Enişte Doblosu Göz Ameliyatı

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok önceden aklımda kalan , taksici esnafı far içlerini sirkeli su ile yıkardı. Böyle birşey kaldı aklımda :)
Kromlardan biraz çekiniyorum yoksa basarım bulaşık deterjanını da kromlar giderse olmaz ben saf su ve dalin kullanayım dedim ama çekincelerim var deneme yapacaz bakalım hayırlısı

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık, poloda ben farın iç kısmına neodyumla girdim önce beze apc fıslayıp sildim sonra başka beze ipa sıkıp girdim sonuç harikaydı farın içinde piyanobilek kısımlar varmış onları işlemden sonra gördüm :heyecan:

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ellerine sağlık, poloda ben farın iç kısmına neodyumla girdim önce beze apc fıslayıp sildim sonra başka beze ipa sıkıp girdim sonuç harikaydı farın içinde piyanobilek kısımlar varmış onları işlemden sonra gördüm :heyecan:
Teşekkür ederim Far içini açmadan çalkalayacak su gibi ürün lazım bana sahibi içinin açılmasını istemiyor yöntem arıyorum şimdilik

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
"İnsallah begenirsiniz" yazdinda,resimleri görmeden tam olmamis galiba zannettim.
Bildigimiz katarakt ameliyati yapmisin usta. Ellerine emegine saglik.....mükemmel olmus da...

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Elinize saglik ameliyat cok basarili gecmis gibi duruyor. Saf suya katiliyorum aklima daha risksiz birsey gelmedi acikcasi.

Sent from my iPhone using Tapatalk