Ev detailing - Halı, Koltuk Temizliği ve Genel Ev Temizliği

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Görüyorum ve artırıyorum :D Home Detailing bölümüne bende ekleniyorum zaten fırın dan başlamıştık arkasından birde alf duşakabin yapmıştım ama onu çekmedim. Şimdi burda hazır konu varmış madem burdan devam edelim. hemde konuyu hortlatmış olurum :D

Veta içerisine 50 ml valet pro carpet 1950 ml su
Fısfıs içine ne kadar carpet karıştırdığımı hatırlamıyorum onu da yanıma aldım.
Şarjlı matkap fırça.
Arnica Hydra Plus Halı ve Koltuk Yıkama Makinesi
Halıları ve koltukları yıkanmış halini atıp birde bir kaç kısa video ekledim iyi seyirler.

İyi seyirler ve iyi geceler :D

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Görüyorum ve artırıyorum :D Home Detailing bölümüne bende ekleniyorum zaten fırın dan başlamıştık arkasından birde alf duşakabin yapmıştım ama onu çekmedim. Şimdi burda hazır konu varmış madem burdan devam edelim. hemde konuyu hortlatmış olurum :D

Şarjlı matkap fırça.
Halıları ve koltukları yıkanmış halini atıp birde bir kaç kısa video ekledim iyi seyirler.

Ellerine sağlık abi, çok güzel bir uygulama olmuş. Peki makine nasıl fiyatını hak ediyor mu sizce ?

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Ellerine sağlık abi, çok güzel bir uygulama olmuş. Peki makine nasıl fiyatını hak ediyor mu sizce ?
makina içime sindi gerçekten çekim güzel hatta sonradan sulu fitresiz kuru süpürge olarak da denedim beğendim. Biraz şekilli şukullu değil ama iş görüyor vakumu gerçekten iyi 2400 Watt alacak arkadaşlara tavsiyem alırlarsa mutlaka servis gelsin kursun ve halı koltuk yıkama kısmına geçerlerse su fışkırtma olayının olduğu yerde tetik veya mandal hortumu ezdiği için su gelmeme durumu oluyor ben o yüzden ilk aldığım makinayı geri gönderdim hemen yenisini yolladılar ama buda böyle geldi. Ezilme sorun değil servis hemen mandal kısmını açıp ezik olan yeri düzeltti ve tetik kısmını sürekli açık bırakacak şekilde kilitledik. Zaten mevcut mekanizma var üstünde. Ezilme olmaması için açık kalması daha iyi. su fışkırtma işlemi için makinanın üzerinde pump düğmesi var oradan açıp kapatıyorum herhangi bir problem kalmadı şuan makine gözümde BMW gibi :D yeni oyuncağım.

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik

Şarjlı matkap fırça.

Ellerine sağlık çok güzel detay olmuş. Yalnız yorucu iştir :komik:

Makine de hayırlı olsun bu arada.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık, karantina süresi artarsa iş nerelere gidecek ben bilmiyorum artık, Bızdalabına polisaj mı yapsam diye düşünüyorum, gözüme onu kestiriyorum bazan:)

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Güle güle kullan hacım, ev tertemiz olmuş:alkis:
Eline sağlık hocam guzel iş çıkmış
SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elinize sağlık tertemiz olmuşlar. Güzel vakit geçirmişsiniz. :alkis:
Teşekkürler evde oyalandık işte gayette güzel oldu.

Ellerine sağlık çok güzel detay olmuş. Yalnız yorucu iştir :komik:
Makine de hayırlı olsun bu arada.
Sağolun can bey makina iyi oldu işimizi görüyor. Araba iç detaydan daha kolay bana göre girinti çıkıntı yok oraya buraya ulaşması daha kolaydı antrenmanlıyım. Ama halı yıkarken bir daha ki sefere koslayla deneyeceğim halılarda.

Eline sağlık, karantina süresi artarsa iş nerelere gidecek ben bilmiyorum artık, Buzdalabına polisaj mı yapsam diye düşünüyorum, gözüme onu kestiriyorum bazan:)
Benimde gözüme dün gece banyoda bulunan musluklar takıldı menzerna metal polish var onlarda denesem mi diye düşünüyorum. Buzdolabı ilginç bir yer polisaj için ama yaparsanız hunililere bir üye daha kazandırırız. Yeni üye kaydınızı hemen gerçekleştiririm isterseniz :D @Mentalfeed , ben sizde gelirseniz 3 kişi oluruz.

Ellerinize sağlık, mesajlar yeni konu olarak toparlandı.
ayrı bir konu açmamak için yapmıştım ama siz bu şekilde uygun görmüşsünüz.

Elinize sağlık ben de evdeki koltukları yıkasam mı diye düşünüyorum çok gaza geldim şimdi:digidik:
Yıkayın hocam içinde yeşil toz çıkıyor sağlık açısından da iyi oluyor dün akşama kadar koltuklar kurudu zaten mis gibi koktu. Evdeyken güzel vakit geçti dün ne yapsam diye düşünmedim.

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@Respect3578 elinize sağlık güzel temizlik olmuş. Ben de bahçedeki makine ile benzer işler yaparım diyordum ki makinenin su çekme kısmının bozuk olduğunu öğrendim :D halı temizliğinde halı yıkamacıların yaptığı gibi oluyor mu? Yıllardır yıkamacıya veriyoruz, kurutup getiriyorlar. Siz suyunu çekince baya çabuk kuruyor mu mesela?

Respect3578

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
@Respect3578 elinize sağlık güzel temizlik olmuş. Ben de bahçedeki makine ile benzer işler yaparım diyordum ki makinenin su çekme kısmının bozuk olduğunu öğrendim :D halı temizliğinde halı yıkamacıların yaptığı gibi oluyor mu? Yıllardır yıkamacıya veriyoruz, kurutup getiriyorlar. Siz suyunu çekince baya çabuk kuruyor mu mesela?
evet oda 2-3 saat içerisinde hemen kuruda tabi. Halı yıkamacıların ne kullandığını bilmiyoruz ki. şampuanı ne şampuanı yani zaten yerlerde yıkıyorlar. vakumla çektiğimiz için ıslak kalmıyor pek ne kalıyor oda hemen kurudu koku vs. olmadı mesela halı yıkamacıdan geldiği zaman halılar bana göre bir garip kokuyorlar. böyle rutubetle veya nemli gibi.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Harika temizlik olmuş, elinize sağlık :) Ben de babamın arabanın yazlık kumaş paspaslarını banyoda yıkama planları yapıyorum annemin çoook eskiden aldığı halı yıkama makinesiyle. Her halde o gazla evdeki diğer halılara girişim gibi geliyor bana :D

buraldinyo

Amatör Detaycı
Üye
Konuyu hortlatalım, buzdolabı 18 yıllık, boyası oldukça matlaştı. İnceden polisaj yapma niyetindeyim, tecrübe edenlerin fikrini almak isterim

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Sabahın erken saatlerinde kaltım evin önündeki süs havuzunu temizledim. Havuz için kullanılan havuz kimyasalı var onu kullandım bildiğiniz asit cam kazıyıcı jilet ile tortuları temizledim. Bir tanede bakır tel fırça edinsem daha iyi olacak.

Herkese keyifli forumlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi