Karşılaştırma Flowey R10-W25 | Kc Fb | Adams deep wheel | Meguiars all wheel | Af iron out | Nigrin vs Tuga alu

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık hacı
İronout konusunda kimsenin kafasında soru işareti kalmamasını başaran bir uygulama olmuş
Kesene bereket
Yalnız ben bütün ürünlerin üstüne ikinci katta yine kızarma olayına takıldım
Yani şimdi bu hiçbiri tek seferde bütün demirtozlarını sökemiyor demek olmuyor mu?
Teşekkür ederim, ben zaten biliyorsun, iron out a karşı hep olumsuzdum.
Şimdi hacı bu araç çok kötü durumda bir araç, bu kadar kötü bir araçtan tek seferde bütün demirtozlarını çıkarmak zor, yok böyle bir ürün.
Bizim gibi düzenli bu tür demirtozu, kil yapılan bir araçlarda durum tek seferde çözülür. Mesela benim araca ilk yaptığım demirtozu uygulaması ile bu son yaptığım uygulama arasında farkı toplasan, 2 kg demir eder.
Off çok uzattım evet hacı bu kadar kötü durumdaysa tek seferde hepsini çıkarmaz

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Masterım ellerine emeğine sağlık.
Erkan abinin neden w25i değil r10u sarayım sana dediğini anladım:D

mustafacagri

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
@onurçiko abi yine internette karşılaştırması bulunmayacak veya tek tük olan tipte bir ürün karşılaştırma konusu olmuş, eline sağlık :) ürün alırken ne zaman araştırsam senin karşılaştırmalar çıkıyor, bu enerjin hep devam etsin :) :alkis:

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
abi ya kolay gelsin valla, diğer konuyla ilgilenmekten konunu yeni görüyorum kusura bakma. Farkındayım sen bu ara ne yoruldun ne durdun arkadaş, zibil gibi de ürün var elinde maaşallah. Yine hiç bir masraftan kaçmıyoruz abi :)

Biraz dinlen abi bence.

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
İlk ve son kez demirtozu temizliği görecek bir araç :D Nigrinin kokusu hala burnumda abi. Her çeyizde bir R10 bulunması gerek bence.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@onurçiko abi yine internette karşılaştırması bulunmayacak veya tek tük olan tipte bir ürün karşılaştırma konusu olmuş, eline sağlık :) ürün alırken ne zaman araştırsam senin karşılaştırmalar çıkıyor, bu enerjin hep devam etsin :):alkis:
Teşekkür ederim kardeşim inşallah
abi ya kolay gelsin valla, diğer konuyla ilgilenmekten konunu yeni görüyorum kusura bakma. Farkındayım sen bu ara ne yoruldun ne durdun arkadaş, zibil gibi de ürün var elinde maaşallah. Yine hiç bir masraftan kaçmıyoruz abi :)

Biraz dinlen abi bence.
Teşekkür ederim kardeşim, elimizden geldiğince, vakit varken yapıyoruz birşeyler.
Emeğinize sağlık çok güzel bir test olmuş. W25 sipariş vermiştim, Hemen R10 ile değiştirdim:)
Teşekkür ederim, işini hangi ürün görecekse amacına uygun şeçimler yapmanıza yardımcı olduysa ne mutlu.

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Üstad emeğine sağlık, kesene bereket. Uygulamaların sayesinde nokta atışı alımlar yapabiliyoruz. Hakkını helal et valla. Karşılaştırma, uygulama herşey yetişiyorsun maşallah :nazar::nazar:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Üstad emeğine sağlık, kesene bereket. Uygulamaların sayesinde nokta atışı alımlar yapabiliyoruz. Hakkını helal et valla. Karşılaştırma, uygulama herşey yetişiyorsun maşallah :nazar::nazar:
Çok teşekkür ederim, böyle sizin vediğiniz destekler bütün yorgunlukları alıyor.

