Fatih37 İle Toyota Corolla 2014 yarı profesyonel detaylı araba yıkaması

ihsanayna

Amatör Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Fatih hocam videonu listeme ekledim. Tv de ayaklarımı uzatıp keyifle izlemek istiyorum. Yıkarken videoya almak vs gerçekten zor. Emeğinize sağlık.

Fatih37

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Fatih hocam videonu listeme ekledim. Tv de ayaklarımı uzatıp keyifle izlemek istiyorum. Yıkarken videoya almak vs gerçekten zor. Emeğinize sağlık.
Çok teşekkür ederim hocam :gulumsemex: Tabi tabi iyi keyifler dilerim. Aynen ayaklı uzun tripodum olmadığı için tabure+karton kutu+ufak trıpod ile birlikte burdan ora, oradan buraya taşımak zor oldu hele ayaklı uzun tripodum olursa taşımak kolay olacağı için ilerde almayı düşünüyorum hocam :)

eminkilic61

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
elinize sağlık
'Valet Pro Citrus Prewash' bu ürüdnen memnun kaldınız mı? ben 3-4 kere kullandım ama bir sevemedim

Fatih37

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
elinize sağlık
'Valet Pro Citrus Prewash' bu ürüdnen memnun kaldınız mı? ben 3-4 kere kullandım ama bir sevemedim
Teşekkür ederim hocam :)
2 yıldan fazla oldu o zamanlarda basınçlı makınem olmadığı için sadece hortum tabancasıyla yıkayınca öndeki sineklerin ve yanlarda kiri çözemiyordu ama videoda gördüğün gibi basınçla yıkayınca sinekleri ve kiri çözülüyordu. citrusu eh işte yarı memnunum ama sevmediğim şey pompa püskürtürken yüzeyine az köpüksüz baloncuksuz normal su gibi püskürtüyor. Sonraki yıkamada AB citrus washı deneyeceğim, istediğim gibi olursa arayla yavaş yavaş buna yönelebiliirim:)

cyberthereaper

Çaylak Detaycı
Üye
İl
hatay
Not: Temmuz ayında arabamın üzerinde Vonixx Blend Ceramic & Carnauba Wax uygulamıştım ve 1 buçuk hafta önce Parlawax Seramik katkılı hızlı cila numunesi üzerine uygulamıştım. O yüzden hızlı cile uygulaması yapmadan bitirdim. Su itici özelliği etkisi halen devam ediyor. Gayeti iyi dayanıyor. Gördüğünüz gibi kapalı garajımda durduğu için etkisi uzun sürer. Janttaki pek demirtozu yoktur çünkü 1.5 hafta önce yıkamıştım ondan morarmadı.
hocam elinize sağlık güzel temizlemişsiniz. yukarıdaki yorumunuz da 1 buçuk hafta önce Parlawax Seramik katkılı hızlı cila kullandığınızı söylemişsiniz. ben arabayı sonax da yıkattım araba kurur kurumaz camlar toz çekmiş ve cam'a üflediğimde avuçla toz cam üzerinde kayıyordu. biraz araştırdım hızlı cilalar yapıyormuş. şuan kendime "Parlawax Seramik katkılı hızlı cila" bakıyordum. sizde bu ürünü daha önce kullanmışsınız. Nasıl beğendiniz mi? araba çok toz çekiyor mu üzerine?

Fatih37

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
hocam elinize sağlık güzel temizlemişsiniz. yukarıdaki yorumunuz da 1 buçuk hafta önce Parlawax Seramik katkılı hızlı cila kullandığınızı söylemişsiniz. ben arabayı sonax da yıkattım araba kurur kurumaz camlar toz çekmiş ve cam'a üflediğimde avuçla toz cam üzerinde kayıyordu. biraz araştırdım hızlı cilalar yapıyormuş. şuan kendime "Parlawax Seramik katkılı hızlı cila" bakıyordum. sizde bu ürünü daha önce kullanmışsınız. Nasıl beğendiniz mi? araba çok toz çekiyor mu üzerine?
Eyv teşekkür ederim hocam :). Evet denemiştim beğendim ama aracım beyaz olunca ve kapalı garajımda durduğu için tozu olup olmadığı kontrol etmiyorum, arada bi garajına gidip işim oluyorda o zamanda kontrol etmiştim tam hatırlamıyorum az tozu vardı. o tarihten beridir araca yıkatmadım çünkü hep araca işimiz olmuyor garajda duruyor, şuan baya kirlidir ama parlawax etkisi çoktan bitmiştir, üzerinde vonnix wax var ama yıkadıktan sonra su itici boncuklanma etkisi var mı bilmiyorum yıkamada öğreneceğim.