Flowey Ürünleri İle Rutin Yıkama Günlüğüm

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Yani diyor ki, her ürün yüzeyde bir katman oluşturduğu için çok az da olsa uv koruması vardır. (hiçbir şey olmamasından iyidir) diye yorumluyorum.
Yani uv koruması yok :)
Özellikle uv koruması olsaydı yazarlardı zaten ambalajına
Severek kullandığımız Colourlock Vinil koruyucuda da yok UV :) belkide en çok ihtiyaç olan yerde

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Severek kullandığımız Colourlock Vinil koruyucuda da yok UV :) belkide en çok ihtiyaç olan yerde
Evet yok, astra k detailing isimli konumda özellikle yazdım hatta, nasıl olmaz anlamış değilim :) Benim için fark etmiyor içeri uv girecek yer yok ama yine de olması gerekirdi

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Herkese iyi akşamlar diyorum. Bütün testleri bir araya toplamak istedim, geçi böyle testleri onur abi çok daha iyi yapıyor ancak fazla test her zaman daha iyidir.
6 gün önce hepsini sürmüştüm, 1er gün arayla 2 sefer yağmur yağdı şöyle performanslarını paylaşım. Lastik parlatıcısı beni yeterince tatmin etti sonuçta bunları yazın veya bahar süreceği. Dış plastik koruması ise her türlü kışında sürülür. X50 ise toz çekmemiş yağmur lekesi kalmamış, iç plastik ise daha toz çekmemiş. (araç yaklaşık 3 4 saat kullanıldı, 50 60 km yol yaptı.)

ali.guler

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Haha small uv protection nasıl oluyormuş acaba. Bazı dalga boylarına karşı koruyup bazılarına karşı korumuyo muymuş :)
Favori yorum/sorgulama Emre bey Teşekkürler..

Güneş kremlerindeki koruma faktörleri gibi düşünebilirsiniz.

Little little konusu şakaydı gerçek oldu..

SM-G611FF cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Elinize sağlık Sercan bey.. Kimse sütüm kara demez tabi . Gerçek kullanıcı deneyimi ve paylaşımlarınız bizlere rehber oluyor.

SM-G611FF cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle abi sağolasın, biraz da onu hedefledim Erkan abi de sağolsun ürün de alsam muhabbet etmeye de gitsem yarımdımcı oldu. :)
Kardeşim eline sağlık. Kısa zamanda çok iyi kaptın sen bu işi :)
Eyvallah abim, sizler gibi üstadlar sağolsun. Herkese soru sora sora bir şekil de kaptım ancak yolum daha uzun. :D

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Herkese iyi akşamlar diyorum. Bütün testleri bir araya toplamak istedim, geçi böyle testleri onur abi çok daha iyi yapıyor ancak fazla test her zaman daha iyidir.
6 gün önce hepsini sürmüştüm, 1er gün arayla 2 sefer yağmur yağdı şöyle performanslarını paylaşım. Lastik parlatıcısı beni yeterince tatmin etti sonuçta bunları yazın veya bahar süreceği. Dış plastik koruması ise her türlü kışında sürülür. X50 ise toz çekmemiş yağmur lekesi kalmamış, iç plastik ise daha toz çekmemiş. (araç yaklaşık 3 4 saat kullanıldı, 50 60 km yol yaptı.)

Güzel gözlemler kardeşim, denetimleein benimkiler ile örtüşüyor. Dış plastik korumasını çok beğendim, hatta Murat ile bugün yıkamada tekrar kontrol ettik, harika devam ediyor, yeni gibi yaptı dış plastik aksamı.
Lastik ürünü dediğin gibi yazlık, ben finalini çok beğeniyorum, bugün yine kullandım hatta.
İç plastik ürünü ben uygulayalı iki hafta oldu heralde, hala hiç toz yok neredeyse.

Numloq

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Güzel gözlemler kardeşim, denetimleein benimkiler ile örtüşüyor. Dış plastik korumasını çok beğendim, hatta Murat ile bugün yıkamada tekrar kontrol ettik, harika devam ediyor, yeni gibi yaptı dış plastik aksamı.
Lastik ürünü dediğin gibi yazlık, ben finalini çok beğeniyorum, bugün yine kullandım hatta.
İç plastik ürünü ben uygulayalı iki hafta oldu heralde, hala hiç toz yok neredeyse.
Teşekkürler abi, aynı fikre düşmemiz çok sevindirdi demek ki bende sizlerden bir şeyler kapmışım. :) Dış plastiğe bayıldım ancak KC'nin ürünlerine göre nasıl ? Elimde olsaydı keşke test edebilsem.:confused:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Teşekkürler abi, aynı fikre düşmemiz çok sevindirdi demek ki bende sizlerden bir şeyler kapmışım. :) Dış plastiğe bayıldım ancak KC'nin ürünlerine göre nasıl ? Elimde olsaydı keşke test edebilsem.:confused:
Yaparız bi test inşallah, karşılaştırmalı.

ali.guler

Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kostik vardıysa benzinlik köpüğünden farkı ne ki üstad?
Merhaba,

Benzinlik köpükleri çok yoğun kostik içermektedir. Flowey B33 içeriğindeki Kostik yani "Sodyum Hidroksit" miktarı B33'ün zengin içeriğinde bulunan 34 çeşit aktif bileşenden(alkol çeşitleri, alkali aktifler, yağ sökücüler Etc.) sadece bir tanesidir.

B33 kostik miktarı %1'e çok yakın bir orandadır. (kimyasal formül konusu olduğu için detaylandıramıyorum)

Her ne kadar kostik içeriği az ürün olsa da, kullanacağınız temizleyici nötr de olsa, hatta gözünüzü yıkayabileceğiniz kadar zararsız olsa bile, yıkama sonrasında aracınızı çok iyi durulamayı, su ile ısısını düşürdükten sonra köpüklü temizliğe başlamayı ihmal etmeyin :)

Sevgiler

Son düzenleme:

eddy35

Amatör Detaycı
Üye
İl
izmir
Dönüş yapmadınız diye mesaj atıyorum ama sadece beğenip geçiyorsunuz.. Neyse ben mesajımı güncelleyeyim, indirim filanda beklemiyorum, bundan sonra alış verişte yapacağımı düşünmüyorum floweyden...

Son düzenleme: