Karşılaştırma Flowey R10 ve Tuga Chemie Alu-Devil

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Selamlar
Valet Pro Dragons, Flowey R10, Tuga chemie alu-devil special ph değerleri şu şekilde.

Sadece Tuga ve Floweyin çalışma videosu ve peçete testi
İkisi de çok başarılı ürünler lakin şu fotoğrafla diğer fotoğrafın arasındaki farka bakmanızı istiyorum

Peçete testinde de görüldüğü gibi iki fotoğrafta aynı sonucu elde ettik ve bombayı patlatıyorum biz burada Tugayı saf haliyle floweyi ise 1:1 sulandırılmış şekli ile kullandık. Ve evet az kirli jantta eşit sonuca ulaştılar(ikinci peçete fotoğrafını çekmeyi unuttuğumuz için videodan ss aldım)

Tugayı ilk defa kullanmama rağmen ikiside çok iyi iş çıkarıyor. Sadece saf halleriyle arasında bir tık fark var denebilir lakin burada golü sulandırılma faktörüyle R10 atıyor

Hemen videoya bakıp saf hallerinin çalışmasını görebilirsiniz.

R10 vs Alu-Dev

Tuga'nın kokusu çekilebilir derecede iyi, Dragonsunki efsane kötü, çok derinden o malum kokuyu alsak da en başarılısı Flowey
Tuga daha köpüklü ve kir sökmeye meyiili R10 ise köpüğü çok az ve kızarmaya meyilli

Bonus olarak Flowey R2 ve Tuga chemie Aluminium Devil ph testi

Mugzy

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Teşekkürler test için. Burnuma o kesif koku geldi okurken :D

Benim testten çıkarırım Flowey de Tuga da görünür kiri başarılı olarak bertaraf ediyor amaaa kızarmaya bakacak olursak görülmeyen partikülleri Flowey daha iyi çözüyor. Yanılıyor muyum?

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
çok güzel karşılaştırma testi olmuş .elinize saglık. @Mentalfeed, bey. seçim yapacaklar adına çok faydalı. iki üründe iyi iş çıkarmış .

iyi detaylar.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hurşid hocam eline sağlık. Dragons breathe i nerdeyse yarilamışım geçen uygulamadan önce baktığımda gördüm. Yenisi 650 olmuş maşallahı var. Lt 130tl. Alternatifler çoğalsınki cebimizden minimum para çıksın. Çok sağolasın karşılaştırma için.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerine sağlık bu güzel test için. Sulandırılarak kullanılabilmesi baya ekonomik yapacak r10 u. Tugayı da sulandırmayı denemek lazım ama performansı düşük kalacak gibi gözüküyor

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Hurşid, eline koluna sağlık. Gün boyu ortalarda gözükmemenin sebebi belli oldu.

Yine elini cebine atıp vaktini testler için harcamışsın. Kesene bereket hacım.

Bizlere de buradan güzelce nasiplenmek düşer.

Ben şunu anlamadım. R10, Fb nin mi Rrr nin mi rakibi ? Açıklamasına göre Fb nin rakibi; Fiyat olarak baktığımda sanırım Rrr ye rakip olarak görünüyor.

1:1 sulandırmaya rağmen Fb fiyat olarak daha uygun. Rrr rakibi ise R10 ekonomik olarak öne çıkıyor tabi.

Fb yi de düşünürsek bu konuda yorumun ne olur ?

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Abi ellerine sağlık, karşılaştırmaların da en çok sevdiğim yön teknik bilgi.:) R10 cidden güzel bir ürün ya kanım ısındı, yarın müsait olursam R10 vs W25 yapmayı düşünüyorum ancak ph ölçen kağıdımdan yok. :confused:
:tesekkurr:oo w25mi gelmiş ben stokta yok diye biliyorum. Satışta mı hala:eek: hemen yapmalısın bu testi

Teşekkürler test için. Burnuma o kesif koku geldi okurken :D

Benim testten çıkarırım Flowey de Tuga da görünür kiri başarılı olarak bertaraf ediyor amaaa kızarmaya bakacak olursak görülmeyen partikülleri Flowey daha iyi çözüyor. Yanılıyor muyum?
:tesekkurr:evet kızarmaya endekslersek bu sonuç çıkar ama ikiside güzel ürün

Hocam elinize sağlık... Ben henüz kullanmadım ama @Tonyukuk07 Atalay hocamın, Tuga'nın sulandırılarak da başarılı olduğunu söylediğini hatırlıyorum.
:tesekkurr:ben kaçırmışım orayı kusura bakmayın arkadaşlar kesin onu da denerdim. Madem öyle hemen bir güncel çekelim:alkisss: yok mu kirli jantı olan:D

