Fiyat Performans Detay Ürünleri Sürekli GÜNCEL

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Öyle bir anlatmışsın ki alasım geldi @Paian :D

Moderatör tarafında düzenlendi:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@_CaN_ valla 75 tl için çok çok iyi bi ürün. Murat’dan bir tane daha mı alsam diye düşünmüyor değilim :D P21s diye aratıldığında daha iyi fikir sahibi olunabilir.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Eraycan' Alıntı:
@Paian dayanimi ne kadar acaba :)
Normalde 6 hafta. Reel kullanım açısından bilgilendiririm. Bu hafta uzun yola 
çıkıcam. Öncesinde ve sonrasında yıkarım zaten. Ama şu yönünü çok beğendim ürünün kürleşme süresi yok. Uyguladıktan hemen sonra silinebiliyor. Qd den farksız bu bakımdan. S2k forumlarında P21s ile ayni olduğu belirtilen bi ürün. 59-60 dolar seviyesinde bir ürün yani.

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Paian' Alıntı:
Eraycan' Alıntı:
@Paian dayanimi ne kadar acaba :)
Normalde 6 hafta. Reel kullanım açısından bilgilendiririm. Bu hafta uzun yola 
çıkıcam. Öncesinde ve sonrasında yıkarım zaten. Ama şu yönünü çok beğendim ürünün kürleşme süresi yok. Uyguladıktan hemen sonra silinebiliyor. Qd den farksız bu bakımdan.
Merakla bekliyoruz bakalim :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Paian' Alıntı:
Wax kategorisinden kesinlikle S 100 buraya giriyor. Dün uyguladım yaz için çok iyi bir ürün. Top tier ürünlerle yarışır derin parlaklık sağlama konusunda. Seramiklerin camsı yüzeyinden sonra ilaç gibi geldi. Bu ürün Harley Davidson mağazalarında motosikletler için satılıyor. Aynı firmabın arabalar için ürettiği muadil ürünü olan P21s (Yeni adı R222) nin 59 dolar olduğunu hatırlatmak isterim.

Edit: Zaman bulursam konu açarım. Şimdilik şunu ekleyeyim. Benim arabanın boyada sim varmış ya la :D

Devamını bekliyoruz

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Detail Guy' Alıntı:
Kumaş Koltuk Taban Halısı Temizliği
Valet Pro Carpet Cleaner  5L lik bidonu daha avantajlı

Bez
İç Temizlik
Bim deki 5 Li Bez
Kurulama
CG Miracle Dryer
Wax Bezi
1)https://goo.gl/RY22iV
2)https://goo.gl/4b6o7L
Miracle dryer için tam tersini düşünüyorum. Parasının karşılığı değil.  Performansı uzun süre gitmiyor. Mahmut onu 5 e katlar her yönden.

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
gecceanduana' Alıntı:
Detail Guy' Alıntı:
Kumaş Koltuk Taban Halısı Temizliği
Valet Pro Carpet Cleaner  5L lik bidonu daha avantajlı

Bez
İç Temizlik
Bim deki 5 Li Bez
Kurulama
CG Miracle Dryer
Wax Bezi
1)https://goo.gl/RY22iV
2)https://goo.gl/4b6o7L
Miracle dryer için tam tersini düşünüyorum. Parasının karşılığı değil.  Performansı uzun süre gitmiyor. Mahmut onu 5 e katlar her yönden.

Dursundaki Miracle dryer havlu değil, bez. 12 liraya almıştık tanesi ve yüksek sıcaklıkta renginin çıkması dışında cidden iyi bez wax silmek için. Çok tüy de dökmüyor. Yanlışssam düzeltsin.

gecceanduana

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Miracle dryer kurutma havlusu adı üstünde, dryer ::) bir karışıklık var orada. başka isimli bir silme bezi olabilir ama kesinlikle miracle dryer aranan kurulama havlusu olamaz  :(

Emre Mert

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Dyo Likid Pasta => Şuana kadar hem fiyat hem de performans açısından en memnun kaldığım pasta.Scholl concepts S3 ile kıyasladım.Uygulama kolaylığı ve bıraktığı sonuç arasında hiçbir fark göremedim.Dyo fiyat olarak yarı yarıya daha ucuz.Tek dezavantajı S3'e göre ağır kokuyor.

Autoglym Plastic Conditioner (39b) => Plastikte bıraktığı yarı mat görüntü,boncuklanma çok güzel.Dayanımı 2 yıkama kadar.Bitince meraktan Auto Finesse Revive almıştım.Kıvamı,rengi ve kokusu çok benziyordu ve bıraktığı sonuç 39b ile aynıydı.Tek fark Revive'in daha pahalı olmasıydı.

3D Final Touch => Sırf kokusu için bile alınır :) Kil kaydırıcı olarak çok iyi iş görüyor.Hızlı cila olarakta kullandım.Parlaklığı ve kayganlığı harika fakat su iticilik ve dayanım zayıf.

3D Orange Degreaser => İç plastik,paspas,motor ve jant temizliğinde kullanıyorum.Durulaması kolay ve kokusu rahatsız edici değil.Konsantre olduğu için de oldukça ekonomik bir temizleyici.

Detail Guy

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
İl
Belirtilmedi
umrdmr' Alıntı:
gecceanduana' Alıntı:

Dursundaki Miracle dryer havlu değil, bez. 12 liraya almıştık tanesi ve yüksek sıcaklıkta renginin çıkması dışında cidden iyi bez wax silmek için. Çok tüy de dökmüyor. Yanlışssam düzeltsin.

Umur bende ikiside var ikisinden de memnunum şuan tabi bir silverback yada Twisted değil ama güzel bez

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi