En sevdigimiz şampuanlarımız.

serdar8424

Çaylak Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
uşak
Chemical Guys Glossworkz ben de merak ediyorum alırsanız testini bekliyorum

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:

Galapagos

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Çift kova olarak F/P bakımından çok sevdiğim şampuan valet pro concentrated car shampoo: Şuan detailboxta 76TL 5LT fiyatıyla.

aLmera41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Kova için bu aralar favorim olan Fairy Platinum diyeceğim ama siteden üyeliğim iptal edilir diye diyemiyorum :) Ön yıkama için auto brite magifoam ve auto finesse avalanche alacağım en kisa zamanda. Kova için ise adam's car shampoo düşünüyorum.

MuratYARDIM

Amatör Detaycı
Moderator
İl
Ordu
Dragstar' Alıntı:
Bu başlıkta kullanıp en çok begendigimiz ön yıkama ve çift kova şampuanlarımızı paylaşalım.

Petrolde yikama yaptigimiz icin cift kova yikama luksumuz pek olmuyor. Sonax turuncuyu kullaniyorum ve memnunum desem cokmu klasikci olurum :))

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
MuratYARDIM' Alıntı:
Dragstar' Alıntı:
Bu başlıkta kullanıp en çok begendigimiz ön yıkama ve çift kova şampuanlarımızı paylaşalım.

Petrolde yikama yaptigimiz icin cift kova yikama luksumuz pek olmuyor. Sonax turuncuyu kullaniyorum ve memnunum desem cokmu klasikci olurum :))

Sent via my iphone 7 using Tapatalk from DENİZLİ
Sonax turuncu iyi  hoşta, wax ve korumayı söküyor. Bir de iyi durulamaz ise kalıntı birakıyor diyorlar.

detailing67

Çaylak Detaycı
Üye
İl
zonguldak
Meguiars Wax lı şampuanı nı kullanıyorum..Ama foam lance için de ayrı şampuan kullanıyorum..

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Zymöl, Soft99 Extra Gold, Soft99 Vehicle for Coated bunlar favorim (@Dragstar abim önermişti saolsun ), Ansf ve 3d wash wax var ama pek önermem..

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
adams yogun köpüklü yıkama şampuanını da favorilerime ekleyebiliriz. köpük yogun ve parlaklık gayet güzel.

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
umrdmr' Alıntı:
Foam lance sahibi olmadığım için kopuk için cevabım yok :)

Çift Kova içinse autobrite banana gloss kullanıyorum şu ara ve memnunum. Çok kaygan bir yüzey oluşturuyor, eldiven araç üstünde rahatça kayıyor wax a da çok zararını görmedim.

Zymol yıkadıktan sonra çok az su itiyor, ama parlaklığı güzel onu ekleyeyim. O da yıkarken baya kaygan yüzey oluşturuyor. Bir de kokusu benim için rakipsiz, Tek başına kokusu tercih sebebi olabilir.

Henüz kullanmadım, ama en merak ettiğim ürün ise nanolex pure.

Banana gloss snow foam şampuan değil mi. Çift kovada nasıl kullanıyorsunuz

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
multispace' Alıntı:
umrdmr' Alıntı:
Foam lance sahibi olmadığım için kopuk için cevabım yok :)

Çift Kova içinse autobrite banana gloss kullanıyorum şu ara ve memnunum. Çok kaygan bir yüzey oluşturuyor, eldiven araç üstünde rahatça kayıyor wax a da çok zararını görmedim.

Zymol yıkadıktan sonra çok az su itiyor, ama  parlaklığı güzel onu ekleyeyim. O da yıkarken baya kaygan yüzey oluşturuyor. Bir de kokusu benim için rakipsiz, Tek başına kokusu tercih sebebi olabilir.

Henüz kullanmadım, ama en merak ettiğim ürün ise nanolex pure.

Banana gloss snow foam şampuan değil mi. Çift kovada nasıl kullanıyorsunuz

Autobrite'ın sitesine bakarsanız bananagloss'un hem foam altında hem de kova şampuanı altında yer aldığını görebilirsiniz.

Detailingworld incelemesinde de kova şampuanı olarak test edilmiş. Ben chemical guys su kovasına(19 litre) 30-70ml arası koyuyorum yeterli oluyor.

erenkrkl

Acemi Detaycı
Üye
İl
Trabzon
Detaya başladığım zamanlar Valet Pro Advanced Poseidon kullanıyordum, kokusu yıkamadan sonra arkasında bıraktığı parlaklık bir şampuan için çok iyiydi ama güçlü de bir şampuandı waxı felan söküyordu. Unutamadıklarım arasında yer alır.
Şu an Zymöl kullanıyorum kokusu ve özellikle yıkama eldiveniyle beraber yüzeyde yağ gibi kayıyor ondan da memnunum.
Şu an black fridaydan galon olarak 140 liraya felan Adam's aldım, çok merak ettiğim bir şampuandı ama henüz kullanma fırsatı bulamadım.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
erenkrkl' Alıntı:
Detaya başladığım zamanlar Valet Pro Advanced Poseidon kullanıyordum, kokusu yıkamadan sonra arkasında bıraktığı parlaklık bir şampuan için çok iyiydi ama güçlü de bir şampuandı waxı felan söküyordu. Unutamadıklarım arasında yer alır.
Şu an Zymöl kullanıyorum kokusu ve özellikle yıkama eldiveniyle beraber yüzeyde yağ gibi kayıyor ondan da memnunum.
Şu an black fridaydan galon olarak 140 liraya felan Adam's aldım, çok merak ettiğim bir şampuandı ama henüz kullanma fırsatı bulamadım.
Adam's şampuandan memnun kalacağına eminim :)

technologyst

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
kahramanmaraş
zymöl favorim, şimdi adams deneyeceğim. yakın gelecekte.:)@Ozgur_gs_91

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
2-3 sene öncesi Sonax red summer kullanıyordum şikayetim yoktu ama şekerli şurup kokusu hoşuma gitmiyordu., Sonrası Zymöl AutoWash 'a geçiş yaparak mutluluğu yakaladım.,  :) Yakın zamanda Nanolex Pure Shampoo denedim., Her ikisi de oldukça güzel şampuanlar., kayganlık, temizleme etkisi ve köpürme anlamında ikiside oldukça başarılılar., her ikisi de oldukça konsantre ve seyreltme oranları yüksek., birinin diğerine avantaj sağladığı tek konu zymöl 'ün fiyatının nispeten daha uygun olması ve fiyatına göre 1420ml. olması onu biraz daha ön plana çıkarıyor.,
Benim sıralamam;
1) Zymöl AutoWash
2) Nanolex Pure Shampoo
3) Adam's Car Shampoo

Oguzbzkrt

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
fethiye
zymol adams sonax kirmizi turuncu var elimde cift kova olarak benim icin 1 adams 2 zymol. ayrica adams dw sıralamasında baya ustlerde kaybettigi puanin bir kısmıda fiyat yuzunden:)

kaptik_virusu

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çift Kova
1. Adams, 2. Nanolex Pure

Foam Lance
Autobrite Magifoam kullanıyorum, köpük güzel ama temizlemesi eh işte. Kokusu çok kötü. Şimdi VP Advanced sipariş ettim bakalım.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Hiç kimse af latherden bahsetmemiş
Acaba kullanan yok mu
Yoksa başarısız bir ürün mü

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Pro' Alıntı:
Zymöl, Soft99 Extra Gold, Soft99 Vehicle for Coated bunlar favorim (@Dragstar abim önermişti saolsun ), Ansf ve 3d wash wax var ama pek önermem..
Soft99 Vehicle for Coated ı nasıl kullanıyorsun? Siyah şişed3 olan şampuan değil mi? Sulandırma oranı nasıl bulamadım tam sağlıklı bilgi.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Paian' Alıntı:
Çift kova ile şimdiye kadar Gtechniq GWash, VP Concetrated, Zymöl, Gyeon Bathe ve Soft99 Shampoo for wax coated vehicle kullandım. En beğendiğim Zymöl ancak Gwashun bana gelen geri dönüşleri daha olumlu oluyor her nedense.
Soft99 nasıl kullanıyorsun çift kovada? ;)