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Ellerine sağlık abi test için sağol r10u da hemen ekledik listeye :D
:tesekkurr:hayırlı uğurlu olsun :D
çok güzel karşılaştırma testi olmuş .elinize saglık. @Mentalfeed, bey. seçim yapacaklar adına çok faydalı. iki üründe iyi iş çıkarmış .

iyi detaylar.
:tesekkurr:nokta atışı ürünler ikiside bir iki nüans var sadece
Çok güzel bir test olmuş :) Tuga aklımı çeliyordu son zamanlarda çeşitli ürünlerini görüyorum hep ama R10'u eklemiştim çeyize :komik:
:tesekkurr:yanına yakışır bence kardeş takılsınlar:komik:

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hurşid hocam eline sağlık. Dragons breathe i nerdeyse yarilamışım geçen uygulamadan önce baktığımda gördüm. Yenisi 650 olmuş maşallahı var. Lt 130tl. Alternatifler çoğalsınki cebimizden minimum para çıksın. Çok sağolasın karşılaştırma için.
:tesekkurr:evet bu şartlar altında dragonuna kıyacak varsa bir kıyaslamada oradan bekleriz:D
@ffsahin kıyamadı:kop:

Ellerine sağlık bu güzel test için. Sulandırılarak kullanılabilmesi baya ekonomik yapacak r10 u. Tugayı da sulandırmayı denemek lazım ama performansı düşük kalacak gibi gözüküyor
:tesekkurr:az önce haberim oldu benimde sulandırılıyor dediler inan bilsem onu da yapardık en azından
@Mentalfeed, ellerinize sağlık fklowey ocagimiza meyve bahcesi dikti :komik:
:tesekkurr:abi incirdir o başka meyveler oldu şimdiden:p

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hurşid, eline koluna sağlık. Gün boyu ortalarda gözükmemenin sebebi belli oldu.

Yine elini cebine atıp vaktini testler için harcamışsın. Kesene bereket hacım.

Bizlere de buradan güzelce nasiplenmek düşer.

Ben şunu anlamadım. R10, Fb nin mi Rrr nin mi rakibi ? Açıklamasına göre Fb nin rakibi; Fiyat olarak baktığımda sanırım Rrr ye rakip olarak görünüyor.

1:1 sulandırmaya rağmen Fb fiyat olarak daha uygun. Rrr rakibi ise R10 ekonomik olarak öne çıkıyor tabi.

Fb yi de düşünürsek bu konuda yorumun ne olur ?
:tesekkurr:Bende bunu birisinin sormasını bekliyordum. Kesinlikle fb bir belki iki tık aşağıda r10 a göre ama elimde rrr yok olsaydı keşke. Ama sanırım sulandırılmış tuga, saf fb ve sulandırılmış r10 ile bir kıyas yapabilirim.
Bu r10u almadan önce liste yapmıştım bana en uygunu hangisi diye kesinlikle FB fp bir ürün olarak listede en başa geçmişti

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
:tesekkurr:Bende bunu birisinin sormasını bekliyordum. Kesinlikle fb bir belki iki tık aşağıda r10 a göre ama elimde rrr yok olsaydı keşke. Ama sanırım sulandırılmış tuga, saf fb ve sulandırılmış r10 ile bir kıyas yapabilirim.
Bu r10u almadan önce liste yapmıştım bana en uygunu hangisi diye kesinlikle FB fp bir ürün olarak listede en başa geçmişti
W25 varmı hocam elinde onu kaporta da diye özellikle belirtmişler. Muadili sanırım RRR olabilir. Ne dersin?

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Eline sağlık abi hem teknik bilgi hemde sonuclarin kiyaslamasi acisindan harika bir test olmus.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
W25 varmı hocam elinde onu kaporta da diye özellikle belirtmişler. Muadili sanırım RRR olabilir. Ne dersin?
:tesekkurr:evet bencede dediğiniz gibi fb daha çok jantlara etkisinden bahsedilirken rrr tamamen kaporta demir çözümü. Floweyde kochu örnek alıp bu ayrıma girmiş olabilir r10 jant ve kaporta w25 kaporta.

Şu da ihtimal birinde temizlik malzemeleri muhtevi iken diğerinde sadece demir çözücü
Eline sağlık abi hem teknik bilgi hemde sonuclarin kiyaslamasi acisindan harika bir test olmus.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:tesekkurr:objektif olmaya çalıştık. @ffsahin de yorumlarını ekleyecektir

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
:tesekkurr:oo w25mi gelmiş ben stokta yok diye biliyorum. Satışta mı hala:eek: hemen yapmalısın bu testi

:tesekkurr:evet kızarmaya endekslersek bu sonuç çıkar ama ikiside güzel ürün

:tesekkurr:ben kaçırmışım orayı kusura bakmayın arkadaşlar kesin onu da denerdim. Madem öyle hemen bir güncel çekelim:alkisss: yok mu kirli jantı olan:D
Abi stokda olması önemli değil, ana bayisi Denizli'de illa ki vardır. :D