Flowey X50 Coatinium

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@SubaruOutback, hakanım ellerine saglık izleme-begeni tamam.
benim köpük yöntemide kurtaramamış ürünün başarısızlıgını. F/P ürünüde degil kendisi artık. 170 tl şu an kendi site fiyatları. n11 150.
@Sefa46 beyin dedigi kurulama yardımcısı için pahalı ki zati daha uygun fiyatlara
Flowey EV10 ve EV11 mevcut işletmeler için. bize gelmez .

iyi detaylar.
Sağolasın Ege'ciğim :)

170 TL olduysa 3 hayır ile gönderebiliriz. 170 TL'ye başka şey/ler alırım. :)

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Hocam teşekkürler bilgilendirme için benimde merak ettiğim ürünler arasındaydı meğer hayal kırıklığıymış :)
Rica ederim :) Yardımım dokunduysa ne mutlu bana :) Malesef benim için de hayal kırıklığı oldu. Sanırım çok beklentiye girdim :(

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Eline sağlık Hakan'cığım, ürünün tam olarak performansını ortaya koymuuşsun. Ben bir keresinde bsd ile karışım yapıp kullanmıştım, performansı baya yükselmişti.

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Eline sağlık Hakan'cığım, ürünün tam olarak performansını ortaya koymuuşsun. Ben bir keresinde bsd ile karışım yapıp kullanmıştım, performansı baya yükselmişti.
Sağolasın Onur :) BSD ile karıştırmak hiç aklıma gelmedi ama BSD için de bir işkence yapmadım değil :) Onun da konusunu açacağım :) (Ne BSD'ymiş arkadaş, ürün bildiğin çelik yelek çıktı :D )

SubaruOutback

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Koku konusunda eklemeden geçemedim. Bahçede fl ile misafir aracına ürünü sıkarken o sırada evin önünde oturanların ne güzel koktu ya çiçekler dedikleri kokunun sahibi üründür hahaha
Bu benim için kötü bir haber oldu. Kokusu o kadar uzaktan algılanabiliyorsa benim reseptörler sizlere ömür demektir :(

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Koku konusunda eklemeden geçemedim. Bahçede fl ile misafir aracına ürünü sıkarken o sırada evin önünde oturanların ne güzel koktu ya çiçekler dedikleri kokunun sahibi üründür hahaha
bahar aylarında arılarla dans sebebi. gülücük.

Detayadam

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Hocam elinize sağlık biraz inceleme yapıyorum aslında çok ürünlerin incelemesi var bakmaya başladım Kanalınıza abone oldum