Foam lance bağlantı aparatı yardım

Bostanci34

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Araç yıkama
Herkese iyi forumlar arkadaşlar aranıza istanbuldan katılmaktayım bu sevda”ya 2010 dan beri gönül vermiş biri olarak aranızda olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim bolca resim paylaşım yapacağım inşallah lakin bir sıkıntım var
Foam lance bağlantı aparatı arayışına girdim fakat bir adet bulabildim oda uyumsuz oldu elinde olan var ise satmak isterse almak isterim veya nerden bulabilirim herkes iyi akşamlar dilerim

sabese

Amatör Detaycı
Üye
İl
Karabük
Herkese iyi forumlar arkadaşlar aranıza istanbuldan katılmaktayım bu sevda”ya 2010 dan beri gönül vermiş biri olarak aranızda olmaktan mutluluk duyduğumu belirtmek isterim bolca resim paylaşım yapacağım inşallah lakin bir sıkıntım var
Foam lance bağlantı aparatı arayışına girdim fakat bir adet bulabildim oda uyumsuz oldu elinde olan var ise satmak isterse almak isterim veya nerden bulabilirim herkes iyi akşamlar dilerim

Google üzerinden fotoğraf ile arama yaptığımda çok sayıda sitede satışı bulunmakta ölçüleri uyuyorsa sipariş verebilirsiniz

https://amzn.eu/d/16d0rnv

Xiyu Shop Hızlı Bağlantı Stili Yüksek Basınçlı Su Tabancası Konnektörü Karcher Nilfisk Kar Köpüğü Lance Köpük Memesi Adaptörü Araba Yıkayıcı (Yurt Dışından)
https://app.hb.biz/CByB0vKlhCIW

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
ne lazım ben yardımcı olayım .elindeki ürünler nedir?

tabanca nozzle foam lance? hangilerinden var ve baglantıları nasıl

Bostanci34

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Araç yıkama

bear force var bağlantı aparatı buldum fakat biraz büyük geldi tornacıdada küçük ölçü bu yapamadı 4 tane tornacı gezdim metal renkli küçük aparat lazım üstadım

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
bu quick baglantı diye geçiyor erkek .
sende dişi olanı var mı?
tetiğininde dişi olması lazım

sendeki foam lance in giriş dişlilerinin ölçüsü nedir kaç mm o boşluk

Bostanci34

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Araç yıkama
ne lazım ben yardımcı olayım .elindeki ürünler nedir?

tabanca nozzle foam lance? hangilerinden var ve baglantıları nasıl
bear force var bağlantı aparatı buldum fakat biraz büyük geldi tornacıdada küçük ölçü bu yapamadı 4 tane tornacı gezdim metal renkli küçük aparat lazım üstadım

Bostanci34

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Araç yıkama
bu quick baglantı diye geçiyor erkek .
sende dişi olanı var mı?
tetiğininde dişi olması lazım

sendeki foam lance in giriş dişlilerinin ölçüsü nedir kaç mm o boşluk
Evet Quick bağlantı aldım büyük oldu bear force bağlayacağım resimdeki 12.5mm olması gerekiyor muş ben 14 mm buldum dişi olan kısım karşılığı bear force zaten ona bağlayacağım resimde gözükmekte

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
1.25 olması biraz sıkıntılı çünkü . genel olarak 14mm kullanılır. araya 12.5ten 14e nipel kullansaydınız. hangi şehirdesiniz?
1.25 muhtemelen 1/8inçtir
1/8den 14mm e ara nipel ile elinizdeki ürünü kullanarak çözersiniz.

birde bu aldığınız quick baglantı karşılığına oluyor mu? o daha önemli bir konu

Bostanci34

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Araç yıkama
1.25 olması biraz sıkıntılı çünkü . genel olarak 14mm kullanılır. araya 12.5ten 14e nipel kullansaydınız. hangi şehirdesiniz?

birde bu aldığınız quick baglantı karşılığına oluyor mu? o daha önemli bir konu
Quick bağlantı karşılığı oluyor bunu bağlayacağım ara aparat aldım karcher oda uydu bi küçük aparata ihtiyacım var 2 tane hortumcuya baktım araya aparat uyduramadı

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
pneumatikçilerde genelde inç var. hidrolikçilerde metrik olabiliyor. hangi şehirdesiniz?

ruudvan

Amatör Detaycı
Üye
İl
istanbul
bende imese yakınım.yrın fırsat olursa bakıp haber ediyim. benim elimde de birkaç malzeme var. muhtemelen buluruz. uygun aparat.