Falcao Mutlu Sona Erişiyor..

Mustafa Baylar

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Eline sağlık, güzel bir temizlik ve parlaklık olmuş. Bende Bilt Hamber ı alıcam inşallah bir terslik oldu alamamıştım. Dodo juice ten sonra kış şartlarında bilt hamber ı kullanmayı düşünüyorum. Dayanımı, su iticiliği vb. için takipteyim :mutlu:
Tesekkurler insallah en kisa zamanda temin edersiniz, insallah paylasacagim durumunu ara ara :mutlu:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık, sonuçlar gayet güzel, Note bir ara benimde radarımda olan bir araçtı. Böylesi daha güzel:)
Güle güle binin

Mustafa Baylar

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Ellerine sağlık, sonuçlar gayet güzel, Note bir ara benimde radarımda olan bir araçtı. Böylesi daha güzel:)
Güle güle binin
Cok sagolyn
Güle güle binin
Cok sagolun, radara yakalanamamis anlasilan, aracin gorselligini herkes begenmiuor bence ayei bi havasi var ama :D cümleten insallah

Mustafa Baylar

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Falcao First Wash..

Herkese merhabalar, waxi uygulayali neredeyse 1 hafta 3 gün olmustu ardina bide yagmurda kalip 30 km kadar sehir disinda kullaninca iyice bi kirlendi yazin en kirli halimiz diyebilirim
20190915_121441.jpg 20190915_140510.jpg 20190915_140506.jpg
Evet simdi asagi yukari 3800 ml 4000ml suya 50 ml b33 katiyorum 1:80 civari oluyor ardina bu sefer köpük atmadim ama 2 tur sıktım pompadaki karisimi 20190915_200100.jpg
20190915_200302.jpg
Biraz bekleyip duruluyorum
20190915_201049.jpg
Bu fotografi çekerken biraz ufaktan macera yasamis olabilirim :mutlu:
Ve ön yikamadan sonraki boncuk durumumuz: 20190915_201241.jpg 20190915_201247.jpg 20190915_201303.jpg
Ardindan Kova ile yikamamiza geciyorum ilk defa cift kova ile yikadim kovada valet pro concantrade kullandim suyun miktarini bılmiyorum ama sampuan 50 ml koydum ben daha önce meguiars sari kullandigimdan sanirim köpük biraz az gibi geldi belki ölçüsü tam olmamista olabilir ama eldivenin kayganligi güzeldi
20190915_201308.jpg
20190915_202331.jpg
Beyaz eldiven ile seritlere kadar, seritlerin altinida yeşil olan ile yikadim
Vee kova sonrasi boncuklarr: 20190915_203719.jpg
20190915_203725.jpg 20190915_203743.jpg 20190915_204007.jpg
Ve ardindan kurulamaya geçiyorum:
20190915_203819.jpg
:of:
20190916_012208.jpg
Jant kisimlarini ilk basta yapmistim ama o kisimlarin pek fotografi yok, önceden kalan spreydeki b33 jant ve lastiklere sikip biraz sonra duruladim ardina kova ve firca ile yikadim davlumbazlarida yüzeysel bi yapmisim kenarlarda falan kalmis
IMG-20190916-WA0007.jpg
Sampuanli suyun oldugu kovanin durumu.
IMG-20190916-WA0006.jpg
Temiz suyun oldugu kovanin durumu bu sekilde. Aklima takilan bir sey var bu kova pis yani ön yikamam başarisizmi olmus acaba? Bu konu hakkindaki yorumlarinizi mutlaka bekliyorum:)
Ve final:
20190916_011357.jpg
20190916_011223.jpg
Herkese mutlu detaylar.:)

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Falcao First Wash..

Herkese merhabalar, waxi uygulayali neredeyse 1 hafta 3 gün olmustu ardina bide yagmurda kalip 30 km kadar sehir disinda kullaninca iyice bi kirlendi yazin en kirli halimiz diyebilirim
Ekli dosyayı görüntüle 14888 Ekli dosyayı görüntüle 14890 Ekli dosyayı görüntüle 14891
Evet simdi asagi yukari 3800 ml 4000ml suya 50 ml b33 katiyorum 1:80 civari oluyor ardina bu sefer köpük atmadim ama 2 tur sıktım pompadaki karisimi Ekli dosyayı görüntüle 14892
Ekli dosyayı görüntüle 14893
Biraz bekleyip duruluyorum
Ekli dosyayı görüntüle 14894
Bu fotografi çekerken biraz ufaktan macera yasamis olabilirim :mutlu:
Ve ön yikamadan sonraki boncuk durumumuz: Ekli dosyayı görüntüle 14895 Ekli dosyayı görüntüle 14896 Ekli dosyayı görüntüle 14897
Ardindan Kova ile yikamamiza geciyorum ilk defa cift kova ile yikadim kovada valet pro concantrade kullandim suyun miktarini bılmiyorum ama sampuan 50 ml koydum ben daha önce meguiars sari kullandigimdan sanirim köpük biraz az gibi geldi belki ölçüsü tam olmamista olabilir ama eldivenin kayganligi güzeldi
Ekli dosyayı görüntüle 14898
Ekli dosyayı görüntüle 14899
Beyaz eldiven ile seritlere kadar, seritlerin altinida yeşil olan ile yikadim
Vee kova sonrasi boncuklarr: Ekli dosyayı görüntüle 14900
Ekli dosyayı görüntüle 14901 Ekli dosyayı görüntüle 14902 Ekli dosyayı görüntüle 14903
Ve ardindan kurulamaya geçiyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 14904
:of:
Ekli dosyayı görüntüle 14905
Jant kisimlarini ilk basta yapmistim ama o kisimlarin pek fotografi yok, önceden kalan spreydeki b33 jant ve lastiklere sikip biraz sonra duruladim ardina kova ve firca ile yikadim davlumbazlarida yüzeysel bi yapmisim kenarlarda falan kalmis
Ekli dosyayı görüntüle 14906
Sampuanli suyun oldugu kovanin durumu.
Ekli dosyayı görüntüle 14907
Temiz suyun oldugu kovanin durumu bu sekilde. Aklima takilan bir sey var bu kova pis yani ön yikamam başarisizmi olmus acaba? Bu konu hakkindaki yorumlarinizi mutlaka bekliyorum:)
Ve final:
Ekli dosyayı görüntüle 14908
Ekli dosyayı görüntüle 14909
Herkese mutlu detaylar.:)
Şahane olmuş, ellerine sağlık. Boncuklar dipçik gibi. Kovayı sabaha kadar bekletip resimlemek ayrıyetten güzelmiş.

Bahsedeceğim hususlar daha önce anlatılan hususlardır, takip ettiğinizi sanıyorum, laf salatası olarak addedilmezse sevinirim:)

Öncelikle ön yıkama için kullanılan ürün köpüklü haldeyken daha iyi performans gösteren bişi malum. Ceviz, tfr, citrus tarzı ön yıkama ürünü olduğu için köpüğü az kir sökmesi had safhada olan ürünlerdir.

Malum alt bilgi ceviz korumaya ellemez!

Araç kuru iken bu ürünleri uygulamak kire tutunumu ve kiri sökmeyi kolaylaştıracaktır. Islatıp uygulamak genelde ürünün çalışmasından ziyade israfa sebebtir.

Modifiye ederek basınçlı pompanızı köpük yaptırarak yada kwazar, epoca, alta gibi foamerlerle uygulama yaparsanız daha sağlam kir sökersiniz, hele ki iki tur döndüyseniz.

Bir süre bekledikten sonra dediğiniz kısımda önemli köpük yok olup kıruyuncaya kadar beklemek en performanslı çalışıcak yöntemdir.

Kovadaki kir durumu bunları özetliyor, @Dragstar pîrimin dediği gibi barı yüksek bir makina kullanınca ve artı şeklinde tarama şeklinde yüzeye zarar vermeyeceğini bildiğiniz bir mesafeden çalışmak en iyi ön yıkamayı size sağlayacaktır.

Benimkide böyle kirli çıkıyor sorma:komik:

Mustafa Baylar

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Şahane olmuş, ellerine sağlık. Boncuklar dipçik gibi. Kovayı sabaha kadar bekletip resimlemek ayrıyetten güzelmiş.

Bahsedeceğim hususlar daha önce anlatılan hususlardır, takip ettiğinizi sanıyorum, laf salatası olarak addedilmezse sevinirim:)

Öncelikle ön yıkama için kullanılan ürün köpüklü haldeyken daha iyi performans gösteren bişi malum. Ceviz, tfr, citrus tarzı ön yıkama ürünü olduğu için köpüğü az kir sökmesi had safhada olan ürünlerdir.

Malum alt bilgi ceviz korumaya ellemez!

Araç kuru iken bu ürünleri uygulamak kire tutunumu ve kiri sökmeyi kolaylaştıracaktır. Islatıp uygulamak genelde ürünün çalışmasından ziyade israfa sebebtir.

Modifiye ederek basınçlı pompanızı köpük yaptırarak yada kwazar, epoca, alta gibi foamerlerle uygulama yaparsanız daha sağlam kir sökersiniz, hele ki iki tur döndüyseniz.

Bir süre bekledikten sonra dediğiniz kısımda önemli köpük yok olup kıruyuncaya kadar beklemek en performanslı çalışıcak yöntemdir.

Kovadaki kir durumu bunları özetliyor, @Dragstar pîrimin dediği gibi barı yüksek bir makina kullanınca ve artı şeklinde tarama şeklinde yüzeye zarar vermeyeceğini bildiğiniz bir mesafeden çalışmak en iyi ön yıkamayı size sağlayacaktır.