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Üstadım ellerine sağlık, demir tozu ürünleri konusunda başucu rehberi niteliğinde olmuş konu resmen. R10 ise testin öne çıkanı gibi, Flowey indirimi bitmeden almak şart oldu

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Üstadım ellerine sağlık, demir tozu ürünleri konusunda başucu rehberi niteliğinde olmuş konu resmen. R10 ise testin öne çıkanı gibi, Flowey indirimi bitmeden almak şart oldu

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim kardeşim, olanlarla yaptık birşeyler.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
üstad @onurçiko, ellerine saglık. . çok güzel karşılaştırma olmuş . birde rrr olasaydı tadından yenmezdi . ayıptır söylemesi rrr suya doymuyor.

iyi detaylar.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hocam her zaman ki gibi çok detaylı ve bilgilendirici. Ellerine emeğine sağlık ☺️
Teşekkür ederim hocam.
üstad @onurçiko, ellerine saglık. . çok güzel karşılaştırma olmuş . birde rrr olasaydı tadından yenmezdi . ayıptır söylemesi rrr suya doymuyor.

iyi detaylar.
Teşekkür ederim üstadım maalesef kalmadı rrr, bitirdim bir bidon, bende çok isterdim bu testte olsun, hatta sonax ımda bitti, onunda olmasını isterdim, gerçi o bu klasmada geride kalırdı ama olsun.

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
onur hocam eline sağlık ciddi emek bunlar gerçekten. flowey r1,r2,r10,w25 hangisi nerede kullanılmalı ve fiyat performans yönünden hangisi daha iyi sence?açıkcası firma da bunu detaylandırmamış. kafamda biraz kıyas yaptım yine olmadı mesela rrr=w25 , fb= r10 dedim, bu kez r1 ile r2 dışarıda kaldı:) ben yeni alım yaptım hocam ama aklıma takıldığından danışmak istedim. bende koch fb var bir miktar, arada jantta ve gerektiğinde kaportada bunu kullanıyordum. kaportada fb nin uygun olduğu aklımda kaldığından, fb yi kaporta için ayırdım. jant için ise hakkımı 5 litre r1 den yana kullandım. bilmem doğru düşündüm mü üstadım?

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
onur hocam eline sağlık ciddi emek bunlar gerçekten. flowey r1,r2,r10,w25 hangisi nerede kullanılmalı ve fiyat performans yönünden hangisi daha iyi sence?açıkcası firma da bunu detaylandırmamış. kafamda biraz kıyas yaptım yine olmadı mesela rrr=w25 , fb= r10 dedim, bu kez r1 ile r2 dışarıda kaldı:) ben yeni alım yaptım hocam ama aklıma takıldığından danışmak istedim. bende koch fb var bir miktar, arada jantta ve gerektiğinde kaportada bunu kullanıyordum. kaportada fb nin uygun olduğu aklımda kaldığından, fb yi kaporta için ayırdım. jant için ise hakkımı 5 litre r1 den yana kullandım. bilmem doğru düşündüm mü üstadım?
R1-2 ayrı ürünler r10 ayrı w25 de ayrı bir ürün. Kullanım amaçları birbirinden farklı hepsinin.
Elinde fb varsa bol miktarda r10 yada w25 almana gerek yok. Az varsa r10 alabilsin, hem kaporta hem jantların demirtozu temizliğinde kullanırsın.
Rütin jant temizliğinde r1 kullanırsın, r1 demirtozu sökmez, sadece jant temizler.

GirayGirgin

Usta Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Emeğine sağlık güzel test olmuş abi keza google (flo) yazarken flowey r10 çıkıyor sanırım bunda çok büyük payın var :)

00serkan4300

Çaylak Detaycı
Üye
R1-2 ayrı ürünler r10 ayrı w25 de ayrı bir ürün. Kullanım amaçları birbirinden farklı hepsinin.
Elinde fb varsa bol miktarda r10 yada w25 almana gerek yok. Az varsa r10 alabilsin, hem kaporta hem jantların demirtozu temizliğinde kullanırsın.
Rütin jant temizliğinde r1 kullanırsın, r1 demirtozu sökmez, sadece jant temizler.
detaylı cevabın için sağol üstadım, isabetli karar vermişim demek ki