Ev detailing

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Tövbe estağfurullah :D Bizim forumdaşlar hızlarını alamamışlar süpürgeye detay yapıyorlar :DD Şaka bir yana harbiden harika olmuş, elinize sağlık, güzel bir fikir verdiniz
Teşekkürler. Low&slow takılıyoruk :kop:

Havaların acil ısınması lazım Türkiyede. ;) ellerinize sağlık gayet güzel olmuş.
Teşekkürler. Bide memleketin en sıcak yerlerinden birindeyik ;)

ellerine saglik……..zevkli ve farkli calisma olmus :saskin:
Teşekkürler. Kesinlikle farklı bir iş :D

Yangsagan

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Selamlar:)

Umarım @Dragstar abim konuyu baltalıyorsun diye kızmaz burdan devam edelim dedim.

Sabah dışarı çıkıp arabayla uğraşasım vardı, yağmur çamur vazgeçtim bende fantezi olsun diye evin süpürgesini arç 4240c yi ortaya aldım. Kotanıza bereket:sicak:

Başlıyoruk

Çok eskimiş ve kirli olmayan makinamızın kirli halleri

Ekli dosyayı görüntüle 4512 Ekli dosyayı görüntüle 4513 Ekli dosyayı görüntüle 4514 Ekli dosyayı görüntüle 4515

Ceviz. V2 1:8 ile komple hem ön hemde ana yıkama

Ekli dosyayı görüntüle 4516 Ekli dosyayı görüntüle 4517 Ekli dosyayı görüntüle 4518 Ekli dosyayı görüntüle 4519

Polonunda jantları çelik olsaydı ne vardı dedim. Arayıştayım valla, pek zevkli imiş:öp:

Emiş yerine de el attım, filtreleri değiştim

Ekli dosyayı görüntüle 4521 Ekli dosyayı görüntüle 4522 Ekli dosyayı görüntüle 4523

Çıkmayan kapı darbeleri kablo sıkışmalarından oluşan lekeler için sihirli süngeri hemen yapıştırdım

Ekli dosyayı görüntüle 4524 Ekli dosyayı görüntüle 4525 Ekli dosyayı görüntüle 4526 Ekli dosyayı görüntüle 4527

Hem cevizin hemde bu süngerlerin kir sökümüne laf yok;) zaten durulayıp kuruladıktan sonra çizik durumu

Ekli dosyayı görüntüle 4520

Genel olarak kaba ama derin olmayan çizikler var

Yeni aldığım 3m renksiz maskeleme bandı 50mt 1.8 mm çok beğendim iz bırakmıyor ve iyi kavrıyor esnek biraz. 3.70₺ almıştım. 15₺ya ege bantta aldım henüz kıyamadım:utandim:

Ekli dosyayı görüntüle 4528

Eskitemediğim spot Koch sarı ve 2500 ile manuel çalıştım, makina yada matkap kullanmak için bir sebeb göremedim:p

Ekli dosyayı görüntüle 4529

50-50 pede dikkt öncesi sonrası değil aslında sol yapılı sağ yapılmadı ikisindede, telefonun oyunları

Ekli dosyayı görüntüle 4531
Ekli dosyayı görüntüle 4530

Gayet yeterli, güzel çizik giderdik detay ruhuna ve işlerliğine tamamen zıt bir iş yaptım. İpa ile silmeden üstüne Dodo yeşili Ag ped ile uyguladım. Zaten bunuda yapaydım katıksız 46lık gayri:deli:

Ekli dosyayı görüntüle 4532

Jantlara Fusso :saskin:

Ekli dosyayı görüntüle 4533

Tüm trim ve lastiklere Sarp Bey:cool:

Ekli dosyayı görüntüle 4534 Ekli dosyayı görüntüle 4535

Kablosunun kayganlığını artırmak için hem tozu az tutsun hemde parlasın diye denemelik zenith ten torpido parlatıcı, süpürgenin uç kısımlarına da alt tarafının gri plastik yerlerine de uyguladım:)

Ekli dosyayı görüntüle 4536 Ekli dosyayı görüntüle 4537 Ekli dosyayı görüntüle 4538 Ekli dosyayı görüntüle 4539

Tekerlerinn bağlantı yerlerine Motip silikon:oops:

Ekli dosyayı görüntüle 4540

Ve finallero_O

Ekli dosyayı görüntüle 4541 Ekli dosyayı görüntüle 4542 Ekli dosyayı görüntüle 4543 Ekli dosyayı görüntüle 4544 Ekli dosyayı görüntüle 4545 Ekli dosyayı görüntüle 4546 Ekli dosyayı görüntüle 4547

Selametle:komik:
Bu havalar böyle devam ederse anca evde çalışabileceğiz.
Benimde ne zamandır aklımda evdeki süpürge. Bi dağıtayım şunu. İyi gaza geldim.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi