F30 Estoril Blue Uygulamaları

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Eline sağlık Muhlis kardeşim. Zaten 1-0 (estoriel blue) önden başlıyorsun temizliğe. Malzeme de güzel olunca keyif alarak yapılan iş istenilen sonucu veriyor. Wax fetişisti olarak sanırım bir supergloss da ben temin edeceğim :nazar::taraa:
Önce araca bir nazar boncuğu :nazar: Sonra sana ve uygulamana :nazar::alkıssx:

muhlis91

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Eline sağlık Muhlis kardeşim. Zaten 1-0 (estoriel blue) önden başlıyorsun temizliğe. Malzeme de güzel olunca keyif alarak yapılan iş istenilen sonucu veriyor. Wax fetişisti olarak sanırım bir supergloss da ben temin edeceğim :nazar::taraa:
Önce araca bir nazar boncuğu :nazar: Sonra sana ve uygulamana :nazar::alkıssx:
Teşekkür ederim hocam. Nazardan korkarım o o yüzden bazen paylaşmaya çekiniyorum :)wax açısından küçük boylarını bulursanız sizin bütçe için daha iyi olur. Bu bana baya bi uygulama çıkarır diye düşünüyorum. Eşin dostun arabasına da yapıyorum bol bol :)

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Teşekkür ederim hocam. Nazardan korkarım o o yüzden bazen paylaşmaya çekiniyorum :)wax açısından küçük boylarını bulursanız sizin bütçe için daha iyi olur. Bu bana baya bi uygulama çıkarır diye düşünüyorum. Eşin dostun arabasına da yapıyorum bol bol :)
Valla öyle oluyor. Bende de yüksek gramajlı waxlar var. Eşe dosta da kullanıyorum ama halen oldukça dolular. 8-9 çeşit wax var evde ama halen uygulaması yapılıp da memnun kalınanlara da ilgi duyuyorum işte :smilex:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Merhabalar eline sağlık, size bu tarz uygulamalar için kil yada en azından bir kil eldiven lazım.
Sonrasında bir prep yada temizlik tineri tarzı ürün ile yüzeyi temizlerseniz waxınız daha uzun dayanır.
Bir de ilk yıkama sonrası olur artık bu waxı bir kat daha uygularsanız parlaklık önemli ölçüde artacaktır.

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Merhabalar eline sağlık, size bu tarz uygulamalar için kil yada en azından bir kil eldiven lazım.
Sonrasında bir prep yada temizlik tineri tarzı ürün ile yüzeyi temizlerseniz waxınız daha uzun dayanır.
Bir de ilk yıkama sonrası olur artık bu waxı bir kat daha uygularsanız parlaklık önemli ölçüde artacaktır.
Araba da seramik vardı. Kil ve kil eldiveni zarar verir mi ? Yada temizlik tineri . Yada Muhlis hocam seramiği gözden çıkarmışta olabilir ))

muhlis91

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Teşekkür ederim hocam. Kil eldivenim vardı aslında ama çizilir diye yapmak istemedim biraz korktum:) sonraki uygulamamda m700 tiner temin edip çift kat deneyebilirim. Hatta çift katta parlaklık artacaksa kesinlikle tekrar yaparım teşekkür ederim bilgileriniz için :)

Araba da seramik vardı. Kil ve kil eldiveni zarar verir mi ? Yada temizlik tineri . Yada Muhlis hocam seramiği gözden çıkarmışta olabilir ))
Seramiği gözden çıkardım hocam hala var mı emin bile değilim :)

Ellerine sağlık detaylı güzel bir yıkama ve uygulama olmuş.

DENİZLİ
Teşekkür ederim hocam :)
elinize sağlık çok güzel olmuş
Teşekkür ederim hocam :)

muhlis91

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
BMW f30 modellerinin kronik rahatsızlığı olan kapı fitili gıcırtısını @Detail 35 kutas kardeşimle beraber hallettik. Daha doğrusu o iki dkda şipşak halletti de diyebiliriz. Kapı camının üstündeki kadifemsi fitil üst piano black çıtaya değerek gıcırtı yapıyordu. Oraya amazondan aldığım 3m şeffaf band çekerek sorunu halletmiş olduk.

Önce kapı kapandıktan sonra fitil hizasını görmek için maskeleme bandı kullandık

Sonra bandın alt kısmına aldığım şeffaf bandı tek parçada yapıştırdık

Kapı açıkken ve kapalıyken görüntüleri şu şekilde oldu

Artık kapı fitili gıcırtısına son:)