Eski Detaycı, Eski Kaptan

Kaptan_34

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar İsmin Deniz yaşım 32 İstanbul'da yaşıyorum
3-4 yıl sonra tekrar merhaba.
Eski Uzakyol 2. kaptanıyım, eski forumda Clover dual action makine getiren ve Çinli satıcılar ile sürekli pazarlık yapan kişi idim. Hatırlanması kolay olması için detay veriyorum
Eski forumdan buraya geçtikten sonra çok aktif kullanmadım forumu şimdi tekrar aranızdayim.
@denoerdo88 isimli üyelikte bana ait maalesef şifresini hatırlayamadığım ve üyeliğime ait kayıt olduğum mail adresim kullanım dışı kaldığı için yeni üyelik açmak zorunda kaldım. Bu konuda mailde attım forumun iletişim mailine, inşallah yapılacak bir şey vardır.
Teşekkür ederim, saygılar sunarım

Son düzenleme:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Eski Uzakyol 2. kaptanıyım, eski forumda Clover sual action makine getiren ve Çinli satıcılar ile sürekli pazarlık yapan kişi idim. Hatırlanması kolay olması için detay veriyorum
Eski forumdan buraya geçtikten sonra çok aktif kullanmadım forumu şimdi tekrar aranızdayim.
@denoerdo88 isimli üyelikte bana ait maalesef şifresini hatırlayamadığım ve üyeliğime ait kayıt olduğum mail adresim kullanım dışı kaldığı için yeni üyelik açmak zorunda kaldım. Bu konuda mailde attım forumun iletişim mailine, inşallah yapılacak bir şey vardır.
Hoşgeldiniz keyifli ve aktif forumlar dilerim

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Eski Uzakyol 2. kaptanıyım, eski forumda Clover sual action makine getiren ve Çinli satıcılar ile sürekli pazarlık yapan kişi idim. Hatırlanması kolay olması için detay veriyorum
Hoşgeldiniz, özel mesaj attım geri dönüş yapar mısınız?