Flowey %28 İndirim Kampanyası DetailForum'a Özel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fyplenix

Çaylak Detaycı
Üye
İl
K
Ev12,13 ve b33 arasında kaldım detaylı bilgi verebilirmisiniz hangisini almak mantıklı bu ürünleri kullanan kişiler var mı?

emirhaneness

Uzman Detaycı
Üye
İl
Gebze
Ev12,13 ve b33 arasında kaldım detaylı bilgi verebilirmisiniz hangisini almak mantıklı bu ürünleri kullanan kişiler var mı?
Ev 12 kova şampuanı, Ev 13 ph nötr ön yıkama şampuanı, b33 dedikleride aşırı agresif ön yıkama şampuanı sürekli kullanılmasını tavsiye etmiyorlar

buraldinyo

Acemi Detaycı
Üye
Flowey in geçmişte üyeleri bezdiren kargo geciktirme problemi vardı, umarım aşmışlardır

berkesennturk

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
Daha önce benzeri durumları çok gördük, kampanya öncesi fiyatı şişirip daha sonra indirim uygulamak gibi ama bu biraz farklı olmuş, Yanlış hatırlamıyorsam bir hafta önce i2 1lt fiyatı 226₺ idi bugün 460₺. Evet maliyetler çok arttı evet hiperenflasyon var. Ama bu kabul edilebilir gibi gözükmüyor.
çok haklısın abi i2 20 gün önce söylediğin fiyata aldık ve çok zam gelmiş 20 günde iki katı :/

berkesennturk

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
kampanya çok güzel olmuş teşekkür ederiz almak istediğim 2-3 ürünü vardı bu vesileyle onlarıda aradan çıkaralım :) (1 ay içerisinde yapılan zam gerçekten can sıkıcı ama yinede)

Alpii

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
İndirim bilgisi için teşekkürler. Bende köpük yapıcı pompa için ev13, ev17 ve r1 aldım. Umarım sağlam gelirler :)

Eraycan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ordu
Bazı ürünler hesaplıya geliyor arkadaşlar. Bir ürüne odaklanmayalım. Bakın benimde ocak ayında ve aralık ayında aldığım ürünler var.

ocak ayında şşampuanı 852 tl ye almıştım, Forum indirimi ile şuan 661 tl ye sahip olabiliyorum.
Başka yerde başka markanın 5 lt ph nötür kova şampuanı 660 tl ye bulabileceğimi zannetmiyorum.

11 inci ayda r 1 almıştım, bunun fiyatı 6 ayda 2 katını aşmış ama indirim kodunu girince 6 ay önceki fiyata 320 tl gibi bir zam gelmiş olarak kabul edilebilir. Goodstuf alkali 5 lt jant temizleyici 1280 tl. Flowey indirim ile 967 tl. Kıyaslamak ne kadar doğrudur bilemiyorum. Ama yine hesaplı. Artık 500 tl lere 5 lt ürün almak şuan hayal.
Belki r1 stoklaya bilirim, marolex köpük pompasında köpük olarak çok güzel atılıyor.
Hala hesaplı ürün var benim kendi şahsım adına, şampuanı şuan alsaydım kardaydım :terlisırıtan::terlisırıtan::terlisırıtan:.

Kampanyayı ayarlayan arkadaşlara teşekkürler.
Gecen hafta 204tl olan 1lt İ2 suanda 460tl yapmışlar sözde indirim ,milletin aklıyla dalga gecmeyin ,daha oncede firma yetkilisine birkac soru sordugum halde dönüş yapmadı flowey e veda edeceğim

Üstte @kotan86 arkadaşın yazdığı gibi işinize gelen ürünü satın alın arkadaşlar , işinize gelmeyen ürünler için zorla alışveriş yapın diye zorlayan yok.;)

escaba_tr

Usta Detaycı
Üye
İl
Düzce
Firmanın kampanya için fiyat artışı yaptığını fark etmiştim ama firma diğer pazarlerindeki fiyatlarını artırır düşüncesiyle ve daha önce de bu tür bir konu başıma gelmiş ve uygun fiyattan ürün alacak olanlar mağdur olmasın diye söylemek istememiştim ancak tam da düşündüğüm gibi oldu, @FloweyTurkiye forumda yapılan nacizhane sitemleri dikkate alıp diğer pazar yerlerinde de fiyatları artırmış :) hayırlı olsun.

berkesennturk

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İzmir-Bursa
Firmanın kampanya için fiyat artışı yaptığını fark etmiştim ama firma diğer pazarlerindeki fiyatlarını artırır düşüncesiyle ve daha önce de bu tür bir konu başıma gelmiş ve uygun fiyattan ürün alacak olanlar mağdur olmasın diye söylemek istememiştim ancak tam da düşündüğüm gibi oldu, @FloweyTurkiye forumda yapılan nacizhane sitemleri dikkate alıp diğer pazar yerlerinde de fiyatları artırmış :) hayırlı olsun.
bende şimdi gördüm hepsiburadada daha ucuz olduğu için favorimde olan 1-2 ürün vardı ürün almaktanda vazgeçtim floweye veda zamanı onun yerine k2 tercih ederim.

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar @Murat la birlikte R1 Jant Temizleyiciden 25 Lt alip Ankara ici bölüşmek istiyoruz.

5 Lt Ben 5 Lt Murat Abi geriye Kalan 15 Lt yi kimler isterse verelim kargo isi olmayacak elden teslim alinacak litresi 156₺ geliyor.Diger arkadaşlar yanlis anlamasin Başka sehire kargolasak 110₺ en dusuk kargo oda mantikli.olmadigi icin bu sekilde dusundum dostlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...