Bundan sonra paylaşımlarımı buradan yapacağım
Wheel woolies benzeri jant fırçası yapımı ve uygulama linki
Wheel Woolies benzeri jant fırçası yapımı | Uygulama
Jant fırçası uygulaması yaparken arabayı da yıkamış olayım dedim birkaç fotoğraf çektim
Kirli hallerini çekmedim zaten araba kirli değildi biraz tozluydu sadece (önceki uygulamada gyeon wetcoat yapmıştım o mu toz çekti yoksa memleket mi tozlu anlamadım )
Kwazar içine valet pro ph nötr snow foam koyup etrafını döndüm
Jantlara FB sıkıp bekledim sonra evde hazırladığım şampuanla ve kendi imal ettiğim jant fırçasıyla giriştim(diğer konumda da aynı fotoğraflar var o yüzden hepsini eklemedim)
Kova yıkamasını nanolex pure ile yaptım. Tek kova çoklu eldiven yapıyorum. Çift kovaya göre çok daha pratik geliyor bana
Kurulamayı [mention]technologyst [/mention] çağrı hocamdan aldığım bezler ile yapıyorum. Gerçekten çok iyi iş çıkarıyor.
Jantlar kurutulup lastikler 3D magic dressing ile parlatıldı
Ön ızgara plastikleri için de tac system seal denemek istedim
Hiçbir şey sürülmemiş hali
Valet pro apc ile temizledim
Bu da böbrekler
Bu ikisi de tac system seal uyguladıktan sonraki resimler
Açık söyleyim bu petekli ızgaralara bunu uygulamak zulümden başka birşey değil aralara derelere giremediğim için de tatmin etmedi beni
Bundan sonra buralara [mention]mustafacagri [/mention]beyden öğrendiğim motor plast uygulaması yapacağım.
Geçen hafta yaptığım motor temizliği ve tac system seal koruma uygulamasının kontrolünü yaptım
Görüntü gayet güzel hiç tozlanma yok. Tac system seal burada yüzümü güldürdü ama yine de biterse almayacaklarım listesinde
Final
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi