Flowey Türkiye Detail Forum Özel Kampanyası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
@Pro
Adminim ben senin korumaya zararsız yorumlarına istinaden 5 lt b33 istedim
Gerçi karışım oranı yüksek olursa korumayı söker de demişsin ama ben genel sonuç olarak ceviz alternatifi olarak düşünmüştüm
Yani rutin yıkamalar için kullanmayı düşünüyordum
Anladığım kadarıyla bu amaca uygun ürün ev13
Bu şartlar altında b33 siparişimi 1 lt olarak güncellemek istiyorum

Son düzenleme:

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
@Pro
Adminim ben senin korumaya zararsız yorumlarına istinaden 5 lt b33 istedim
Gerçi karışım oranı yüksek olursa korumayı söker de demişsin ama ben genel sonuç olarak ceviz alternatifi olarak düşünmüştüm
Yani rutin yıkamalar için kullanmayı düşünüyordum
Anladığım kadarıyla bu amaca uygun ürün ev13
Bu şartlar altında b33 siparişimi 1 lt olarak güncellemek istiyorum
Abi bende şimdi tereddüte düştüm. 1:10 yaparsak korumaya zarar veriyor onu anladık

Peki firmanın belirttiği gibi 1:50 ile 1:150 arasında sulandırırsak köpük performansı ne kadar düşecek bunu merak ettim açıkçası. Korumaya zarar vermeden güzel köpük alabileceğiniz oran nedir?

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Abi bende şimdi tereddüte düştüm. 1:10 yaparsak korumaya zarar veriyor onu anladık

Peki firmanın belirttiği gibi 1:50 ile 1:150 arasında sulandırırsak köpük performansı ne kadar düşecek bunu merak ettim açıkçası. Korumaya zarar vermeden güzel köpük alabileceğiniz oran nedir?

Valla hiç bir fikrim yok kardeşim,alıp deniycem
Ama şurası kesin 1:50 1:150 ile beş lt ömürlük olur
Bence gerek yok

FloweyTurkiye

Firma Yetkilisi
Üye
Merhabalar; B33 Boost Cleaner Extra firmanın en yüksek konsantre ürünlerinden biri, fırçasız olarak 1:100 olarak dozajlandığında etkili bir temizlik sağlıyor. Tabi 1:100 oran su-hava sıcaklığı-kirin bekleme süresi gibi durumlara göre değişiklik gösterir. Ürün alkali ve ph14 tür, bu yüzden çok düşük oranlarda kullanıldığında wax ı sökmesi muhtemel ancak boyaya zarar verme gibi bir durumu yok. Ürün bitkisel tabanlı, NTA ve fosfat içermiyor güvenle kullanabilirsiniz. Ürünün köpük oranı oldukça yüksek, 1-100 üzerinde bile alınan köpük bizim standartlarımıza göre oldukça tatmin edici ama detailforum da ki köpük beklentisi için en az 1:50 oranında kullanmak gerekiyor.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Merhabalar; B33 Boost Cleaner Extra firmanın en yüksek konsantre ürünlerinden biri, fırçasız olarak 1:100 olarak dozajlandığında etkili bir temizlik sağlıyor. Tabi 1:100 oran su-hava sıcaklığı-kirin bekleme süresi gibi durumlara göre değişiklik gösterir. Ürün alkali ve ph14 tür, bu yüzden çok düşük oranlarda kullanıldığında wax ı sökmesi muhtemel ancak boyaya zarar verme gibi bir durumu yok. Ürün bitkisel tabanlı, NTA ve fosfat içermiyor güvenle kullanabilirsiniz. Ürünün köpük oranı oldukça yüksek, 1-100 üzerinde bile alınan köpük bizim standartlarımıza göre oldukça tatmin edici ama detailforum da ki köpük beklentisi için en az 1:50 oranında kullanmak gerekiyor.
Yani 1:100 oranında waxa zarar vermeden prewash olarak kullanabiliyor muyuz? Ona göre ben de 5 lt. işini düşüneceğim.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Yani aslında çeşitli oranda sulandırıp davlumbaz temizliği de yapmayı düşünüyorum. Ve fakat asıl kullanım prewash olacağı için 1:100 de korumaya dokunmadan temizlik yapması gerekli. Bilemedim açıkçası.

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Yani aslında çeşitli oranda sulandırıp davlumbaz temizliği de yapmayı düşünüyorum. Ve fakat asıl kullanım prewash olacağı için 1:100 de korumaya dokunmadan temizlik yapması gerekli. Bilemedim açıkçası.
Aslında olabilir
Wax söküceğin zaman da 1:10 gibi kullanılabilir
Ama ben pre wash olarak ev13 ü almayı düşünüyorum
O yüzden b33 ü 1 lt ye düşürdüm
Sen ev13 düşünmüyorsan olabilir
Ama kullanan arkadaşların yorumlarına bakınca korumaya zararsız pre wash ev13 gibi geldi bana

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Flowey gerekli cevabı vermiş ama düşük oranlarda wax söktüğü bir gercek ,1:10 denedim bende korumayı tamamen sökemedi fakat onur abinin kullanımında sökmustu. Foam ayarı, koruma ürünü farkı, köpüğün bekleme süresi vb etkenlerden farketmiş olabilir. Ürün biraz dikkat isteyen bir ürün. Dilerseniz Ev13 u bekleyebilirsiniz. Tıpkı Ansf gibi zararsız ph nötr bi ürün.

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
sizden gelecek cevaba göre siparişimi revize edeceğim. 1:50 oranında kullanınca köpük güzel tamam ama wax ı sökebiliyor doğru mu?

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Aslında olabilir
Wax söküceğin zaman da 1:10 gibi kullanılabilir
Ama ben pre wash olarak ev13 ü almayı düşünüyorum
O yüzden b33 ü 1 lt ye düşürdüm
Sen ev13 düşünmüyorsan olabilir
Ama kullanan arkadaşların yorumlarına bakınca korumaya zararsız pre wash ev13 gibi geldi bana
Ev13 şu an listede olmadığı için biraz da b33 e yöneldim. Ancak anladığım kadarıyla ürün elleyecek waxı. Biraz düşüneyim duruma göre ben de 1lt olarak revize edeyim.

Edit: B33 ü 1 tl olarak güncelleyebilir miyim? Pek istediğim şekilde kullanamayacağım gibi gözüküyor.

Son düzenleme:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
sizden gelecek cevaba göre siparişimi revize edeceğim. 1:50 oranında kullanınca köpük güzel tamam ama wax ı sökebiliyor doğru mu?
Yapılan açıklamaya göre 1:50 korumayı elleyecektir. Bence köpük şov yapmaktansa seyrek bir oran ile hem ekonomik hem de etkili temizlik yapabilirsiniz

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Yapılan açıklamaya göre 1:50 korumayı elleyecektir. Bence köpük şov yapmaktansa seyrek bir oran ile hem ekonomik hem de etkili temizlik yapabilirsiniz
1:100 olarak kullansak 10ml ürün kullanmak gerekecek. Bu durumda da çok ciddi bir ekonomiklik olacak =)

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Elinde b33 olan bir hayırsever 1:50 oranında sulandırıp foam lance ile ne kadar köpük attığını paylaşsa da görsek

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Foam lance değilde modifiye sechoda b33 150:1 çalışıyor, bana gönderilen numune miktarı yaklaşık 250ml ve ben 1lt suya 6.7ml koydum gayet yeterli köpük miktarı sundu. Bu numune bana her yıkamada kullansam fazla fazla koysam 25 yıkama gider.:cool:

Bombayı ev13 patlattı aynı oranda koydum 150:1 secho için traş köpüğü elbette değil ama gayet yeterli. B33 ten daha koyu ve dolayısıyla akışkanlığı düşük. Buda bana bol bol kullansam 25 yıkama gider. 5 lt alanlar hakkaten 5 yıl kullanabilirsiniz :p

Merak edenler ve benim gibi benzinlik tayfası için video çektim ömden yazabilirsiniz.;)yutubu kullanmak istemiyorum

Selametle.

Son düzenleme:

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Foam lance değilde modifiye sechoda b33 150:1 çalışıyor, bana gönderilen numune miktarı yaklaşık 250ml ve ben 1lt suya 6.7ml koydum gayet yeterli köpük miktarı sundu. Bu numune bana her yıkamada kullansam fazla fazla koysam 25 yıkama gider.:cool:

Bombayı ev13 patlattı aynı oranda koydum 150:1 secho için traş köpüğü elbette değil ama gayet yeterli. B33 ten daha koyu ve dolayısıyla akışkanlığı düşük. Buda bana bol bol kullansam 25 yıkama gider. 5 lt alanlar hakkaten 5 yıl kullanabilirsiniz :p

Merak edenler ve benim gibi benzinlik tayfası için video çektim ömden yazabilirsiniz.;)yutubu kullanmak istemiyorum

Selametle.
Forumumuza video yükleniyor diye biliyorum. İsterseniz bir deneyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...