Flowey B33

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KILIÇARSLAN

Usta Detaycı
Üye
Adama para göndereceğim istemiyor yahu :) yok sonra gönder yok acelesi yok, böyle satıcı olmaz olsun :) (espri)

Espri diye mecbur yazdım, son zamanlarda yanlış anlaşılmalardan çok tartışma çıkıyor aman diyim :)

Hakkını helal et @İdris Hocam, para transferimiz de tamam, çok hızlı bir alışveriş oldu. Teşekkür ederim tekrar.
Forumun bu yönünü seviyorum. Çok samimi bir forum. Normalde çekinirim internet ortamında şahıstan birşey almayı veya satmayı. Ama burada aksini düşünmüyorum bile.

akko

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
bu ürünü güvenli ön yıkama şampuanı olarak her yıkamada kullanabilir miyiz?
korumaya zarar veriyor mu?

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
bu ürünü güvenli ön yıkama şampuanı olarak her yıkamada kullanabilir miyiz?
korumaya zarar veriyor mu?
Öpücükler yolluyor korumaya :) Görüşürsek veririm sana bir miktar, wax sökmede kullanırsın :) En güvenli, en güçlü sökücülerden kendisi. Güven kısmı diğer dış aksamlar açısından söyledim. Koruma açısından değil :)

umrdmr

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Forumun bu yönünü seviyorum. Çok samimi bir forum. Normalde çekinirim internet ortamında şahıstan birşey almayı veya satmayı. Ama burada aksini düşünmüyorum bile.
Forumu kurarken tam olarak böyle olsun istemiştik. Bu yüzden ikinci el satış konularına olabildiğince dikkat ediyoruz. Fakat bu dikkat etme işini bir kesim yanlış anlamış olacak ki bizim foruma devam etmek istemediler. Herkes dilediği forumda yazar çizer bizi ilgilendirmez tabi, ama burada sadece 10 kişi bile kalsak, bu çizgide devam edeceğiz.

Güzel düşünceleriniz için teşekkürler.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Forumda detayı geçtim, kitaplar konuşuluyor, sigara bırakma tavsiyeleri veriliyor, kalite anlamında belki de Türkiye'nin en kaliteli insanlarıyla dolu bir forum. Bu nedenle forumda belli bir geçmişi olan, yani yazan eden, çok yeni katılmamış herkes ile gözüm kapalı ticaret yaparım.

Allah razı olsun, vesile olanlardan ve böyle güzel insanlardan.

Dün başka satışta espriyle karışık Mart'ı beklerseniz alırım yazdım, arkadaş hemen sağolsun siz Mart'ta ödersiniz diyor. Hiç acelesi yok diyor. @Gyepestp
Bugün @İdris Hocama iban gönder diyorum acelesi yok diyor, ben peşine koşuyorum tabiri caizse ödeme için :) Keza @Tonyukuk07 ürünü göndermeden para kabul etmiyor... Örnek çok tek tek yazmaya kalksak çok uzun sürer :)

Teşekkürler herkese.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Forumda detayı geçtim, kitaplar konuşuluyor, sigara bırakma tavsiyeleri veriliyor, kalite anlamında belki de Türkiye'nin en kaliteli insanlarıyla dolu bir forum. Bu nedenle forumda belli bir geçmişi olan, yani yazan eden, çok yeni katılmamış herkes ile gözüm kapalı ticaret yaparım.

Allah razı olsun, vesile olanlardan ve böyle güzel insanlardan.

Dün başka satışta espriyle karışık Mart'ı beklerseniz alırım yazdım, arkadaş hemen sağolsun siz Mart'ta ödersiniz diyor. Hiç acelesi yok diyor. @Gyepestp
Bugün @İdris Hocama iban gönder diyorum acelesi yok diyor, ben peşine koşuyorum tabiri caizse ödeme için :) Keza @Tonyukuk07 ürünü göndermeden para kabul etmiyor... Örnek çok tek tek yazmaya kalksak çok uzun sürer :)

Teşekkürler herkese.
Ömer hocam olumlu düşünceleriniz çok mutlu etti teşekkür ederim. :)

son günlerde şahsi hesaplarıma kadar saldırı oldu. Paylaşımlarımın altına ahlaksız yazılar yazıldı gece yarıları ve sabah aile fertlerim uyardı çok mahçup oldum. İnsanın işi ayrı, ailesi ayrıdır. Bana detay ve ürün konusunda kızanlar bunu şahsi hesaplara ve aileye yansıtmamalıdır. Ancak bazı ahlaksızlar maalesef kural tanımıyor, aile kutsallığı tanımıyor..

böylesi olaylardan sonra yazınız moral ve motivasyon oldu Allah razı olsun teşekkür ederim. :)

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Ömer hocam olumlu düşünceleriniz çok mutlu etti teşekkür ederim. :)

son günlerde şahsi hesaplarıma kadar saldırı oldu. Paylaşımlarımın altına ahlaksız yazılar yazıldı gece yarıları ve sabah aile fertlerim uyardı çok mahçup oldum. İnsanın işi ayrı, ailesi ayrıdır. Bana detay ve ürün konusunda kızanlar bunu şahsi hesaplara ve aileye yansıtmamalıdır. Ancak bazı ahlaksızlar maalesef kural tanımıyor, aile kutsallığı tanımıyor..

böylesi olaylardan sonra yazınız moral ve motivasyon oldu Allah razı olsun teşekkür ederim. :)
Bu duyduğuma çok üzüldüm, birini ya da yaptığı işi sevmek zorun değiliz tabii ki, ticaretinden hoşlanmıyorsan onu da yapmazsın geçer gidersin, ama aileye kadar olayı kişiselleştirmek ne demektir. Gidersin ilgili mecrada şikayetini dile getirirsin gerekiyorsa.

Allah büyüktür deyip geç Atalay Hocam boş ver. Sıkma canını, meyve veren ağaç taşlanır.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
@İdris yine aynı İdris
@omrslhmms sana da aynısını yapmış, ben de ibanı alana kadar bayaa bir uğraşmıştım
Replikleri aynen geçiyorum
İdris iban
Dur bir şu kargoyu göndereyim
İdris iban
Dur bir kargo sağ salim gelsin
İdris kargo geldi sağ salim iban
Ha iyi tamam al sana iban

İdris

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Bursa
@İdris yine aynı İdris
@omrslhmms sana da aynısını yapmış, ben de ibanı alana kadar bayaa bir uğraşmıştım
Replikleri aynen geçiyorum
İdris iban
Dur bir şu kargoyu göndereyim
İdris iban
Dur bir kargo sağ salim gelsin
İdris kargo geldi sağ salim iban
Ha iyi tamam al sana iban
:utandim: ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...