Fiat Egea Polisaj

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Çok güzel uygulamalar maşallah,
Jant lastik detayındaki fotoları pek sevdim
Hdcut+ benmde yeni aldığım ilk uygulamada ve daha sonrasında severek kullandığım bir pasta keçe ile henüz kullanmadım pedlerde de çok iyi çalışıyor, sonuç carnabuasızda olsa pek tatminkar, devamı için sabırsızlanıyorum :D

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Çok güzel uygulamalar maşallah,
Jant lastik detayındaki fotoları pek sevdim
Hdcut+ benmde yeni aldığım ilk uygulamada ve daha sonrasında severek kullandığım bir pasta keçe ile henüz kullanmadım pedlerde de çok iyi çalışıyor, sonuç carnabuasızda olsa pek tatminkar, devamı için sabırsızlanıyorum :D
Keçede perişan etti çok doldu berbat etti ortalığı güzel çalışıyor sevdim ama keçeyi dolduruyor devamı gelecek kobay var birkaç araç teşekkür ederim :)

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Herşey iyi güzel de zimmetli kıyafetler özel işlerde kullanılmış @can26 göreve lütfen :kop:.
Yav adam geçen sene vermiş ben güzel kullanmışım yenisi gelincede bunları polisaja saklamışım kanuna aykırı durum yoktur diye tahmin ediyorum hurda bunlar hurda :sarki:

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
@can26 kahven nasıl olsun paşam :dangeer:
@Paian tehdit etmeye ne gerek var hallederdik yani iki avukat beni tek buldunuz napsın bu garip :yazik:

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt
Vallahi bravo atocan kardes. Olmus olmus ......birdahakine biraz daha fazla resim rica ediyorum .:tesekkurr:
Bel agrisi bu işin dikeni, yapcak birsey yok. Ama degmis sarfettigin güce :foto:.
Aracin rengininde MAŞALLAHİ var.

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Vallahi bravo atocan kardes. Olmus olmus ......birdahakine biraz daha fazla resim rica ediyorum .:tesekkurr:
Bel agrisi bu işin dikeni, yapcak birsey yok. Ama degmis sarfettigin güce :foto:.
Aracin rengininde MAŞALLAHİ var.
Abi çok acele olması lazımdı resimler kuzenin arada çektikleri benim aklıma bile gelmedi şuan zaten kötü durumdayım heryerim ağrıyor bu arada işler o kadar yoğun ki eve gitmeyi dört gözle bekliyorum beğenmene sevindim teşekkürler :)

Atocan

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bende bir tulum var boşta göndereyim sana, ben giremiyorum artı içine:)
Abi o avukat beylerden kaçış için yazılmış bişey adamlar belediyenin kıyafeti diye tutukluyacaklar bizi zaptiye gibi çöktüler tepeme baksana yalnız buldular beni :)
Teşekkür ederim abi düşüncen için :arkadass: