Flowey %28 İndirim Kampanyası DetailForum'a Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Değerli Detail Forum üyelerine çifte bayram :partix::partix:

Flowey Türkiye sitesi üzerinden yapacağınız alışverişlerinizde Detail Foruma ' özel hediye çeki ile %28 indirimli alışveriş yapabilirsiniz.

Hediye Çeki Kodu : DETAILFORUM
Sepet kısmında hediye çeki kısmına yazmalısınız

İndirim Kampanyası Başlangıç Tarihi : 28.05.2024
İndirim Kampanyası Bitiş Tarihi : 30.06.2024

Hediye Çeki sadece DetailForum.com üyelerine özel olmakla birlikte üyelik bilgileriyle eşlemeyen siparişler iptal edilecektir.

Kampanya için @FloweyTurkiye 'ye teşekkür ediyorum.

Herkese Keyifli forumlar ,İyi alışverişler dilerim.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Tam ürün araştırma sırasında görünce çok sevindim. Wetcoat tarzı ürünü var mıydı acaba floweyin?

BahadirA.

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kocaeli
Ben de hic flowey urunu kullanmadim,tavsiye edebilecekleriniz var midir?

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilker8698

Acemi Detaycı
Üye
Fiyatları her hafta güncel takip eden birisiyim. Firma kampanya öncesi neredeyse fiyatları 2'ye katlamış sonra da %28 indirim yapmış duruma sadece gülüyorum hiç hoş olmamış. Kampanya için yönetime teşekkür ederim, emeğinize sağlık.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Ben de hic flowey urunu kullanmadim,tavsiye edebilecekleriniz var midir?

Ev 13 kullanmıştım daha önce ön yıkama için gayet güzeldi ben aldığımda tabi aşırı ucuzdu 1 litresini n11 25 tl kuponuyla 75 tl gibi bi fiyata almıştım. Şuanda elimde ev17 var ph oranı bi tık yüksek zor kirlerde onu kullanıyorum oda gayet basarılı. R1 jant temizleyiciside güzel tavsiye ediyorlar.

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Fiyatları her hafta güncel takip eden birisiyim. Firma kampanya öncesi neredeyse fiyatları 2'ye katlamış sonra da %28 indirim yapmış duruma sadece gülüyorum hiç hoş olmamış. Kampanya için yönetime teşekkür ederim, emeğinize sağlık.
Mesajinizdan sonra fiyatları daha dikkatli kontrol ettim, indirime rağmen mantıklı gelmedi. Başka markalara yöneldim. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Evrim Doganlar

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İzmir
Daha önce benzeri durumları çok gördük, kampanya öncesi fiyatı şişirip daha sonra indirim uygulamak gibi ama bu biraz farklı olmuş, Yanlış hatırlamıyorsam bir hafta önce i2 1lt fiyatı 226₺ idi bugün 460₺. Evet maliyetler çok arttı evet hiperenflasyon var. Ama bu kabul edilebilir gibi gözükmüyor.

qubit

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
İlker beyin yorumundan sonra vazgectim alisveris yapmaktan

Mesajinizdan sonra fiyatları daha dikkatli kontrol ettim, indirime rağmen mantıklı gelmedi. Başka markalara yöneldim. Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Pazar yerlerinde daha ucuzken %28 indirimle bile daha pahalıya geliyor. Yinede indirim için teşekkür ederiz.
Daha önce benzeri durumları çok gördük, kampanya öncesi fiyatı şişirip daha sonra indirim uygulamak gibi ama bu biraz farklı olmuş, Yanlış hatırlamıyorsam bir hafta önce i2 1lt fiyatı 226₺ idi bugün 460₺. Evet maliyetler çok arttı evet hiperenflasyon var. Ama bu kabul edilebilir gibi gözükmüyor.

Araştırmalar için teşekkürler. Konuyu görünce sevinmiştim valla. Bilinçli tüketici olmak lazım. @ilker8698 teşekkürler.

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Bazı ürünler hesaplıya geliyor arkadaşlar. Bir ürüne odaklanmayalım. Bakın benimde ocak ayında ve aralık ayında aldığım ürünler var.

ocak ayında şşampuanı 852 tl ye almıştım, Forum indirimi ile şuan 661 tl ye sahip olabiliyorum.
Başka yerde başka markanın 5 lt ph nötür kova şampuanı 660 tl ye bulabileceğimi zannetmiyorum.

