Herkese merhabalar bu hafta son final ürünü uygulamak için satın almış olduğum shine mate ero600 polisaj makinasının inceleme videosunu çektim.
Bu arada geçen Sefa kardeşim bir üst modelini test etmişti ona benzer bir inceleme olacak. Öncelikle ürünün kutu içeriği ve özellikleri.
Ürün fiyatı ben 1190 tl ye satın aldım.
Model: ERO600
Giriş Gücü: 600W
Hız: 2500-6500 / dakika
Destek Plakası: 125 mm
Ağırlık: 2 kg
Aksesuarlar: Waffle pad, Yedek fırça seti, Yan Tutamak, İngiliz Anahtarı
Güç Kaynağı Kablosu: 5 metre
Orbital Hareket: 9mm
İnceleme videosu
Ürün hakkında yorumum fiyat performans olarak çok iyi sayılabilecek bir makina videoda bazı bölümler de görüldüğü gibi baskıda iyi çalışıyor alt devirlerde kullanım mümkün.gücünü ve ergonomisini beğendim hafif ele oturması ve titreşim iyi düzeyde uygun ped ve ürün kombinasyonu ile çizik almakta mümkün. Makina benden geçer not aldı.
Bu arada geçen Sefa kardeşim bir üst modelini test etmişti ona benzer bir inceleme olacak. Öncelikle ürünün kutu içeriği ve özellikleri.
Ürün fiyatı ben 1190 tl ye satın aldım.
Model: ERO600
Giriş Gücü: 600W
Hız: 2500-6500 / dakika
Destek Plakası: 125 mm
Ağırlık: 2 kg
Aksesuarlar: Waffle pad, Yedek fırça seti, Yan Tutamak, İngiliz Anahtarı
Güç Kaynağı Kablosu: 5 metre
Orbital Hareket: 9mm
İnceleme videosu
Ürün hakkında yorumum fiyat performans olarak çok iyi sayılabilecek bir makina videoda bazı bölümler de görüldüğü gibi baskıda iyi çalışıyor alt devirlerde kullanım mümkün.gücünü ve ergonomisini beğendim hafif ele oturması ve titreşim iyi düzeyde uygun ped ve ürün kombinasyonu ile çizik almakta mümkün. Makina benden geçer not aldı.