Benimkide böyle kirli çıkıyor sorma:komik:
Cok sagolun kovayi babamdan bugun istedim falan :)
Ön yikamada ürünün distribütörü köpüksüz daha iyi calisacagini söylemisti yanlis hatirlamiyorsam normalde alta ile üstüne köpükte atardim bu sefer böyle yapasım tuttu demekki tecrübe edecekmisiz heralde :) Ve iyikide 2 kova kullanmisim dedim kovayi görünce :mutlu:
Ve degerli bilgileriniz icinde tesekkur ederim bundan sonra köpüksüz asla, birde islakken uygulamadan bahsetmissiniz eger kova asamasindan falan gormus olabilirsiniz normalde kuru uyguladim abi.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Cok sagolun kovayi babamdan bugun istedim falan :)
Ön yikamada ürünün distribütörü köpüksüz daha iyi calisacagini söylemisti yanlis hatirlamiyorsam normalde alta ile üstüne köpükte atardim bu sefer böyle yapasım tuttu demekki tecrübe edecekmisiz heralde :) Ve iyikide 2 kova kullanmisim dedim kovayi görünce :mutlu:
Ve degerli bilgileriniz icinde tesekkur ederim bundan sonra köpüksüz asla, birde islakken uygulamadan bahsetmissiniz eger kova asamasindan falan gormus olabilirsiniz normalde kuru uyguladim abi.
Distribütör Ali ve Erkan abi ikiside foruma üye onlardanda detaylı bilgi alabiliriz @ali.guler @FloweyTurkiye
Zaten köpüklü daha iyi çalışıyor diye belirttim :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@Mustafa Baylar, bey ellerinize saglık. ön yıkama ürünü olarak kullandıgınız ürün az gelmiş. dogru oranı ürünü kullananlar söylerler ama @Mentalfeed beyin dediklerine katılmıyorum. köpük daha iyi çalışır yorumu üründen ürüne degişir. örn: vp citrus kc greenstar vb tam tersi köpüksüz daha başarılılardır. bu ürünü kullanmadım lakin ürün özelinde flowey en dogru bilgiyi verecektir . yinede görünen gerçek seyreltme çok az kalmış .
elinizie saglık wax çok başarılı devam ediyor . kovaya bukadar kir korumayı korumak adına çiziklerle sonuçların . bilginize
iyi detaylar.

Mustafa Baylar

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
@Mustafa Baylar, bey ellerinize saglık. ön yıkama ürünü olarak kullandıgınız ürün az gelmiş. dogru oranı ürünü kullananlar söylerler ama @Mentalfeed beyin dediklerine katılmıyorum. köpük daha iyi çalışır yorumu üründen ürüne degişir. örn: vp citrus kc greenstar vb tam tersi köpüksüz daha başarılılardır. bu ürünü kullanmadım lakin ürün özelinde flowey en dogru bilgiyi verecektir . yinede görünen gerçek seyreltme çok az kalmış .
elinizie saglık wax çok başarılı devam ediyor . kovaya bukadar kir korumayı korumak adına çiziklerle sonuçların . bilginize
iyi detaylar.
Teşekkürler abi flowey aslinda köpüksüz daha iyi calisacagini söyledi ama tabi seyreltmem az kalmis sanirim degerli yorumunuz icin cok sagolun. Iyi detaylarr

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Teşekkürler abi flowey aslinda köpüksüz daha iyi calisacagini söyledi ama tabi seyreltmem az kalmis sanirim degerli yorumunuz icin cok sagolun. Iyi detaylarr
B33 ü çeşitli oranlarda kullanan biri olarak 1:40 tan sonra başarılı sonuçlar vermediğini söyleyebilirim

Mustafa Baylar

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
B33 ü çeşitli oranlarda kullanan biri olarak 1:40 tan sonra başarılı sonuçlar vermediğini söyleyebilirim
Yani 1:40 tan daha fazla seyreltme diyorsunuz bir daha yagmur yagdi aracin durumunu bılmiyorum suan icin ama kirlanmisyir 1:50 falan denemeyi dusunuyorum

Mustafa Baylar

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
Herkese selamun aleyküm bugun hic beklenmedik bir yikama gerçeklestirdik, zaman sorunundan dolayi fotograflayamadim.
Ama Bilt Hamber Double Speed Wax'in durumunu gözlemleyebilmeniz icin durumunu aktaracagim.
Eyĺülün 05 inde uygulamasimim waxi ve bugun tam olarak 1 ay 1 gün falan oluyor

İşte 1 aylik Bilt Hamber:
20191006_235110.jpg
Yatay panellerimiz bu şekilde.
20191006_235102.jpg
Dikey panellerde bu şekilde.
Fotograflari ön yikamadan sonra çektim.
Herkese bol boncuklu günler diliyorum, iyi detaylar.:)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Herkese selamun aleyküm bugun hic beklenmedik bir yikama gerçeklestirdik, zaman sorunundan dolayi fotograflayamadim.
Ama Bilt Hamber Double Speed Wax'in durumunu gözlemleyebilmeniz icin durumunu aktaracagim.

Ekli dosyayı görüntüle 15653
Ekli dosyayı görüntüle 15654
Başarılı bir performans, havalar soğusa da ben de uygulasam.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Ekli dosyayı görüntüle 15653
Ekli dosyayı görüntüle 15654
Ellerine sağlık koruma gayet iyi gidiyor.

DENİZLİ