ki? :) Ben genel bir konuşma yaptım, alınmanızı gerektiren bir durum mu vardı benim gözden kaçırdığım?

Ben okuduğunu çok iyi anlayabilen bir insan olduğumu düşünüyorum.

Sizi kendi "kanka"nız yanında cennete almıyorsa önce o tarafı sorgulamak durumundasınız ki bu beni veya forum hiç ilgilendirmez. Benim de kimlerle ne aldığım bir tek beni ve onları ilgilendirir. Telefon paylaşırsanız bundan sonraki her alışverişimde size de danışarak ilerlerim.

Ön ayak olursanız forumda faydalanmak isteyen arkadaşlar adına sevindirici bir iş yapmış olursunuz. Dediğim gibi benim gözüm kesmez, belki sizin keser.

Konuyu farklı bir yere çekmek tam da bir üst mesajda yapılana denir.

Selamlar.
Bu konuda toplu alım anlamında mesajı yazan ben olduğum için üstüme alınmam normal değil mi? Toplu alım teklifi sunuyorum ve yardımcı olabileceğini düşündüğüm için admini de etiketliyorum. Daha sonrasında yine alım yapılırsa alabilirim içerikli mesajlar gelirken hemen sizin mesaj niyeyse dikkat çekiyor bilmem farkında mısınız :)

Kimin kimin "kankasını", "hocasını" götürdüğü kendini ilgilendirir elbet ;) kimsenin kimseye danışmaya da lüzumu yoktur.

Okuduğumu çok net anlarım demişsiniz, şahane düşünce. Ama malesef eksikleriniz var ki "forumca toplu alım yapılırsa katılmak isterim" cümlemde yapılacak bir toplu alıma ben de dahil olmak isterim demek istediğimi ifade ettiğimi anlamanız gerekirdi...

Başlık+şişe veya başlık alımı düzenlenirse ben de bu alıma dahil olmak isterim(bu alımdan ben de ürün almak isterim)

Bu şekilde de belirtmiş olayım yine, bazı şeyler daha net anlaşılır olur belki. Daha önce toplu alım yapmış deneyimli abiler yol gösterir yardımcı olursa sevinirim. Şahsen acelem yok, kimseyi riske attığım yok. En azından üç aşağı beş yukarı isteyen kişiler ortaya çıkarsa şu virüs illeti sonrası bir konuşulabilir diye düşünüyorum...

jlmami

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Bulunabiliyorsa canyon marka tavsiye ederim 7 yıldır kullanıyorum elimde 6 adet var bir tanesi bile bozulmadı henüz...

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Arkadaşlar merhaba,

Muratplastiğin fiyat politikası aşağıdaki gibi.

Ürünün liste fiyatı 17,25TL+KDV

1 koli(40 adet) alımında %10 iskonto,2 koli ve üzeri alımında %30 max iskonto uygulanmakta imiş.