F30 Estoril Blue Uygulamaları

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Elinize sağlık, pompa çok güzel olmuş, kwazarın eksikliği ile köpük performansı düşük ama sizi büyük bir yükten kurtarmış. renk harika yıkanınca arabanın güzelliği gözler önüne serilmiş.

muhlis91

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Elinize emeğinize sağlık bende haftada en az 2 kez ziyaret ediyorum balçovadaki self servisi :)
Görüşelim o zaman serhan hocam benim ev orada zaten

Elinize sağlık modifiye edilmiş pompa ilgimi çekti nasıl yaptınız hangi malzemeleri kullandınız. Saygılarımla
Matkap Çelik sibop ve pense yardımıyla yaptım hocam YouTube da yabancı videolarda bolca var kwazar upgrade yazınca çıkar.

Elinize saglik. Ben de kwazari aracin orijinal pompasini 18650pillerle takviye edip sarjli hale getirdim ama havalar yuzunden daha kullanmak nasip olmadi. Kablolu versiyonu bir nebze elle pompalamaktan daha iyi olmuş.

HTC_U-3u cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de matkap bataryasıyla denedim ama batarya hemen bitiyordu yarısında. Çakmaklıktan çok güzel hiç teklemeden çalışıyor

Mavinin bu tonunu gördüğümde tamam diyorum kesinlikle BMW ve çok yakıştırıyorum. Golf te de Pasifik mavi ve gün batımı kırmızısı tek geçerim. @alicankaradag ikisini de deneyimledin sanırım :sicak:..

Kondisyonuna geri dönmüş hocam eline sağlık..Bu arada af havludan bende de var yakındır hakkı rahmetine kavuşması. Yaşasın purestar duplex o zaman :dangeer:

alicankaradag

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Mavinin bu tonunu gördüğümde tamam diyorum kesinlikle BMW ve çok yakıştırıyorum. Golf te de Pasifik mavi ve gün batımı kırmızısı tek geçerim. @alicankaradag ikisini de deneyimledin sanırım :sicak:..

Kondisyonuna geri dönmüş hocam eline sağlık..Bu arada af havludan bende de var yakındır hakkı rahmetine kavuşması. Yaşasın purestar duplex o zaman :dangeer:
Evet hocam ikisi de birbirinden güzel :) tekrar golf alacak olursam da yarış mavisi bulup çıtayı arşa çıkarmayı planlıyorum :D

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Renk zaten efsane, güzel uygulamanızdan sonra ayrı bir albenisi olmuş aracınızın. Ellerinize sağlık.

serhanuzum

Çaylak Detaycı
Üye
Görüşelim o zaman serhan hocam benim ev orada zaten

Matkap Çelik sibop ve pense yardımıyla yaptım hocam YouTube da yabancı videolarda bolca var kwazar upgrade yazınca çıkar.

Ben de matkap bataryasıyla denedim ama batarya hemen bitiyordu yarısında. Çakmaklıktan çok güzel hiç teklemeden çalışıyor
Müsayit bir zamanda haberleşelim mutlaka denk gelmişizdir :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Fırçanın bir benzerini geçen gün Bauhaus'dan aldım ama malesef otomobilde değil de evde kullanıyorum :D :D
Elinize sağlık, ben aylık otomobil yıkama kotamı geçen gün doldurduğumdan Subaru ile pis pis gezinmek durumundayım. Gerçi, dün kabası gitsin diye bir yerde sadece su tuttum ama sonrada boncuklar yüzeyde kurumasın diye otoyola çıktım :D :D
Kireç lekesi olmasın derken nurtopu gibi radar cezam olabilir :(

