Arkadaslar Merhaba Nasilsiniz?
Bugün kü Aracimiz Arkadaşimin Fiat Egea HB araci Egea yi 1 hafta önce aldi alir almaz da ve Solugu bende almak istedi ben de müsaittim kirmadim ve İslemlere başladik
Aracin Sol Arka Kapisi yeni boyanmis ve komple Portakal kabugundan aracin derinligini gormek mümkün bile degildi ilk önce Zimparalama islemi ile başlayip Finale dogru ilerledik Bol Resim Görselli Uygulama sizlerle.
Kullanilan Malzemeler
AutoBrite Magifoam
Auto Brite Citrus Pearly
Meguiars Wheel Brightener
Angelwax Revelation
Turtle Wax Black in A Flash
Shiny Garage Smooth Clay
Valet Pro Advanced İnterior Cleaner
Fraber Aktiv-E
Sonax Ex Cut 5/5
Sonax SP 04/06
Zymöl Creame Wax
Uygulama Aşamasi
Kova Sampuani olarak AB nin Citrus Pearly Tercih ettim gayet güzel
Demirtozu Temizligi icin Jantlarda ve Kaportada Angelwax Revelation kullandim.
Kil Uygulamasi icin Shiny Garage Smoot Clay ve Orta Sert bir kil kullandim
İç Detay icin Fraber Aktiv E kullandim gercekten ben cok begendim köpük kivamda olmasi ve kururken sulanmamasi cok iyi tekrar dan siparis e ekledim
Kesinlikle Yagli bir gorunum birakmiyor Yari Mat Seviyesinde Ne parlak ne Mat ikisinin ortasi bir kalicigi var.Son Resimde Öncesi Sonrasi vardir.
Koltuklar Temizdi Vakumla Cekip Yüzeysel Olarak Valet Pro Advanced İnterior Cleaner ile geçtim bu ürünüde gercekten cok begeniyorum.
Polisaj Aşamasi
Arac ta Agir çizikler yok yikamaya bagli firca çizikleri mevcut
Cutting için Sonax Ex Cut 5/5 Yeterli Geldi buna uygun Orta Sert Mafra Yün Ped Kullandim.Hologram Yok denecek kadar az Pasta gayet güzel
Hemen Arkasindan Sonax SP 04/06 gectim Bu ürün kendi Kategorisinde belkide en basarili olani
Buralarda Yardima dostum @Ayazkahraman geldi Orbital ile devam etti
Tekrardan Aracimiz i yikadik Koruma olarak Zymöl Creame Wax i kullandik Begendigim güzel bir ürün hemen öncesinde yüzey Temizligi icin M700 le gectik Aerosol olan incok begeniyorum belki 20 ye yakin tüketmisimdir.
Dış Plastik Aksam icin Turtle Wax in Black A Flash ürün güzel daha önceden kullandigim bir üründü.
Biraz Öncesi ve Sonrasi Resimler hangisi hangisiydi biraz karistirdim idare edelim İslemler 15 saat sürdü
Final Resimleri Sizlerle
Bugün kü Aracimiz Arkadaşimin Fiat Egea HB araci Egea yi 1 hafta önce aldi alir almaz da ve Solugu bende almak istedi ben de müsaittim kirmadim ve İslemlere başladik
Aracin Sol Arka Kapisi yeni boyanmis ve komple Portakal kabugundan aracin derinligini gormek mümkün bile degildi ilk önce Zimparalama islemi ile başlayip Finale dogru ilerledik Bol Resim Görselli Uygulama sizlerle.
Kullanilan Malzemeler
AutoBrite Magifoam
Auto Brite Citrus Pearly
Meguiars Wheel Brightener
Angelwax Revelation
Turtle Wax Black in A Flash
Shiny Garage Smooth Clay
Valet Pro Advanced İnterior Cleaner
Fraber Aktiv-E
Sonax Ex Cut 5/5
Sonax SP 04/06
Zymöl Creame Wax
Uygulama Aşamasi

Kova Sampuani olarak AB nin Citrus Pearly Tercih ettim gayet güzel

Demirtozu Temizligi icin Jantlarda ve Kaportada Angelwax Revelation kullandim.
Kil Uygulamasi icin Shiny Garage Smoot Clay ve Orta Sert bir kil kullandim

İç Detay icin Fraber Aktiv E kullandim gercekten ben cok begendim köpük kivamda olmasi ve kururken sulanmamasi cok iyi tekrar dan siparis e ekledim

Koltuklar Temizdi Vakumla Cekip Yüzeysel Olarak Valet Pro Advanced İnterior Cleaner ile geçtim bu ürünüde gercekten cok begeniyorum.

Polisaj Aşamasi
Arac ta Agir çizikler yok yikamaya bagli firca çizikleri mevcut
Cutting için Sonax Ex Cut 5/5 Yeterli Geldi buna uygun Orta Sert Mafra Yün Ped Kullandim.Hologram Yok denecek kadar az Pasta gayet güzel

Hemen Arkasindan Sonax SP 04/06 gectim Bu ürün kendi Kategorisinde belkide en basarili olani
Buralarda Yardima dostum @Ayazkahraman geldi Orbital ile devam etti

Tekrardan Aracimiz i yikadik Koruma olarak Zymöl Creame Wax i kullandik Begendigim güzel bir ürün hemen öncesinde yüzey Temizligi icin M700 le gectik Aerosol olan incok begeniyorum belki 20 ye yakin tüketmisimdir.

Dış Plastik Aksam icin Turtle Wax in Black A Flash ürün güzel daha önceden kullandigim bir üründü.

Biraz Öncesi ve Sonrasi Resimler hangisi hangisiydi biraz karistirdim idare edelim İslemler 15 saat sürdü

Final Resimleri Sizlerle