11 inci ayda r 1 almıştım, bunun fiyatı 6 ayda 2 katını aşmış ama indirim kodunu girince 6 ay önceki fiyata 320 tl gibi bir zam gelmiş olarak kabul edilebilir. Goodstuf alkali 5 lt jant temizleyici 1280 tl. Flowey indirim ile 967 tl. Kıyaslamak ne kadar doğrudur bilemiyorum. Ama yine hesaplı. Artık 500 tl lere 5 lt ürün almak şuan hayal.
Belki r1 stoklaya bilirim, marolex köpük pompasında köpük olarak çok güzel atılıyor.
Hala hesaplı ürün var benim kendi şahsım adına, şampuanı şuan alsaydım kardaydım :terlisırıtan::terlisırıtan::terlisırıtan:.

Kampanyayı ayarlayan arkadaşlara teşekkürler.

Son düzenleme:

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Bazı ürünler hesaplıya geliyor arkadaşlar. Bir ürüne odaklanmayalım. Bakın benimde ocak ayında ve aralık ayında aldığım ürünler var.

ocak ayında şşampuanı 852 tl ye almıştım, Forum indirimi ile şuan 661 tl ye sahip olabiliyorum.
Başka yerde başka markanın 5 lt ph nötür kova şampuanı 660 tl ye bulabileceğimi zannetmiyorum.

11 inci ayda r 1 almıştım, bunun fiyatı 6 ayda 2 katını aşmış ama indirim kodunu girince 6 ay önceki fiyata 320 tl gibi bir zam gelmiş olarak kabul edilebilir..
Belki r1 stoklaya bilirim, marolex köpük pompasında köpük olarak çok güzel atılıyor.
Hala hesaplı ürün var benim kendi şahsım adına, şampuanı şuan alsaydım kardaydım :terlisırıtan::terlisırıtan::terlisırıtan:.

Kova olarak nötr şampuan bende bakabilirim. Önerin hangisi olur floweyden?

kotan86

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
tarsus
Kova olarak nötr şampuan bende bakabilirim. Önerin hangisi olur floweyden?
Erkan hocam Flowey EV12 pH Nötr Şampuan (Kova) Evopur Shampoo Extra 5L bu üründen 2 ci kez 5lt lik alışım. Ben beğeniyorum öyle çok aşırı kaygan değil. Koyu renkli araçlarda şampuan oranı iyi ayarlanmaz ise leke bırakabiliyor. Kurularken geçiyor. O ayara dikkat etmek lazım.
Bir de 5 lt alırsan inan bitiremezsin, sıkılabilirsin üründen. Ben ekonomik diye almıştım.

Erkan KOCAKAYA

Uzman Detaycı
Üye
İl
Bartın
Erkan hocam Flowey EV12 pH Nötr Şampuan (Kova) Evopur Shampoo Extra 5L bu üründen 2 ci kez 5lt lik alışım. Ben beğeniyorum öyle çok aşırı kaygan değil. Koyu renkli araçlarda şampuan oranı iyi ayarlanmaz ise leke bırakabiliyor. Kurularken geçiyor. O ayara dikkat etmek lazım.
Bir de 5 lt alırsan inan bitiremezsin, sıkılabilirsin üründen. Ben ekonomik diye almıştım.
Teşekkür ederim. :) . Bir litre alıp deneyebilirim. Elimde kova olarak az bir sam's detailing var. 1,5 litre civarı Neve var. Bir litre başka bir nötr şampuan denemek istiyorum. Kampanya son zamanlarına kadar bakayım biraz daha. Tekrar teşekkür ediyorum.

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze

11 inci ayda r 1 almıştım, bunun fiyatı 6 ayda 2 katını aşmış ama indirim kodunu girince 6 ay önceki fiyata 320 tl gibi bir zam gelmiş olarak kabul edilebilir. Goodstuf alkali 5 lt jant temizleyici 1280 tl. Flowey indirim ile 967 tl. Kıyaslamak ne kadar doğrudur bilemiyorum. Ama yine hesaplı. Artık 500 tl lere 5 lt ürün almak şuan hayal.

Abi Marolexin içine kaça kaç oranda R1 koyuyorsun elde sprey şişe ile sıkıp üstüne ön yıkama şampuanı yerine direk jant temizleyiciyi ayarlasak iyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...