Valla onur hocam bir ara hangi tarih kitabı diye düşündüm anlatım çok güzel olmuş. Okur olarak bir sonra ki savaşı bekliyoruz

)
Teşekkür ederim hocam, bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik... Bizde akınlar bitmez inşallah, devamı gelir ümidiyle...
valla hocam resimlere bakmadan okudum ))) o kadar heyecanlıydı)) sonra döndüm bir de resimlere baktım ... maşallah eline emeğine sağlık..
Teşekkür ederim hocam, birazda olsa keyifli dakikalar yaşattıysan ne mutlu.
Eline sağlık üstad,valla uygulamadan çok anlatım aldı götürdü beni
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
abi eline sağlık, eğlenceli anlatım da ayrı güzel olmuş. yine bir beyazı hayata döndürmüşsün. yazıları okurken hikayeye daldık, araç bi anda sonuçlanıverdi

b33 ve fitil müdahalesi sonrası akan simsiyah kire diyecek söz yok. cg white serisi yine güzel iş çıkarmış. meret çok güzel derinlik katıyor ama su itişi 0 desem yeridir

kattığı derinliği görünce boncuğu falan bırakıp elim hep ona gidiyor

abi bu fulcron b33'e göre daha mı agresif? senin fulcron ile girdiğin yerlere genelde b33 ile giriyorum ama fazla agresif mi kalıyor b33 oralara(lastik,davlumbaz,kapı arası menteşe kısımları vs)?
Teşekkür ederim kardeşim, evet fulcron da agrasif bir ürün, ama zarar vermez. Kir durumuna göre kullanabilirsin, b33 yerine ben fulcron tercih ederim.
Eline sağlık abi, çok güzel olmuş,
Teşekkür ederim kardeşim
Abi ellerine sağlık, yapılan işe ve işçiliğe zaten laf söylenmez ama konunun anlatımı ve akışı da bir o kadar şahane olmuş

Sabah sabah keyfim yerine geldi desem yeridir
Teşekkür ederim kardeşim, amaç zaten keyifli dakikalar yaşatmaktır, mission complate o zaman...
eline sağlık hocam. işçilik harika.
Teşekkür ederim hocam
Masterım öttürmüşsün yine zafer borularını

Şahane olmuş ellerine sağlık. Sahibi yaldır yaldır gezsin
Teşekkür ederim kardeşim, sahibi kyıp daha garajda çıkarmadı, 2 haftadır yatıyor garajda, aman yağmur yağacak, kirlenmesin, aman işim yok dursun diyor. Bu gece atacam garajda artık, al la arabanı dedim....
Onur abi ellerine sağlık, çok keyifli bir şekilde okudum. Adeta destan yazmışsın.

Özlemişim vallahi bu konuları.
Teşekkür ederim kardeşim. Devamı gelir inşallah.
Görmeyeli roman yazarlığınada başlamışsın abi

emeğine sağlık abi yine beyazlarda parlar örneği olmuş, T10 efsane gerçekten bende çok beğeniyorum işi uzatmıyor
Teşekkür ederim kardeşim, ne yapalım, az değişiklik olsun...
T10 gerçekten başarılı bir ürün.
Uygulama ve anlatım müthiş ellerine sağlık hocam meg all season i gozlemleyebildin mi yorumun nedir ben daha önce bölünmüş alıp memnun kalmamistim
Teşekkür ederim hocam.
Kendi arabamda da kullandım, 1 ayı geçti, Yağmur, çamur dinlemedi hala çok iyi durumda. Ben çok sevdim, harika bir ürün, kullandıklarımın en iyisi diyebilirim ki kullanmadığım ürün azdır heralde.
Abi eline sağlık yanındaymışız gibi anı yaşadık biz de. Finaller 10 numara 7 yıldız
Teşekkür ederim kardeşim, yıldızları artırmam lazım, 10 yıldıza tamamlayalım
Elinize saglık. Flowey 3.3 kokusu güzel içerigine parfüm eklemişler ayrıca şişenin kapak tasarımı çok güzel.
Beyaz araca ben menzerna 1000+ flowey 3.3+ flowey 3.4 sonrasında turtle wax ptfe etkili cila uyguladım.Siz flowey 3.3 sonra direk korumaya geçmişsiniz.
Beyaz araca cila sürerken nereye sürdügünüz ne kadar sürdügünüz belli olmuyor sinir ediyor...
Teşekkür ederim,. 3.4 içinde koruma barındıran bir ürün, o yüzden finale kullanmam, 3.3 final için gayet yeterli bir ürün
Elinize sağlık, çok başarılı ve keyifli bir uygulama olmuş, bizde büyük zevkle izledik.
Teşekkür ederim kardeşim. Keyif verdiyse ne mutlu bana.
Allah Allah Allah nidalarıyla kirleri matlığı solmuşluğu toprağa döktük.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkür ederim Sensei, aynen attık kiri pası
Beyazlara fısıldayan adam

T10 bu kadar toz çıkarmasa gerçekten başarılı bir ürünmüş.
Murat kardeşim sana anlatmaya gerek yok, gördün
Teşekkür ederim İdris'cığım
Anlatım efsane olmuş Masterım

Araç Ramazanoğulları beyliğinin herhalde

Carpro İron X temassız temizlik sağlıyor mu?
Teşekkür ederim doktor, yok seferoğulları
Bizim gibi düzenli temizlik göre jantlara evet ama bu jant hayatında temizlik görmemiş. Ürün ne yapsın. Jantın içine işlemiş kirler vardı, çıkmayanlar vardı o kadar temaslı temizliğe rağmen bile. Bu Jantın hakkı t 52 aslında.