Arkadaslar Herkeze İyi Haftalar Bol Güzel Günler...
Bugün kü aracimiz Ford Focus 2.5 Titanyum Siyah Renkli aracimiz arac 1 yildan beri arkadasimda biraz hor kullanilmis taş yarasi ve boya atmalari malesef bayagi fazla ozellikle kaput ve marspiyeller cok yarali durumda rötüs icin ugrasmadik cok sırıtacak durumdaydi boyanmasi sart malesef neyse genel olarak araci aldigimizda seramik kaplamasi vardi arkadasta zaten bilincli yikama yaptigi icjn pek cizik yok silmeye bagli havlu ve bez cizikleri mevcut bizde onlari fabrika ayarina getirdik
Malzemeler
Polisaj Grubu
Meguiars 105 (Orta Asindirici Pasta)
Koch Chemie F5 (Orta ve İnce Arasinda Asindirici bir Pasta)
Meguiars 205 ( Hologram giderici Final Pastasi)
Poorboys Blackhole Glaze
Bilthammer Wax
Genel Temizlik
Jant ve Kaporta icin Flowey R10
Valet Pro Foamula 1
Meguiars Shampoo Plus
Adam s VRT
Endurance Jel
Hyper Dressing
Scangrip Multimatch R ile Kontrol ettigimde bazi Bolumlerin öncesi ve sonrasi
imges
Uygulama Aşamasi
Mikron degerleri Kaput iyi ancak diger yerler zayif ti malesef 78/80 Arasi bir degere sahipti oraya kece ile girmedim sadece Kaputta uyguladim Meg 105 ile diger yerlere Pasta pedi ve Koch F5 ile devam ettim zaten öyle yoracak bir cizik yoktu.
Ön Yikama - Jant Lastik ve Davlumbaz Temizligi,Demirtozu Temizligi,Kurulama ve Kil İslemi.
Polisaj İslemi
Kaput a Kece ve 105 Gectim.
Orbital Makina ile Final Pastasi geciyoruz.
Fazla resim cekemedim bazi saatlerde malesef yalniz kaldim.
Polisaj isleminin ardindan M700 Sentetik Tiner ile Komple Arac Etrafini Gectim ve daha sonra Poorboys Blackhole Glaze uygulamasina geciyorum.
Final icin Ekstra Bilthammer Wax kulladim.
resmi jpg yapma
FİNALDEYİZ

Uygulamam sona ermistir.Okudugunuz Begendiniz ve göz gezdirdiginiz icin simdiden Tesekkurler

@Nobran hadi burasi neresi bil
Bugün kü aracimiz Ford Focus 2.5 Titanyum Siyah Renkli aracimiz arac 1 yildan beri arkadasimda biraz hor kullanilmis taş yarasi ve boya atmalari malesef bayagi fazla ozellikle kaput ve marspiyeller cok yarali durumda rötüs icin ugrasmadik cok sırıtacak durumdaydi boyanmasi sart malesef neyse genel olarak araci aldigimizda seramik kaplamasi vardi arkadasta zaten bilincli yikama yaptigi icjn pek cizik yok silmeye bagli havlu ve bez cizikleri mevcut bizde onlari fabrika ayarina getirdik
Malzemeler
Polisaj Grubu
Meguiars 105 (Orta Asindirici Pasta)
Koch Chemie F5 (Orta ve İnce Arasinda Asindirici bir Pasta)
Meguiars 205 ( Hologram giderici Final Pastasi)
Poorboys Blackhole Glaze
Bilthammer Wax
Genel Temizlik
Jant ve Kaporta icin Flowey R10
Valet Pro Foamula 1
Meguiars Shampoo Plus
Adam s VRT
Endurance Jel
Hyper Dressing
Scangrip Multimatch R ile Kontrol ettigimde bazi Bolumlerin öncesi ve sonrasi

Uygulama Aşamasi
Mikron degerleri Kaput iyi ancak diger yerler zayif ti malesef 78/80 Arasi bir degere sahipti oraya kece ile girmedim sadece Kaputta uyguladim Meg 105 ile diger yerlere Pasta pedi ve Koch F5 ile devam ettim zaten öyle yoracak bir cizik yoktu.

Ön Yikama - Jant Lastik ve Davlumbaz Temizligi,Demirtozu Temizligi,Kurulama ve Kil İslemi.

Polisaj İslemi
Kaput a Kece ve 105 Gectim.

Orbital Makina ile Final Pastasi geciyoruz.
Fazla resim cekemedim bazi saatlerde malesef yalniz kaldim.

Polisaj isleminin ardindan M700 Sentetik Tiner ile Komple Arac Etrafini Gectim ve daha sonra Poorboys Blackhole Glaze uygulamasina geciyorum.

Final icin Ekstra Bilthammer Wax kulladim.

FİNALDEYİZ

Uygulamam sona ermistir.Okudugunuz Begendiniz ve göz gezdirdiginiz icin simdiden Tesekkurler
@Nobran hadi burasi neresi bil