Fiyat Performans detailing ürünleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Citrinekarma

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba öncelikle herkese. Benzinlikte yıkama yapan amatör bir kullanıcıyım. Eksik olan malzemelerin konusunda tüm yardımlarınıza açığım şimdiden teşekkürler. (aracımda seramik vb. koruma ürünü yok deturner wet coat kullanacağım sadece)
Jant-demir tozu temizleyici
kurulama havlusu
cam kurulama bezi
kovada yıkama şampuanı
marolex axel ile kullanılacak ön yıkama şampuanı
iç detaylı temizleyici ve koruyucu

ygT-

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Jant temizleyici ve demirtozu / Flowey R1-K2 roton
Kurulama havlusu / Purestar duplex
Cam kurulama bezi / Cartainer karbon içerikli cam bezi
Ön yıkama şampuanı / K2 bora
İç detaylı temizleyici ve koruyucu / Koch chemie GS - K2 satina - Meguiars ultimate protectant

Ben benzinlikde yıkama yapan bi amatör olarak bu ürünleri kullanıyorum. Özellikle k2 ürünleri fiyat performans yönünden iyi oluyor.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Merhaba öncelikle herkese. Benzinlikte yıkama yapan amatör bir kullanıcıyım. Eksik olan malzemelerin konusunda tüm yardımlarınıza açığım şimdiden teşekkürler. (aracımda seramik vb. koruma ürünü yok deturner wet coat kullanacağım sadece)
Jant-demir tozu temizleyici
kurulama havlusu
cam kurulama bezi
kovada yıkama şampuanı
marolex axel ile kullanılacak ön yıkama şampuanı
iç detaylı temizleyici ve koruyucu
K2 Roton
Purestar Duplex
Cartainer Karbon Cam Bezi
Kova şampuanı daha ben güzel hoşuma gideni bulamadım v floc deneyeceğim
K2 Pro Bela, Magifoam,Flowey Ev17
KC PO, KC MZR, / KC TS, Meg Ultimate Protectant

nodrac

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul

Bu çok sık yazılıyor ama maalesef bu ürünün normal satış fiyatı 70-80 tl civarlarındaynış. Distribütör elinde ürün kalmayınca fırsatçılar 150+ para istiyorlar. Uyarmak istedim

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye

Bu çok sık yazılıyor ama maalesef bu ürünün normal satış fiyatı 70-80 tl civarlarındaynış. Distribütör elinde ürün kalmayınca fırsatçılar 150+ para istiyorlar. Uyarmak istedim
Çok sevilen Cartainer ScrubPro ve Carbon bezler çok yakında sitemizde yazan fiyatlara yakın seviyede tekrar stoklara girecektir.
Detay ürünlerini makul fiyatlarla sizlerle buluşturma prensibimiz sarsılmadan devam edecektir.

Citrinekarma

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
İzmir
Çok sevilen Cartainer ScrubPro ve Carbon bezler çok yakında sitemizde yazan fiyatlara yakın seviyede tekrar stoklara girecektir.
Detay ürünlerini makul fiyatlarla sizlerle buluşturma prensibimiz sarsılmadan devam edecektir.
Cartainer 1400gsm ürününüz ne zaman stoğa girecek ya da girecek mi? Bir de cartainer lastik parlatıcı aplikatörü gelecek mi

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kova şampuanı daha ben güzel hoşuma gideni bulamadım v floc deneyeceğim
K2 Pro Bel
@DetayDeposu

merhaba k2 ürünleri ne zaman stoklar yenilenir şuanda sizde aktif 2 siparişim var ama ona göre takip edeyim bende :)

Fsm1996

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Bugün 160 ₺ den aldım çarpıldım yani :)

Emre.

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul

Benide çarptılar böyle :) Ben aldım siz almayın bekleyin arkadaşlar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...