EvdeKal’’ırken’’

Mydyingwish

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Elinize sağlık, çok beğendim. Odaya da çok güzel uyum sağlamış.
Matkap kullandığınıza göre tahtaları birbirine vidaladığınızı anlıyorum. Görünen yerlerde bu vidaları nasıl sakladınız? Ya da sakladınız mı :)
Öncelikle teşekkür ederim
Evet haklısınız tahtaları birbirine vidaladım 100 e yakın vida kullandım
En üste kalanlar haricindekiler zaten görünmüyordu.En üstte kalanları da oluşan talaşları ve japon yapıştırıcı kullanarak kapattım Bir nevi macunlama oldu aslında sonrasında iyi bir zımpara.tamamen görünmez olmadı ama fena da olmadı

Nobran

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
Ankara
Aslında internette gördüğüm bir model belki orjinali daha iyidir ama fiyatı 2600 idi bana maliyet ise 300 ;)
2600 nere 300 lira nere. Zaten sunta yada mdf yerine direkt ahşap kullandığınız için orijinalinden ne farkı olacak ki. Kalite olarak da sizinki emin olun daha iyidir imalatında bir çivinin bile hesabı yapılır çünkü elinize sağlık çok güzel olmuş :)

Avantgarde

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Elinize sağlık, çok başarılı bir çalışma olmuş. Tebrik ederim. Sizin eseriniz mi esinlendiğiniz bir tablo var mı? Çok güzel duruyor gerçekten.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Herkese merhabalar
Yine malum pandemi döneminde Kısa çalışma programı dahilinde evde kalırken zamanı değerlendirmek adına yaptığım resim
Değerli yorumlarınız benim için önemli

Tebrik ederim. :alkıssx::alkıssx::alkıssx::alkıssx::alkıssx::alkıssx::nazar: Hobi vs. ile olacak iş değil bu. Ciddi bir yetenek ciddi bir hayal gücü var. elinize emeğinize sağlık.

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Aslında internette gördüğüm bir model belki orjinali daha iyidir ama fiyatı 2600 idi bana maliyet ise 300 ;)
Baka baka mı yaptın nasıl yaptın? Gerçi, bakarak bile yapmak da yetenektir. Kopya bile çeksen renkleri, geçişleri, tonalrı yakalaman kopya ile çok zor.
Evde çocuk olduğundan ben anca evi süpürüyorum. Yapmadığım maketler var. Onları bir görse bittiğim andır. Ya da bende bu süreçte arta kalabilecek vakitlerde çocukla birlikte jan van haasderen imzalı puzzle'lardan devam mı etsem ne etsem bilemedim. (üni'de okurken kafa dağıtmak için yapmıştım :) )
Bu arada, malzemeleri nereden tedarik ettin ? Bana olmasa da belki aramızda senin gibi meraklı ve yetenekli olanlara ilham olur.

Mydyingwish

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Öncelikle herkese çok teşekkür ederim
Herşey Eve dekoratif bir tablo alma isteği ile başladı.bu ölçülerde bir kanvas baskı bile 400-500 iken yağlıboya tablolar 4000 civarı olunca ben yaparım ne olacak dememle başladı.
Ve tabi bakarak yaptım ama yorum da kattım resme
Bak şimdi cesaret aldım değerli yorumlarınızdan ve bir kız kulasi resmine başlamaya karar verdim :)))
Resmin orjinali