Fiat palio uygulamam

Kzmsefa

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Abi eline koluna sağlık bu detayı aşmış, arabayı fabrika ayarlarına döndürüp sonrasında daha da güzel hale getirmişsin Maşallah :):nazar:

Brindabella

Uzman Detaycı
Üye
BMW Mercedes audi ye fısıldamak vardı ama işte palio yapacak bişey yok :mutlu:
BMW, Mercedes ve Audi ye herkes fısıldar. Önemli olan, yaşlanmış ve hor kullanılmış, çalışması zor araçlar.
Buğra da bunu çok iyi başarıyor.
Tebrik ederim Buğra emeğine sağlık.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Griye siyah tavan kaplama olmuş sanırım yanıklardan ötürü. Sahibi biraz vurdumduymaz herhalde hoparlör seçimi, kamera falan bu kadar dağıtılıp toplanmış arabaya yazık etmiş.
Ama gel gelelim işçiliğe maşallah çok şahane olmuş. Ellerine sağlık. Vitesin oralarda resmen yepyeni bir yaşam türü başlamış :saskin:

Kerim07

Acemi Detaycı
Üye
Ellerinize sağlık gerçekten muazzam bir işçilik ve harika bir sonuç olmuş evrim geçirmiş araç :) sayibi kıymetini bilir inşallah güle güle kullansın

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için teşekkür ederim bi konuya daha değineyim youtube'de görmüştüm aracın tabanını yıkıyorlar basınçlı su ile kesinlikle bu yöntemden uzak durulmalı özellikle eski araçlarda çünkü alt kısımlar sürekli suya toza kara vs maruz kaldığı iç zaten çürümeye meğilli birde su tutulmamalı ben bezle sildim ona rağmen kırılmalar mevcuttu bunun gibi

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Bu kadar eski araç olunca her yerin altından bişey çıktı haliyle kazası olmuş mesela yerlerde döşemenin altı hep cam kırıkları vs devam ede ede biraz fazla kaçtı

bugrahongul

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
İskenderun
Arkadaşlar bu arada yazmamışım aracı alan arkadaşım bana getirdi önceki sahibi bu şekilde binmiş.