Flowey f1 boya koruyucu cila uygulaması / tavsiye

qonrul

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Muğla
başlıkta belirttiğim üründen aldım. ürün ismi "boya koruyucu cila crystal wax" olarak geçiyor. şimdi bu ürün wax şeklinde mi yoksa hızlı cila gibi mi uygulanacak arkadaşlar.
wax şeklinde uygulanacak ise öncesinde demir tozu temizliği ve kil uygulaması yapmam gerekiyor mu. (wax ve kil uygulaması hiç yapmadığım için soruyorum) teşekkürler şimdiden

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Katı değil akışkan wax şeklinde duruyor. Katı wax uygular gibi uygulamalısınız. Demirtozu + kil + polisaj uygulamaları kullandığınız ürün ne olursa olsun zemine daha iyi tutunmasını sağlayacaktır.

qonrul

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Muğla
Katı değil akışkan wax şeklinde duruyor. Katı wax uygular gibi uygulamalısınız. Demirtozu + kil + polisaj uygulamaları kullandığınız ürün ne olursa olsun zemine daha iyi tutunmasını sağlayacaktır.
öncelikle teşekkürler. aracı 2. el olarak aldım. ve seramik kaplama yapıldığını söylemişti satıcı ama ne zaman yapıldığını bilmiyorum. o yüzden polisaj yapmayacam.
o halde dediğiniz gibi demir tozu ve kil uygulaması ardından da wax şeklinde atacam. tamamdır:)

qonrul

Konu Sahibi ✔
Amatör Detaycı
Üye
İl
Muğla
ayrıca biraz araştırdım da kil 3m var fiyatı da baya uygun. bir de valet pronun var. fiyatı yüksek tabi. çizdiğini belirtenler olmuş ucuz olanın. valet pro yu mu tavsiye edersiniz. bir de 3 renk var mavi sert, turuncu yumuşak, sarı orta sert. hangisini almalıyım. araç 2015 model.
çok soru oldu ama hepsini bir postta sorayım dedim

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
ayrıca biraz araştırdım da kil 3m var fiyatı da baya uygun. bir de valet pronun var. fiyatı yüksek tabi. çizdiğini belirtenler olmuş ucuz olanın. valet pro yu mu tavsiye edersiniz. bir de 3 renk var mavi sert, turuncu yumuşak, sarı orta sert. hangisini almalıyım. araç 2015 model.
çok soru oldu ama hepsini bir postta sorayım dedim
En güzeli turuncu valet pro kil tabi polisaj yapılmıyacaksa, bol kil kaydırıcı yada kova şampuanı ile uygulayın.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Konu ilgili alana taşındı bu tarz sorular için hızlı soru-cevap başlığını kullanabilirsiniz.