muhlis91

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Fırçanın bir benzerini geçen gün Bauhaus'dan aldım ama malesef otomobilde değil de evde kullanıyorum :D:D
Elinize sağlık, ben aylık otomobil yıkama kotamı geçen gün doldurduğumdan Subaru ile pis pis gezinmek durumundayım. Gerçi, dün kabası gitsin diye bir yerde sadece su tuttum ama sonrada boncuklar yüzeyde kurumasın diye otoyola çıktım :D:D
Kireç lekesi olmasın derken nurtopu gibi radar cezam olabilir :(
Hocam ne yaptınız kireç lekesi olmasın diye radar cezası üzücü olur hemen kurulayıverseydiniz :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hocam ne yaptınız kireç lekesi olmasın diye radar cezası üzücü olur hemen kurulayıverseydiniz :)
Kuş pisliklerine ve çamurlara su tuttum. Yıkamak için zaten yanımda ekipmanım yoktu ve vaktimde yoktu. Böyle su tutmayı da sevmiyorum ama kuşlar sağolsun dün aşama aşama heryerine nişan almışlar.
Bir tanesi tazeyken sileyim dedim sonra baktım tavanda bir tane, diğer kapıda bir tane... böyle böyle herhalde biranda 20 tane olmuştu. Bugünde mecburen aynı yere park ettim sanırım yine aynı şey olacak.

muhlis91

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Kuş pisliklerine ve çamurlara su tuttum. Yıkamak için zaten yanımda ekipmanım yoktu ve vaktimde yoktu. Böyle su tutmayı da sevmiyorum ama kuşlar sağolsun dün aşama aşama heryerine nişan almışlar.
Bir tanesi tazeyken sileyim dedim sonra baktım tavanda bir tane, diğer kapıda bir tane... böyle böyle herhalde biranda 20 tane olmuştu. Bugünde mecburen aynı yere park ettim sanırım yine aynı şey olacak.
Namuzsuzlar ortaklaşa karar verip bir arabaya saldırıyorlar

Enx

Çaylak Detaycı
Üye
pompa çok ıyı olmuş pratık ve kullanıslı iş goruru bence elınıze sağlık aracada kocaman maşallah

muhlis91

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Bundan sonra paylaşımlarımı buradan yapacağım
Wheel woolies benzeri jant fırçası yapımı ve uygulama linki
Wheel Woolies benzeri jant fırçası yapımı | Uygulama

Jant fırçası uygulaması yaparken arabayı da yıkamış olayım dedim birkaç fotoğraf çektim
Kirli hallerini çekmedim zaten araba kirli değildi biraz tozluydu sadece (önceki uygulamada gyeon wetcoat yapmıştım o mu toz çekti yoksa memleket mi tozlu anlamadım )

Kwazar içine valet pro ph nötr snow foam koyup etrafını döndüm

Jantlara FB sıkıp bekledim sonra evde hazırladığım şampuanla ve kendi imal ettiğim jant fırçasıyla giriştim(diğer konumda da aynı fotoğraflar var o yüzden hepsini eklemedim)

Kova yıkamasını nanolex pure ile yaptım. Tek kova çoklu eldiven yapıyorum. Çift kovaya göre çok daha pratik geliyor bana

Kurulamayı @technologyst çağrı hocamdan aldığım bezler ile yapıyorum. Gerçekten çok iyi iş çıkarıyor.

Jantlar kurutulup lastikler 3D magic dressing ile parlatıldı

Ön ızgara plastikleri için de tac system seal denemek istedim
Hiçbir şey sürülmemiş hali

Valet pro apc ile temizledim

Bu da böbrekler

Bu ikisi de tac system seal uyguladıktan sonraki resimler

Açık söyleyim bu petekli ızgaralara bunu uygulamak zulümden başka birşey değil aralara derelere giremediğim için de tatmin etmedi beni
Bundan sonra buralara @mustafacagri beyden öğrendiğim motor plast uygulaması yapacağım.

Geçen hafta yaptığım motor temizliği ve tac system seal koruma uygulamasının kontrolünü yaptım

Görüntü gayet güzel hiç tozlanma yok. Tac system seal burada yüzümü güldürdü ama yine de biterse almayacaklarım listesinde

Final

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara

Jant fırçası uygulaması yaparken arabayı da yıkamış olayım dedim birkaç fotoğraf çektim
Kirli hallerini çekmedim zaten araba kirli değildi biraz tozluydu sadece (önceki uygulamada gyeon wetcoat yapmıştım o mu toz çekti yoksa memleket mi tozlu anlamadım )

Jantlara FB sıkıp bekledim sonra evde hazırladığım şampuanla ve kendi imal ettiğim jant fırçasıyla giriştim(diğer konumda da aynı fotoğraflar var o yüzden hepsini eklemedim)

Kova yıkamasını nanolex pure ile yaptım. Tek kova çoklu eldiven yapıyorum. Çift kovaya göre çok daha pratik geliyor bana

Kurulamayı [mention]technologyst [/mention] çağrı hocamdan aldığım bezler ile yapıyorum. Gerçekten çok iyi iş çıkarıyor.

