Fiorino İç Temizlik

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık çok güzel, insanın içini açan bir uygulama olmuş. İnsan aracın içine binmeye girmeye imtina eder. Böyle temizleyince kullanmaya kıyamıyor insan. Fotoğraflamalar falan herşey harika, tam detaylı bir temizlik ve konu olmuş.

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Eline sağlık çok güzel, insanın içini açan bir uygulama olmuş. İnsan aracın içine binmeye girmeye imtina eder. Böyle temizleyince kullanmaya kıyamıyor insan. Fotoğraflamalar falan herşey harika, tam detaylı bir temizlik ve konu olmuş.
Çok teşekkür ederim, sizin gibi bir detaycıdan bu sözleri duymak çok güzel.:) Yavaş yavaş bende tecrübeleniyorum artık.:)

CemPektaş

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Eline sağlık, uygulama da, fotoğraflar da, anlatım da şahane. Koltuklar sökülünce tam manasıyla detaylı temizlik oluyor, güzel günlerde kirlet.

eryayli

Usta Detaycı
Üye
İl
Kurtköy
Elinize sağlık çok güzel iş çıkartmışsınız. Ben de heves ettim valla zorla koltuk söktürteceksiniz bize :)

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli

narcobs

Acemi Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Eline sağlık, okurken ben keyif aldım, bu şekilde sürerken senin keyfini tahmin edemiyorum :) Detaylı anlatımın için de ayrıca teşekkürler..

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Eline sağlık, okurken ben keyif aldım, bu şekilde sürerken senin keyfini tahmin edemiyorum :) Detaylı anlatımın için de ayrıca teşekkürler..
Ne demek abi bende teşekkür ederim, yeni başlayanlara örnek alabildeysem mutluyum.:)

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Sabah erken uyandığım için uğraşıcak birşeyler bulmam lazımdı. İç temizlikte unuttuğum cam aralarını temizleyemeye indiğimde şurayı sökiyim burayı söküyüm derken 1.5 saat vakit geçirmişim.

Öncelikle malzemelerin fotoğrafını atıyım, karıştırma oranları ilk mesajımda detaylı bir şekilde var.Hem de söktüğüm parçaların fotoğrafı.

Söktüğüm parçaları düzgünce GS ile temizledim.

Kelebek camları sökmeden temizlik yapmak imkansız gibi yani araya fırça girmiyor su girsede temizlenmiyor.

Ceviz sıktım, fırça yardımıyla köpürttüm.

Ardından veta pompanın içindeki su ile duruladım.

Temiz bez ile kurularken bir baktım fitil elime geldi, madem geldi dedim sökiyim.

Söktümmm :):)Kirlerde gözüküyor.

Düzgünce köpürttüm.

Temiz bez yardımıyla sildim.

Fitili kir götürüyor.:komik:

Hemen GS sıkıp fırçayla kirleri kabarttım ve su sıktım.

Bez ile sildim.

Cam olduğu için mekanizmayı silemiyordum burlarıda fırçaya GS sıkıp köpürttüm.

Ve sildim.:D

Camın fitile denk kısımları kirlenmiş, sonuçta araba seyir halindeyken oralara kir yapışıyor.

Deri beze camsil sıktım.

Sildim.

Kuruladım.

Plastik aksamları geri takıyorum.

Cila pedine Pink Sheen sıktım.

Ped ile uyguladıkdan sonra temiz bir bez ile fazlasını alıyorum.

Ardından camı taktım, tek kişi sökerken basit ama takarken baya zor.:(

Buda dışı diyelim, araba baya kirlenmiş en yakın zamanda malzemelerimi temin edince detaylı bir dış yıkama geliyor.:):)

Okuduğunuz için teşekkür ederim, gözlerinize sağlık, iyi forumlar...:foto:

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Sabah erken uyandığım için uğraşıcak birşeyler bulmam lazımdı. İç temizlikte unuttuğum cam aralarını temizleyemeye indiğimde şurayı sökiyim burayı söküyüm derken 1.5 saat vakit geçirmişim.

Öncelikle malzemelerin fotoğrafını atıyım, karıştırma oranları ilk mesajımda detaylı bir şekilde var.Hem de söktüğüm parçaların fotoğrafı.

Kelebek camları sökmeden temizlik yapmak imkansız gibi yani araya fırça girmiyor su girsede temizlenmiyor.

Temiz bez ile kurularken bir baktım fitil elime geldi, madem geldi dedim sökiyim.

Düzgünce köpürttüm.

Bez ile sildim.

Camın fitile denk kısımları kirlenmiş, sonuçta araba seyir halindeyken oralara kir yapışıyor.

Deri beze camsil sıktım.

Sildim.

Kuruladım.

Buda dışı diyelim, araba baya kirlenmiş en yakın zamanda malzemelerimi temin edince detaylı bir dış yıkama geliyor.:):)

Eline sağlık kardeşim yine duramamışsın bravo :) ah şu şurayı azıcık yapıyım diye girişmeler yok mu :D sonra 2 saat 3 saat geçmiş ya derken buluyor insan kendini :D pırıl pırıl çıkmış sonuç ortaya

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Eline sağlık kardeşim yine duramamışsın bravo :) ah şu şurayı azıcık yapıyım diye girişmeler yok mu :D sonra 2 saat 3 saat geçmiş ya derken buluyor insan kendini :D pırıl pırıl çıkmış sonuç ortaya
Sağolasın, abi öyle ya bi girşiyim dedim şuraya buraya derken fitili söktüm. Kendimi zor tuttum kapıyı da söküyordum.:komik::komik:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri

Düzgünce köpürttüm.

Bez ile sildim.

Deri beze camsil sıktım.

Sildim.

Kuruladım.

Ellerine sağlık. Bir yerden başlamak lazım azı çoğu olur mu sökmenin:mutlu:

OmerNecmi54

Acemi Detaycı
Üye
@Sercan20 ellerine saglik ben de Doblo aracin arka camlarini sokmek istiyorum zor bir islem mi? Kelebek cami sizin mekanizmayla hemen hemen ayni

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık. Bir yerden başlamak lazım azı çoğu olur mu sökmenin:mutlu:
Sapolasın abi, aynen bir yerden başladık.:komik: .
10 numara detay olmuş :) İşler bittikten sonra araca ilk binişteki haz nasıl ama değil mi :deli:
Teşekkürler içinin pırıl pırıl olması mükemmel.:)
Ellerine sağlık. Detayın da detayına inmeye başladın :alkis:
Sağolasın abi, iniyoruz artıkk.:D:D
@Sercan20 ellerine saglik ben de Doblo aracin arka camlarini sokmek istiyorum zor bir islem mi? Kelebek cami sizin mekanizmayla hemen hemen ayni
Çok teşekkür ederim abi, 2 sabit plastik bir tanede oynar mekanizması var. Yani toplamda camı tutan 3 vida var ama ilk defa sökecekseniz iki kişi yapmakda fayda var. Ben önceden söktüğüm için püf noktaları biliyordum tek başıma üstesinden geldim.:):)

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Sökmeden detay olmuyor, olsa da içimize sinmiyor :) Elinize emeğinize sağlık, fabrikadan çıkarken bu kadar temiz değildir eminim :D