Bu da böbrekler

Açık söyleyim bu petekli ızgaralara bunu uygulamak zulümden başka birşey değil aralara derelere giremediğim için de tatmin etmedi beni
Bundan sonra buralara [mention]mustafacagri [/mention]beyden öğrendiğim motor plast uygulaması yapacağım.

Geçen hafta yaptığım motor temizliği ve tac system seal koruma uygulamasının kontrolünü yaptım

Görüntü gayet güzel hiç tozlanma yok. Tac system seal burada yüzümü güldürdü ama yine de biterse almayacaklarım listesinde

Final

Elinize sağlık pırıl pırıl olmuş renk şahane görünüyor :) Magic dressing uygularken direk Lastiğe fısfıs sıkıp süngerle mi yayıyorsunuz yoksa süngere sıkıp öyle mi Lastiğe sürüyorsunuz? Ben de almayı düşünüyorum hem lastik hem davlumbaz için magic dressingi :)
Ayrıca sizin de ön ızgaralar baya sıkıntılıymış, benim de arka difüzör bu şekilde :D uygulama yapsam da ince kenarlara ulaşamıyordum ve kötü görünüyordu. Umarım motorplast bekleneni sağlar :) zira 20 saniyede uygulamasının yapılması ve en ufak yere dahi zahmetsizce ulaşması çok hoşuma gitti. Dış kısım için önerme anlamında hala beklemedeyim ama motorda kesinlikle denemelisiniz bence :)

muhlis91

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir
Elinize sağlık pırıl pırıl olmuş renk şahane görünüyor :) Magic dressing uygularken direk Lastiğe fısfıs sıkıp süngerle mi yayıyorsunuz yoksa süngere sıkıp öyle mi Lastiğe sürüyorsunuz? Ben de almayı düşünüyorum hem lastik hem davlumbaz için magic dressingi :)
Ayrıca sizin de ön ızgaralar baya sıkıntılıymış, benim de arka difüzör bu şekilde :D uygulama yapsam da ince kenarlara ulaşamıyordum ve kötü görünüyordu. Umarım motorplast bekleneni sağlar :) zira 20 saniyede uygulamasının yapılması ve en ufak yere dahi zahmetsizce ulaşması çok hoşuma gitti. Dış kısım için önerme anlamında hala beklemedeyim ama motorda kesinlikle denemelisiniz bence :)
Sağolun hocam. Magic dressingi süngere sıkıp sürüyorum böylece janta falan sıçramamış oluyor. Tek sıkıntısı kötü kokması onun haricinde bence güzel kullanımı. Bi de kutulu ayakkabı süngeri almanızı tavsiye ederim açıkta kalırsa heryere bulaşıyor ve zor çıkıyor namussuz :D
Valla motorplast 1 hafta dayansa yeter bana her hafta sıkar geçerim bu ızgaralara başka bişey yapmak mümkün değil :)

muratyz

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Dardanel
Elinize sağlık,araç çok temiz ve güzel görünüyor.Estoril Lci ve msport hep iç geçirdiğim kombinasyon Maşallah

Ön tampon alttaki ızgaraları için lastiklere uyguladığınız 3d magic dressing kullanmanızı öneririm.sprey ile uygulanabildiği için çok kolay oluyor.silmenize veya yaymanıza gerek kalmıyor.sadece boyalı kısma doğru sızıntı akma olursa,temiz bi bezle silersiniz okadar.E92 m için bu şekilde bi çözüm buldum.Aksi halde fırça veya farklı bi yöntemle oralara ürün sürmek gerçekten zulüm oluyor.Brkaç uygulama sonrası tozda çekmiyor

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Kurulamayı [mention]technologyst [/mention] çağrı hocamdan aldığım bezler ile yapıyorum. Gerçekten çok iyi iş çıkarıyor.

Bu da böbrekler

Bundan sonra buralara [mention]mustafacagri [/mention]beyden öğrendiğim motor plast uygulaması yapacağım.

Final

Ellerinize sağlık güzel bir uygulama olmuş. Arabanız da tam waxlara boğmalık bir renge sahip maşallah:nazar: